>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

HIT 24 Kolejki: Chelsea - Manchester United 05.02.2012 (Stamford Bridge)

Status
Zamknięty.
kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mata, Sturridge czy Romeu go zaniżają bo nie rozumiem? Jest również młody Lukaku, Bertrand czy Piazon. Nie zapominając o tym że Luiz, Ramires to nie jakieś stare wygi. Skoro dla Ciebie odmładzanie składu to obniżanie standardu to widzisz tylko to co jest tu i teraz. Mata 4 bramki i kilka asyst, Daniel 9 bramek, więcej niż Drogba i Torres razem wzięci. O grze Romeu można dyskutować ale widać że chłopak ma pepiery na grę. To jest drużyna w budowie, podobnie jak L&#39;pool, im potrzeba czasu i dopiero można wyciągać wnioski. A pisanie że AVB nie nadaje się do Chelsea to czysta głupota.

Ogladałem wiele spotkań w jego wykonaniu kiedy grał dla The Reds, potrafi pociągnąć zespół, dla mnie jeden z wyróżniających się graczy na tej pozycji.

Bertrand, Piazon, Romeu ? Co to wogole ma byc ;) Moze niedlugo beda sciagac z naszej ekstraklasy pilkarzy i tez mi powiesz, ze buduja sklad na lata i odmladzaja ????

Po drugie ja sie nigdzie o Sturridgu nie wypowiedzialem ????

&quot;Ogladałem wiele spotkań w jego wykonaniu kiedy grał dla The Reds...&quot; noooo, kiedy gral w The Reds kolego ;) A tutaj 1 mecz na 5 mu wyjdzie i wielki Meireles. Jesli zespol ma byc mocny, to tacy profesjonalisci maja rozgrywac 8 albo i 9 spotkan na najwyzszym poziomie na 10. Popatrz sobie na Silve, Modrica co chlopaki robia. Oni sa pomocnikami z prawdziwego zdarzenia na chwile obecna w Anglii.

AVB nie nadaje sie to Chelsea bo jest za cienki w dupie. I to nie jest glupota, to sa fakty ????

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Bez przesady że Boas jest słaby, nawet Mou w pierwszym sezonie w Hiszpanii nie wywalczył nic a Boas dopiero poznaje Anglie i tak dobrze mu idzie jak na jego wiek, staż i prowadzenie tak wielkiego klubu jak Chelsea

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bobo, to nie jest klub który może czekać na sukcesy.
Romek i kibice dostają już białej gorączki. Kolejny sezon w dupę, bo mistrza nie będzie, CC nie będzie, FA? Zobaczymy.
o LM nie wspominam, kryzys Barcy minie i to ona weźmie puchar.
Do rzeczy - od Boasa od razu wymagano żeby zrobił transfery, a z The Blues drugie Porto pod względem efektywności i wyników. My jako osoby trzecie możemy mówić: czego oni na Boga oczekują, lecz u nich wygląda to inaczej, o wiele inaczej.
Romek przesadził ze swoją wizją i teraz ma. Andre za dużo gada za mało robi. Jeden Mata sezonu nie wygra, a to są ostatnie 2-3 lata kiedy mają &quot;mega&quot; ekipę pod względem piłkarzy, a raczej nazwisk. Bo młodzieży, to chyba u nich nie widać...?

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Bez przesady że Boas jest słaby, nawet Mou w pierwszym sezonie w Hiszpanii nie wywalczył nic a Boas dopiero poznaje Anglie i tak dobrze mu idzie jak na jego wiek, staż i prowadzenie tak wielkiego klubu jak Chelsea

Ale my bo86bo mowimy o Anglii i jestesmy w Anglii ;) Jose trafil na taki okres akurat w Espani ze Barca jest (a moze juz w czasie przeszlym &quot;byla&quot; ? ) po prostu nie do zdarcia i nikt by na lawce Realu sobie nie poradzil. Tak mi sie przynajmniej wydaje bo na Primera nie znam sie za dobrze :p

A w Anglii Jose robil robote z miejsca. Brak mi tego czlowieka w EPL, to jest tak barwna postac, budzaca takie emocje i pomimo ze mnie wyprowadzal z rownowagi (bo kibicowalem United) to szanowalem go i podziwialem...

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
bobo, to nie jest klub który może czekać na sukcesy.

Romek i kibice dostają już białej gorączki. Kolejny sezon w dupę, bo mistrza nie będzie, CC nie będzie, FA? Zobaczymy.

o LM nie wspominam, kryzys Barcy minie i to ona weźmie puchar.

Do rzeczy - od Boasa od razu wymagano żeby zrobił transfery, a z The Blues drugie Porto pod względem efektywności i wyników. My jako osoby trzecie możemy mówić: czego oni na Boga oczekują, lecz u nich wygląda to inaczej, o wiele inaczej.

Romek przesadził ze swoją wizją i teraz ma. Andre za dużo gada za mało robi. Jeden Mata sezonu nie wygra, a to są ostatnie 2-3 lata kiedy mają &quot;mega&quot; ekipę pod względem piłkarzy, a raczej nazwisk. Bo młodzieży, to chyba u nich nie widać...?

Nic dodac nic ujac jesli chodzi o ostatni akapit ;) Spojrzcie w metryczki takich graczy jak Terry, Cole, Cech, Lampard, Drogba, Malouda, Essien i tak dalej. To byly MEGA nazwiska a za kadencji Mou to byla ekipa mistrzowska ! A czy widac kogos kto moglby ich zastapic ? Ja smiem twierdzic, ze niestety nie...

D 54

domeltomek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale my bo86bo mowimy o Anglii i jestesmy w Anglii ;) Jose trafil na taki okres akurat w Espani ze Barca jest (a moze juz w czasie przeszlym &quot;byla&quot; ? ) po prostu nie do zdarcia i nikt by na lawce Realu sobie nie poradzil. Tak mi sie przynajmniej wydaje bo na Primera nie znam sie za dobrze :p
A w Anglii Jose robil robote z miejsca. Brak mi tego czlowieka w EPL, to jest tak barwna postac, budzaca takie emocje i pomimo ze mnie wyprowadzal z rownowagi (bo kibicowalem United) to szanowalem go i podziwialem...

A AVB trafił na MC który piłkarzy ma takich jakich chce. Do tego MU i Totten. Wiem, wiem, Wy byście usunęli SAF od razu z MU i Skorże z Legii a teraz nikt bez nich nie wyobraża sobie drużyn.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bertrand, Piazon, Romeu ? Co to wogole ma byc ;) Moze niedlugo beda sciagac z naszej ekstraklasy pilkarzy i tez mi powiesz, ze buduja sklad na lata i odmladzaja ????
Po drugie ja sie nigdzie o Sturridgu nie wypowiedzialem ????
&quot;Ogladałem wiele spotkań w jego wykonaniu kiedy grał dla The Reds...&quot; noooo, kiedy gral w The Reds kolego ;) A tutaj 1 mecz na 5 mu wyjdzie i wielki Meireles. Jesli zespol ma byc mocny, to tacy profesjonalisci maja rozgrywac 8 albo i 9 spotkan na najwyzszym poziomie na 10. Popatrz sobie na Silve, Modrica co chlopaki robia. Oni sa pomocnikami z prawdziwego zdarzenia na chwile obecna w Anglii.
AVB nie nadaje sie to Chelsea bo jest za cienki w dupie. I to nie jest glupota, to sa fakty ????
Pewnie dla Ciebie zawodnik jest dobry wtedy kiedy pisze się o nim w gazetach albo trafia do Realu lub Barcy. Chłopaki mają potencjał, ściągneli ich z myślą o przyszłości. Ja jestem zdania żeby najpierw dać komuś szanse a nie od razu psy wieszać ale taki już nasz naród.
Co do Twojej dalszej wypowiedzi to brak słów. W Chelsea kreować grę ma Mata a nie Raul. On jest odpowiedzialny bardziej za grę z tyłu podobnie jak Parker w Tottenhamie. To tak jakbyś porównał Makelele i Zidane, zupełnie inne role a niby ta sama pozycja.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Meireles i gra z tyłu, to kolejny &quot;kwiatek&quot; od Andre dla rywali.
Gra, bo musi - a jak gra z tyłu każdy widzi. Nie wie chłopak co ma robić, to jest ofensywny pomocnik. Pokazywał to w Porto, na Anfield i z początku w Chelsea.
a trener tychże kwiatków daje od cholery, ale to nie nasz problem. LM otwarta dla przyszłościowego Tottenhamu.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Romek mógł użyć mózgu kiedy miał Jose bo gdyby tam nadal był to Chelsea byłaby najlepszą ekipa. Widać że nie uczy się na błędach bo zrobił to samo z Carlo. Boas mądrze buduje skład i nie oczekujcie od nikogo cudow prawdę mówiąc gdyby Roman był w United to już dawno by nie było Szkota ale to mi się podoba w United właściciele zarządzają finansami a nie drużyna i nikt nikomu się nie wcina. Chciałbym żeby City nie wygrało nic, ciekaw jestem wtedy reakcji Szejka. Ale wracając do Chelsea chyba nie wierzycie że Boas wyleci skoro Chelsea zapłaciła za niego 15mln

Przyszłościowy tottenham skończy tak samo jak rok temu walczący o wszystko Arsenal

grubybob 7

grubybob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przyszłościowy Tottenham, radze spojrzeć na ich terminarz :-D Ja się z oceną Boasa wstrzymam do przyszłego sezonu (o ile jeszcze wtedy w Chelsea będzie). Co do mówienia, że CFC nie ma dobrej młodzieży - radzę spojrzeć na wyniki chociażby FA Youth Cup gdzie wygrali bodajże rok temu.
Kylu88 - za parę lat się zdziwisz, jak Romeu będzie najlepszym DM na świecie :p

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Meireles i gra z tyłu, to kolejny &quot;kwiatek&quot; od Andre dla rywali.

Gra, bo musi - a jak gra z tyłu każdy widzi. Nie wie chłopak co ma robić, to jest ofensywny pomocnik. Pokazywał to w Porto, na Anfield i z początku w Chelsea.

a trener tychże kwiatków daje od cholery, ale to nie nasz problem. LM otwarta dla przyszłościowego Tottenhamu.

Rozumiemy sie bez slow ;)

Nawet co do Tottenhamu, bo ekipa jest naprawde ciekawa tylko brak kogos z &quot;grubym portfelem&quot; jak to jest w City, United czy Chelsea.

C 0

ccc11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szczerze mówiąc szanuję Boasa i lubię, bo widać że facet próbouje coś zmienić w tym klubie, zależy mu i każdy mecz przeżywa jakby to był finał CL - problem jednak że Chelsea przez większość tego sezonu gra po prostu słabo. Już w listopadzie pojawiały się głosy że praca AVB to nic pewnego, wtedy jednak udało mu się wygrać kluczowe mecze i to w niezłym stylu - z Newcastle 3:0, z Valencią 2:1 i dosyć szczęśliwie z Manchesterem City.
Ale od tamtego momentu to jest dosłownie tragedia, Chelsea remisuje mecz za meczem, jeśli już wygrywa to jedną bramką i to dość szczęśliwie - tak jak to było np w meczu z Sunderlandem czy Wolves. Nie wspominam już o porazce z fatalną Aston Villą u siebie. Czemu kazdy pisze, że trzeba dać mu czas, że to jest sezon przejściowy? Jakoś Hiddink czy Mourinho ich nie potrzebowali. Szczególnie ten pierwszy, bo gdy przejmował drużynę to nie mógł nikogo kupić, w klubie był syf a Chelsea grała jednak wybornie. Da się? Da sie.
I nie zrozumcie mnie źle - nie jest za zwalnianiem AVB teraz. Ale jeśli nic sie nie zmieni to trzeba będzie sie poważnie zastanowić nad trenerem latem.

Jeśli chodzi o transfery to plus dla Boasa za kupno Maty i Romeu. Ale i tak za kluczowego gracza uważam Ramiresa. Facet jest niesamowity i tyle. Szkoda tylko że za kadencji Portugalczyka Drogba i Malouda grają taką padake. Czym to jest spowodowane? Jeszcze dwa lata temu byli filarami drużyny, dziś nieobecność Drogby jest uważana za wzmocnienie, a Malouda nie wie co robi na boisku.

Jeszcze słowko nt meczu z MU - tak sobie myślę, co z tego że Chelsea potrafiła strzelić 3 gole, jeśli nie umiała utrzymać tego prowadzenia? A po pierwszej połowie nie była wcale zespołem lepszym. Nie ma tu co wychwalać Boasa za ten remis. Bramki w dużej mierze zawdzięcza indywidualnym umiejętnościom graczy. Zresztą jemu powinno zależeć na strzeleniu czwartej bramki i nie obronie wątłego prowadzenia 3-2 (ta nieszczęsna zmiana Romeu za Sturrigde&#39;a...). Za kadencji Hiddinka, Mourinho czy nawet Ancelottiego coś takiego byłoby nie pomyślenia.

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Nawet co do Tottenhamu, bo ekipa jest naprawde ciekawa tylko brak kogos z &quot;grubym portfelem&quot; jak to jest w City, United czy Chelsea.
W United jest ktoś z grubym portfelem? Proszę Ciebie, Tottenham ma masę hajsu tylko oni by najlepiej chcieli kogoś za free, sprzedali za 8mln Romana a wypozyczyli w jego miejsce Saha? Czemu np. nie przeznaczyli tej kwoty na zawodnika pokroju Zamora, przeszedł za 5mln do QPR, Fulham chętnie by im go sprzedało za 6mln a Spurs mieli by dobrego napastnika
Wracając do grubego portfela w United, owszem klub bardzo bogaty ale nie wydaje milionów co okienko, więc porównanie ich do City jest niedorzeczne.

Status
Zamknięty.