>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

HIT 24 Kolejki: Chelsea - Manchester United 05.02.2012 (Stamford Bridge)

Status
Zamknięty.
bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
A mi niestety ciągle siedzi w głowie X a o to dlaczego, ostatnio byliśmy świadkami meczu w ramach FA CUP pomiędzy Liverpoolem a United, United na Anfield nie wygrało dawno, drużyna była nastawiona na remis aby o awans zagrac u siebie. A co do ma do meczu z Chelsea, otóz to,ze nie wygrało United tam od kwietnia 2002! Mówie o rozgrywkach ligowych i meczach na Stamford Brigde, bo ostatnie zwycięstwo United nad Chelsea to mecz o Tarczę i wygrana 1-3.
Z tego co wiem to Torres niby złapał formę i Chelsea cieszy fakt,ze nie są stawiani w roli faworyta. Takie przynajmniej rzeczy mowi mi brat - kibic od wielu lat Chelsea.

Przyjrzyjmy się teraz faktom, czyli grze Chelsea u siebie w tym sezonie: z ekipami z górnej pólki przegrywali z AFC 3-5, Liverpool 0-2 i wygrali z City 2-1. United na wyjazdach - to co mnie boli to ****** minimalizm United!
Minimalizm który razi, bowiem wygrana nad City kiedy gra się w przewadze a traci się dwa gole i nerwówka w końcówce, potem mecz z Liverpoolem i niby już wizja gry na OT a tu błąd i bye bye FA CUP. Do tego zwycięstwa 0-1 z AV, Evertonem i Swansea.

Dla mnie meczem wzorem idelanym jest potyczka LFC-MUFC z tego roku w FA CUP, United moim zdaniem pogra na remis... przypomnę,że ostatni korzystny wynik jak United wywiozło od czasów wygranej w kwietniu 2002 jest wynik 1-1 z roku 2008, kiedy to United wygrało tytul mistrzowski.

A teraz kilka ciekawostek jakie udalo mi sie zgromadzic i przepisac najpierw na kartke a teraz przelac tu bo nadal jestem na lasce telefonu komorkowego ;)

Fakty meczowe:
- Chelsea jest niepokonana w ostatnich dziewięciu ligowych meczach z Manchesterem United na Stamford Bridge. Ostatnią porażkę The Blues zanotowali dziesięć lat temu, przegrywając 0:3. (6 wygranych Chelsea i 3 remisy w ostatnich 9 meczach)
- Czerwone Diabły strzeliły zaledwie trzy gole w ostatnich ośmiu meczach na Stamford Bridge
- The Blues są niepokonani od początku 2012 roku we wszystkich rozgrywkach (4 wygrane, 2 remisy), zdobywają 8 punktów w ostatnich czterech meczach ligowych
- Dotychczas zgromadzili o jeden punkt więcej, niż na tym samym etapie rozgrywek w ubiegłym sezoni
- Czwarta porażka w lidze na własnym stadionie, byłaby dla nich najgorszym wynikiem od sezonu 2001/02

I cos na temat, rzekomo bardzo slabego wedlug niektorych Hiszpana Mata!- Według statystyk OPTA, Juan Mata wypracował w tym sezonie kolegom najwięcej sytuacji podbramkowych - 63
Ktos mowi o tym,ze Chelsea gra slabo, Chelsea gra to samo co rok temu jak widac bo na tym etapie maja nawet o punkt wiecej niz rok temu.

United najlepiej graja na wyjazdach, kiedy tracili pierwsi bramke nigdy nie wygrali, jak ja strzelili jako pierwsi nigdy nie przegrali 17 zwyciestw i 3 remisy.

Valencia w ostatnich 9 meczach, zdobyl 9 asyst. Ale to co mnie irytuje, United w ostatnim meczu, meczu ze Stoke oddali jedynie 2 celne strzały i to jest moim zdaniem główny problem United... fakt, wtedy wygrali ale byly dwie &quot;11&quot;

Kazdy mowi,ze brak Drogby ale to Daniel jest najlepszym strzelcem wraz z Lampardem, moim zdaniem dzis nie gwiazdy ale inni zagraja fenomenalny mecz i niestety obawiam się tutaj Oriola, ktory jest dla mnie przekozacki.
Moim zdaniem mecz na remis i stad moje propozycje:

Chelsea - United X 3.25 Bet365
Chelsea - MUFC 2DNB kurs w granicach 2.00 u większości buków
Luiz kartka TAK - odkąd pamiętam jak on gra to ma kartke aczkolwiek dzis sędziuje Webb a on pozwala na wiele, dlatego mysle to odpuscic

Nigdy o to tym nie mowie, ale jak ktos doceni to,ze na kacu chcialo mi sie pisac najpierw na kartce potem dawac to na forum przez komorke to fajnie byloby zostac jakos docenionym ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
enriquess +2 Punkty
grubybob 7

grubybob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
bo ostatnie zwycięstwo United nad Chelsea to mecz o Tarczę i wygrana 1-3.
I cos na temat, rzekomo bardzo slabego wedlug niektorych Hiszpana Mata!- Według statystyk OPTA, Juan Mata wypracował w tym sezonie kolegom najwięcej sytuacji podbramkowych - 63
Ostatnie zwycięstwo United nad Chelsea to jednak 0:1 na Stamford w Lidze Mistrzów w kwietniu 2011. ;)
Dzięki że przytoczyłeś te statystyki Maty, tak jak pisałem na poprzedniej stronie: wypracował najwięcej sytuacji strzeleckich. Jeśli ktoś uważa, że jest on słaby to jak dla mnie nie mamy o czym dyskutować.

EDIT: ofc ostatnie to zwycięstwo na Old Trafford 3:eek:ne:oops:

@DOWN
Facet, najpierw Ty się naucz czytać i mi pokaż gdzie napisałem ŻE TY uważasz że Mata jest słaby. I nie wiem o co się burzysz z De Bruyne, to już nie można wyjaśnić czy jest na tym wypożyczniu czy nie? Pozdro~~

D 120

dankas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lód
Facet, weź najpierw przeczytaj co ty wypisujesz i się zastanów. W żadnym zdaniu nie napisałem że Mata jest słaby. Nie musisz mi udowadniać że jest liderem ofensywy Chelsea, bo ja to wiem. Wyobraź sobie że też oglądam mecze Chelsea, i potrafię wyciągać wnioski. Po prostu napisałem że nie jest skuteczny. Nie strzela wiele goli, i taka jest prawda. Nie porównywałbym go do D.Silvy z tego powodu, że mają różne zadania w swoich drużynach. Mata gra w linii ataku, jako boczny napastnik (tak jak pisałem, 4-3-3). Wypracowuje dużo akcji i chwała mu za to, ale jak na kogoś grającego w ataku nie wykorzystuje SWOICH sytuacji. W Chelsea nie ma teraz komu strzelać, Torres jest beznadziejny, Drogba i Kalou w Afryce, Lukaku narazie nie wytrzymuje presji wielkiego klubu. Zostaje tylko Sturridge.
Silva gra jako ofensywny, lub boczny pomocnik. Jego priorytetowym zadaniem jest dogranie piłki Balotellemu/Dzeko/Aguero. Wczorajszy mecz z Fulham - Silva gra na lewej pomocy, na szpicy Dzeko, za nim podwieszony Aguero. Silva trzyma się bliżej środka boiska, i mało co widać go w polu karnym. Nie dziw więc że Silva ma dużo asyst i &quot;tylko&quot; 5 goli. Pomocnik ładujący 20 goli w sezonie jak Lampard zdarza się raczej rzadko.
Co do De Bruyne - jestem tylko człowiekiem, i zdarzają mi się czasem niedopatrzenia. Jeśli nie możesz się z tym pogodzić - nie musisz czytać moich postów.

grubas 397

grubas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy proponowane przez Bet365 to kolejno 2,70 - 3,25 - 2,70.
W tej sytuacji nie widzę powodu, dla którego po tym samym kursie miałbym grać na Chelsea a nie na United. W Manchesterze z ważniejszych absencji to chyba tylko Jones. Nani na 90% zagra. W Chelsea z kolei brak Terry&#39;ego, Ashley Cole&#39;a, Drogby, Kalou, Ramiresa, Obi Mikela. Lampard na 90% zagra.
Chelsea przez praktycznie cały sezon jest bez formy. Przyszedł w miejsce Ancelotti&#39;ego Villas-Boas i zamiast sukcesem, okazało się to fiaskiem. Chelsea prezentuje się bardzo przeciętnie, dość szczęśliwie wyszła z grupy w LM, w lidze ma ogromną stratę do liderów. AVB miał się wykazać kunsztem trenerskim, a jak na razie widzimy głównie porażki. Szczególnie bolą kibiców The Blues takie mecze jak z poprzedni z United albo u siebie z Arsenalem i Liverpoolem. Wynik meczu z City mocno przyćmiewa obraz gry, bo to City miało przewagę i to oni powinni wyjechać z 3 punktami z Londynu. Później w dobrym stylu Chelsea zremisowała z Tottenhamem, gdzie miała przewagę. Jednak to jest tylko 1 udany mecz na 5 z czołówką.
Na dzień dzisiejszy The Blues są w poważnych kłopotach dyspozycyjnych. Szczęśliwe wygrane z Wolves i Sunderlandem, pechowy remis z Norwich i bardzo szczęśliwy remis ze Swansea. Chelsea nie umie już stwarzać tylu sytuacji, co kiedyś. Jest to po części wynikiem absencji Lamparda (w spotkaniu ze Swansea) i Drogby. Aktualnie nie ma kto w tym zespole strzelać, o czym piszę już po raz setny. Torres - nieskuteczny, Sturridge - w gorszej formie niż na początku sezonu, Mata - skrzydłowy, rozgrywający, bez instynktu mordercy, Lukaku - kto to jest?! (piszę odnośnie PL). To by było na tyle. W pomocy tylko Lampard wypada na plus w kreowaniu ataku. Do tego dochodzą kontuzje obrońców, którzy trzymali jeszcze jako taki (choć i tak do dupy jak na tę drużynę) poziom gry defensywy: Terry i Cole. A więc mamy obraz nędzy i rozpaczy, bo Chelsea nie ma na ten moment trenera, ataku, pomocy, obrony i co gorsza, zdarzają się błędy Cechowi (np. w meczu ze Swansea). Bez formy, zdziesiątkowani kontuzjami. Wiadomo, że na mecz z United będzie 200% zaangażowania i że takie mecze odmieniają losy sezonu, ale dzisiaj nic a nic na to nie wskazuje.
Do budy United wraca De Gea. Odnośnie formy Manchesteru odsyłam do postu Konrada (na poprzednich stronach tematu). Osobiście uważam, że Diabły grają trochę gorzej niż on pisze, ale nie da się ukryć, że na ten moment i tak o niebo lepiej niż Chelsea. Na dodatek nie ma tylu ważnych absencji (graczy, którzy występowali w przeciągu ostatniego miesiąca).
Goście mają przewagę kadrową, dyspozycyjną i trenerską. To typ na Manchester budzi bardziej moje zaufanie na dzień dzisiejszy.

Chelsea v Man United - United 0 (ha) @1,95

GL!

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Spotkanie: Chelsea Londyn - Manchester United
Typ: Chelsea Londyn powyżej 2.5 kartek
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Stawka: 8/10
Rezultat:
Analiza: Danie główne 24. kolejki Premier League zostaje podane do stołu... Chodzi oczywiście o potyczkę na Stamford Bridge w niebieskiej części stolicy. &quot;The Blues&quot; zmierzą się z wiceliderem Ligi Angielskiej - Manchesterem United. Jeżeli mam być szczery to według mojej skromnej osoby, zdecydowanym faworytem tego spotkania jest ekipa &quot;Czerwonych Diabłów&quot;. Chelsea za Andre Villas Boasa kompletnie mnie nie przekonuje... Grają słabo, męczą się w każdym spotkaniu, a dziś przyjdzie im się zmierzyć w United, które prezentują obecnie lepszy futbol. Poza tym Andre Villas Boas nie będzie mógł skorzystać z paru ważnych zawodników. Ashley Cole, John Terry, Didier Drogba, Salomon Kalou, John Obi Mikel, Ramires niepewny występu jest Frank Lampard. To spore osłabienia jednak i w drużynie United nie wcale tak kolorowo. Nie zagra Fletcher i Vidić, jednak ta dwójka nie gra już od dłuższego czasu. Phil Jones, Andres Lindegaard, Michael Owen, Anderson. Do składu szanse na powrót mają Wayne Rooney, Tom Cleverley, Ashley Young. Niepewny występu jest Nani, który leczy uraz kostki. No i dobra kontuzje w obu zespołach są, braki i zawieszenia są. Ale co dalej? A no to, że to Manchester United jest w bardziej komfortowej sytuacji i według mnie to oni dziś będą prowadzić i dyktować tempo spotkania. Dlatego też, stawiam na trzy kartki dla ekipy Chelsea. Obrona Chelsea nie wygląda obiecująco w tym spotkaniu... Ivanović, David Luiz, Cahill i Bosingwa. Ivanović - 4 żółte kartki, Bosingwa - 3 żółte i czerwona, David Luiz - 5 żółtych kartek i Garry Cahill, póki co zero jednak dziś otrzyma pierwszą w barwach Chelsea. Oprócz drwali z obrony mamy także Meirelesa - 6 żółtych kartek. Sędzią spotkania Howard Webb - 17 spotkań - 56 żółtych kartek i 1 czerwona kartka, średnio 3.29 kartki na mecz. Spotkania takie jak Chelsea - Manchester zawsze są zacięte i nie wierzę w to, by Howard Webb nie pokazał w dzisiejszym żadnej kartki. Myślę, że 3 kartki dla &quot;The Blues&quot; to bardzo dobry zakład na dzisiejszy dzień.
Typ: Chelsea Londyn +1 (Handicap na kartki)
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Stawka: 6/10
Rezultat:

Typ: Branislav Ivanovic otrzyma żółtą kartkę
Kurs: 3,20
Bukmacher: Betsson
Stawka: 2/10
Rezultat:

Typ: David Luiz otrzyma żółtą kartkę
Kurs: 2,70
Rezultat:

Typ: Raul Meireles otrzyma żółtą kartkę
Kurs: 2,80
Rezultat:

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Uważałbym dziś z tymi kartkami, Webb pozwala grac i nie daje kartek z dupy za byle co... Chelsea niby bez formy ale niezapominajmy ze graja u siebie ja czekam na sklady i wtedy zadecyduje ale na 96% gram X

grubybob 7

grubybob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Chelsea team for Man U: Cech, Ivan, Cahill, Luiz, Bosingwa, Essien, Meireles, Malouda, Sturridge, Torres, Mata.

Confirmed #mufc XI: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Young; Rooney, Welbeck.

Podtrzymuje typ United over 1,5 gola.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Oj nie przesadzaj, zdarza mu się dać kartkę właśnie za nic... &quot;z dupy&quot; ;) IMO, jeżeli padnie pierwsza reszta posypie się aż miło... W ostatnich 7 spotkaniach pomiędzy tymi drużynami, drużyna Chelsea w 5 spotkaniach otrzymywała co najmniej 3 kartki. Spotkanie, które prowadził Howard Webb miało miejsce jeszcze w sezonie 2010/2011 na Old Trafford pokazał sześć żółtych kartek w tym cztery dla ekipy &quot;The Blues&quot; ;)

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Rafael i De Gea nie widzi mi się to, do tego Giggs na środku?! Mam mieszane uczucia moim zdaniem warto poszukac gdzies kartki dla Rafaela, chłopak często się zapędza do przodu a potem musi ratowac sie faulem.

Nie wie ktoś czy Bet365, BetClic czy Betsafe ma taka ofertę, proszę o info bo nie mam dostepu do komputera a komorka zamula troche.

Betsafe under 5.5 kartki 1.95

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Chelsea: Cech - Ivanović, Cahill, Luiz, Bosingwa - Essien, Meireles, Malouda - Sturridge, Torres, Mata.
Rezerwowi: Turnbull, Ferreira, Bertrand, Hutchinson, Romeu, Piazon, Lukaku.

Man Utd: De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Giggs, Young - Rooney, Welbeck.
Rezerwowi: Amos, Berbatow, Park, Hernandez, Fabio, Scholes, Pogba.

z Rezerwowymi. nie ukrywam , że licze na 3 pkt ale chyba wiadomo z jakich przyczyn ;)
na logikę. Cole który raczej zawsze trzymał poziom na lewej obronie dziś nie zagra. Valencia w gazie , drybluje , dogrywa , wszystko mu wychodzi. Dziś zapewne jego stroną będzie duzo grane. W razi gdyby nie szło na drugiej flance jest Young. SAF zapowiadał , że Ashley dobrze jest przygotowany do tego meczu. Welbeck i Rooney w ataku. Danny bardzo lubi grać z Waynem bo jeden z drugim na siebie pracują i są efekty. Ławka to sama ofensywa , Schles zapewne wejdzie w II połówce , Berba , Park czy Hernandez to zawodnicy którzy w każdej chwili mogą ukuć. W porównaniu ławka CFC wygląda bardzo blado. Nowy Piazon ? Niegrający Lukaku i Romeu ? Hutchinson i Bertrand ? No ławka Chelsea bardzo kiepska.
Mam nadzieję , że obrona dziś zagra tak , żeby De Gea nie musiał zbytnio interweniować bo to chyba najsłabszy punkt dziś. Może nie najslałbszy , bo pokazywał że bronić potrafi ale jest nieobliczalny.
Liczę na 3 pkt ale nie lekceważę niebieskich. Mogą grać cały sezon piach a w meczach szlagierowych zawsze są w stanie zrobić wszystko. Stamford Bridge Diabłom nie służy i szykuje się świetny mecz.
Wiadomo , że mój typ nie jest zbytnio obiektywny - ale starałem się ;) Glory :!:

D 120

dankas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lód
Webb jest o tyle niebezpieczny, że nieprzewidywalny. Ile daje kartek i za co zależy głównie od jego humoru. Może pozwolić grać, a może dać komuś czerwoną za jakąś błahostkę, żeby nikt przypadkiem nie zapomniał że to on sędziował ten mecz.
Wszystko się zacznie za 20 minut, boisko zweryfikuje nasze analizy ;)

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko nie napisać, że Vilas-Boas po prostu się nie nadaje na funkcję, którą sprawuje. Zmiana Romeu za Sturridge i cofnięcie się do tyłu? Katastrofalny pomysł, niech się cieszy z punktu. I to nie jest frustracja gościa, który stawiał na Chelsea, bo akurat dla mnie remis był optymalny, a za grosze na live puściłem X2 za 5,50 przy 2-0. To po prostu obiektywny fakt. Tak, jak nie może być De Gei w MU, tak nie może być Andre w Chelsea. Jak chcą być najlepsi.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bo86bo +2 Punkty (pLUS za myślenie bo mi tego ostatnio brakuje)
D 54

domeltomek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko nie napisać, że Vilas-Boas po prostu się nie nadaje na funkcję, którą sprawuje. Zmiana Romeu za Sturridge i cofnięcie się do tyłu? Katastrofalny pomysł, niech się cieszy z punktu. I to nie jest frustracja gościa, który stawiał na Chelsea, bo akurat dla mnie remis był optymalny, a za grosze na live puściłem X2 za 5,50 przy 2-0. To po prostu obiektywny fakt. Tak, jak nie może być De Gei w MU, tak nie może być Andre w Chelsea. Jak chcą być najlepsi.

Wydawanie opinii o AVB po połowie sezonu jest śmieszne. Po pierwsze Chelsea przebudowuje skład, stara się go maksymalnie odmłodzić. AVB sciągnął na SB Raula i Mate, uważasz że są to złe transfery? Poza tym, fakty są takie że Chelsea zajmuje 4 miejsce w najsliniejszej lidze świata, wygrała fazę grupową LM i cały czas walczy o FA Cup. Nie mówiąc o tym że Chelsea również ma problem z dużą liczbą kontuzji. Myślałeś że facet wejdzie i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki będzie wygrywał wszystko po kolei? MU, MC i Totten czyli drużyny wyprzedzające Chelsea w europie już nie grają (wiadomo że Spurs odpuścili), i tylko Spurs gra dalej w FA Cup. Nie rozumiem Twojego podejścia

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Mecz od początku do końca trzymał w napięciu. Widać było jak jednym i drugim bardzo zależy. Tak jak pisałem , Chelsea może być bez formy , grać najgorszy piach , i grać bez ważnych piłkarzy w takich meczach to i tak nie ma zbytnio znaczenia bo to jest zawsze bardzo groźna druzyna. z 3:0 na 3:3 , wspaniały pościg Diabłów , fakt Webb trochę naciągnął tego drugiego karnego ale gorsze wałki tam gwizdali nie dawno.
To co wyjął De Gea w 90min przechodzi pojęcie. Po strzale Maty jak piłka leciała zdąrzyłem zakryć twarz rękoma , ale co zrobił Hiszpan to nie mam słów. Można powiedzieć od zera do bohatera ;) Mecz jak na klasyk nie zawiódł bo było wszystko. Miejmy nadzieję , ze jutrzejszy hit nie będzie gorszy , bo póki co również się świetnie zapowiada.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Webb się popisał... Nie chodzi już o kartki, czy o karne. Bo pierwszy w karny w pełni zasłużony, natomiast drugi? Miał prawo się pomylić, nie widział. Ale to co się stało na początku spotkania, gdzie faulowany był Torres przez Rafaela i Welbeck, bodajże przez Luiza... przechodzi ludzkie pojęcie, dwa ewidentne faule, reakcja sędziego? Brak...

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wydawanie opinii o AVB po połowie sezonu jest śmieszne. Po pierwsze Chelsea przebudowuje skład, stara się go maksymalnie odmłodzić. AVB sciągnął na SB Raula i Mate, uważasz że są to złe transfery? Poza tym, fakty są takie że Chelsea zajmuje 4 miejsce w najsliniejszej lidze świata, wygrała fazę grupową LM i cały czas walczy o FA Cup. Nie mówiąc o tym że Chelsea również ma problem z dużą liczbą kontuzji. Myślałeś że facet wejdzie i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki będzie wygrywał wszystko po kolei? MU, MC i Totten czyli drużyny wyprzedzające Chelsea w europie już nie grają (wiadomo że Spurs odpuścili), i tylko Spurs gra dalej w FA Cup. Nie rozumiem Twojego podejścia

Chelsea nie odmladza skladu tylko totalnie sciaga klub w dol i zaniza standard ???? Mata ok robi robote, ale Mereiles przeciez to jest srodkowa polka pomocnikow w Anglii...

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Raul był dziś jednym z lepszych w Chelsea ale widać że jego trenera zjadła panika i to nie zawodnicy Chelsea ale ich trener przegrał im mecz
Chelsea nie przegrała :razz: / Konrad
Chyba jednak w ich oczach po porażka/ Bob :p

grubybob 7

grubybob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Miereles akurat zagrał bardzo dobre zawody. Mnie osobiście cieszy powrót Essiena do wyjściowej 11. Pierwszy karny - zgodzę się z Webbem, ale drugi to w ogóle jakieś nieporozumienie. Cahill nie wypadł w debiucie źle (choć mógł wylecieć na początku meczu).
Weszły typy: United over 1,5 gola i Ivanovic kartka więc źle nie jest :p

D 54

domeltomek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chelsea nie odmladza skladu tylko totalnie sciaga klub w dol i zaniza standard ???? Mata ok robi robote, ale Mereiles przeciez to jest srodkowa polka pomocnikow w Anglii...

Mata, Sturridge czy Romeu go zaniżają bo nie rozumiem? Jest również młody Lukaku, Bertrand czy Piazon. Nie zapominając o tym że Luiz, Ramires to nie jakieś stare wygi. Skoro dla Ciebie odmładzanie składu to obniżanie standardu to widzisz tylko to co jest tu i teraz. Mata 4 bramki i kilka asyst, Daniel 9 bramek, więcej niż Drogba i Torres razem wzięci. O grze Romeu można dyskutować ale widać że chłopak ma pepiery na grę. To jest drużyna w budowie, podobnie jak L&#39;pool, im potrzeba czasu i dopiero można wyciągać wnioski. A pisanie że AVB nie nadaje się do Chelsea to czysta głupota.

Ogladałem wiele spotkań w jego wykonaniu kiedy grał dla The Reds, potrafi pociągnąć zespół, dla mnie jeden z wyróżniających się graczy na tej pozycji.

Status
Zamknięty.