Wychodzi różnica: gracz i GRACZ. Nie myl proszę zwrotu z wygraną. Gdy mowa o yieldzie nie podawaj ROI, bo gdy yield 10%, to ROI 110%.Za mocno na ambicje mi wjechaliście.
Mialem nie grac w weekend,ale nie wytrzymalem,z tym Rosario to mialem juz cieplo,ale gol w 79:40 na ostatnim stawkowaniu ???? Takze jeden meczyk i duzy + na dzis ???? Eliminacji nie gramJa mogę polecić mecz o 21:45 Rosario liga argentyńska w razie czego samy obcykajcie ten meczyk
Hiszpania dała 2 zakładki karny strzelony w 29:54 ????
Co do Austrii to cóż odradzam granie na więcej niż 1 bramkę bo mimo dobrej gry wiele bramek nie strzelają...
Napisałem.No to teraz się zdarzyło
Włochów i Czachów dlaczego nie chcesz grać ? Wpadnie coś na pewno.
Fajne są te dyskusje o dobrze spotkań przed meczem ????Napisałem.
Czesi pokazali kaszanę dwa dni temu. A Włosi męczyli bułę z Maltą u siebie, więc grosza na nich nie postawię.
Nie gra się po nazwiskach i renomie.
Fajne są te dyskusje o dobrze spotkań przed meczem ????
Każdy mecz jest inny i nie ma złotego środka to który mecz grać.
Reale, Manchestery i inne Barcelony również mogą zaliczyć 0:0.
ja tam gram jedynie wg. kursu: kurs powyżej 5.00 to gram i do 70 min łapię pięciominutowe zakładki.
Fakt, że są wtopy lub uciekam z rynku ale zakładki często nadrabiają.
Tak jak piszesz ale rozebrałeś do na 10 min meczu.
Nie zapominaj, że tym sposobem grasz progresją i musisz mieć na więcej progów niż na jeden.
Nie mówię jak masz grać tylko podrzucam alternatywę jak ja gram.
Po prostu w tym sposobie gry ZAKŁADKI ZARABIAJA, bo gdybym na zakładki nie liczył to zagrałbym over 0,5 po 10 min i poszedł spać.
Mój bank jest taki mały, że najniższym stawkowaniem starcza na 2 mecze przy pełnym meczu.hola hola, ale kto powiedział, że cały bankroll masz poświęcić na jedną progresję??