>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Ja grałem jak był 2 kurs. Pożniej tak samo. No w ten mecz trzeba było wejść gruuboi kolejne progi grać co najmniej x2.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Ja do 30 minuty złapałem jeszcze kurs 2,50 ale to było na styku progów dalej już by pewnie nie było szans złapać kursu 2,50

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cock jest trochę zbyt cocky w podawaniu tych typów, ale fakt, że dopiero pierwszy raz mu się nie udało z tych &quot;grubych&quot; typów
Bywa... pies utonął łańcuch pływa. Bardziej jednak boli mnie handicap niż progres, tutaj sobie nieco umoczyłem... ;)
Do gry progresywnej minutówek podchodzę już inaczej i przy większej ilości środków i dywersyfikacji kasy na grę nie da się przegrać. Naprawdę nie da. Mam teraz kilka progresji do zagrania od stawki drugiego progu, wejdą w końcu. ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Co do Irlandii to lapalem wczoraj kurs 2 na 2 - minutowa zakładkę.
Ja nie spodziewałem się wcale większych kursów, więc ok ;)
przy meczu z Niemcami czy tam Szkotami, to łapałem po 1,80 albo 1,83, nie pamiętam dokładnie.

Bywa... pies utonął łańcuch pływa. Bardziej jednak boli mnie handicap niż progres, tutaj sobie nieco umoczyłem... ;)

Do gry progresywnej minutówek podchodzę już inaczej i przy większej ilości środków i dywersyfikacji kasy na grę nie da się przegrać. Naprawdę nie da. Mam teraz kilka progresji do zagrania od stawki drugiego progu, wejdą w końcu. ;)
Nie no, wszystko się zawsze da utopić, ale to naprawdę się trzeba postarać :razz:

Zapomniałem dodać do moich poprzednich typów na dziś:
Austria-Mołdawia
Szwajcaria-Słowenia

aczkolwiek to jak poprzednie, ostrożnie ;)

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Tego San Marino to nie da się grać,kursy do dupy :p

Do dupy to jest papier a nie kursy na San Marino. Tam zawsze takie sa i sie je gra ???? Dniowka wpadla w ciagu 14 minut to zle ? ????

mily-120453 3

mily-120453

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazursko-Pomorskie
Ja nie gram takimi kwotami,żeby dniówka wyszła na drugim progu. Każdy gra w zależności od grubości portfela ????
Anglia pierwszy gol przed 20 po kursie 2,5 i na farcie Anglia drugi gol przed 30 po kursie 2,udało się też złapać Rosja-Szwecja z zakładką po kursach 3 zł.Teraz gram na drugiego gola.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Życzę Tobie, aby ten 2 gol wpadł w meczu Rosji. Ciężko będzie na prawdę, obyś nie stracił tego co zarobiłeś ...

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
A co myślisz o Austrii i Szwajcarii? Bo któryś z tych meczy chce sobie darować ale nei wiem który

mily-120453 3

mily-120453

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazursko-Pomorskie
Miły i jak grałeś do końca czy jednak odpuściłeś??
Grałem :p Ale ja gram na prawdę niskimi stawkami tak więc strata nie duża.
Ładnie udało się zarobić na Anglikach,ale tu już stawkowanie było większe bo i ryzyko zerowe w sumie.Dzisiaj prawie 500 zł na plus więc nic tylko się cieszyć.
Popróbóję jeszcze Hiszpanów,zobaczymy co wyjdzie.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
500 zł na plus to w skali miesiaca ile wychodzisz? Jestem ciekawy czy jest to plus czy może jednak minus. Hiszpanie chyba będę grał do 2 bramek