>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
do dupy ta Chorwacja pograła. Ja rozumiem, że daleki wyjazd... no ale to był Kazachstan tylko... niestety wtopa, ale jak widać, mecze reprezentacyjne, to są cyrki i nie warto tam inwestować jakiejś większej gotówki :razz:

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do dupy ta Chorwacja pograła. Ja rozumiem, że daleki wyjazd... no ale to był Kazachstan tylko... niestety wtopa, ale jak widać, mecze reprezentacyjne, to są cyrki i nie warto tam inwestować jakiejś większej gotówki :razz:
W reprezentacjach grają indywidualności, a piłka nożna to sport zespołowy.
Nie ma wspólnych treningów, nie ma gry więc i nie będzie wyników.
Co do wyjazdu... Tam jest inny świat. Nie ma co się dziwić, że tak zagrali chociaż wiem, ze łatwo jest gadać po moczu :/
Polaków dzisiaj też bym nie ruszał

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W reprezentacjach grają indywidualności, a piłka nożna to sport zespołowy.
Nie ma wspólnych treningów, nie ma gry więc i nie będzie wyników.
Co do wyjazdu... Tam jest inny świat. Nie ma co się dziwić, że tak zagrali chociaż wiem, ze łatwo jest gadać po moczu :/
Polaków dzisiaj też bym nie ruszał
No bez jaj, jak niby nie ma wspólnych treningów itd., a zgrupowania to tak dla beki? :grin: chyba że Tobie chodziło o jakieś sparingi &#39;przed&#39;?
Inny świat, to może być dla państw mało &#39;egzotycznych&#39;, a Chorwacja na pewno na takim wyjeździe powinna sobie poradzić ;) zresztą no bez jaj, Azerbejdżan to jest piłkarsko cienki jak siki nietoperza, nawet u siebie.
Rozmowy po meczu są przydatne, wbrew temu co tu większość czuje oburzenie po wygranym/przegranym typie komentarze. Takie coś pozwala inaczej spojrzeć na sprawę i może uchronić przed czymś w przyszłości.
Ja dałem ciała z tym wyborem, bo powinienem zauważyć, że te chorwackie indywidualności, to w ostatnim czasie wcale nie pogrywały rewelacji w swoich meczach klubowych (a o Mandzukiciu i jego marnowaniu w Juventusie to by można napisać całą stronę postów :razz: ), a poza tym powinienem wziąć pod uwagę jak będzie grał Azerbejdżan. Trudno, nauczka na przyszłość... muszę sobie chyba zapisywać takie karteczki, żeby pamiętać o wszystkim przed zagraniem danego spotkania ;)

DZIŚ:
Polska nie do gry, zgadzam się, różnie może być.
Dziś jest spotkanie, któe kwalifikuje się do złąmania zasady grania do pierwszego gola :razz:
Pogram agresywnie, zależnie od kursów, być może do 2/3 bramek, zależnie od tego, co będzie się działo na boisku:
Gibraltar-Irlandia
Pozostałe mecze EURO mi w ogóle nie leżą ;)

Do tego ewentualnie bardzo lekoo, bądź lekko, w zależności od składów:
Portugalia-Francja

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Ja dzisiaj spróbuję
Dania-Albania ⛔
Gibraltar-Irlandia ✅
Bez szaleństw ze stawkami, do poważnego grania wrócę gdy wrócą mecze klubowe.
Polsce dzisiaj z całego serca będę kibicował, a że nigdy nie gram przeciwko naszej reprezentacji i naszym klubom w europejskich pucharach to zagra za 5 funtów Polska DNB.

cock 756

cock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Węgry - Rumunia

Gęsto i tłusto. Rumuni to bet of the day, ja gram tu i tak Rumunia(-1) jak mają wygrać, to gol musi paść. ;)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Bet of the day&quot; - a miało być tak pięknie...
Niestety wynik u nas 3-1 ale w końcu, można z dumą obserwować poczynania naszych piłkarzy. Żałuje, że Neuer wybronił strzał do szatni Lewego .. może inaczej potoczyłoby się to ????

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze jest.
Ważne, że cwaniaczki pojechali do Gruzji i się zdziwili :p

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Cock jest trochę zbyt cocky w podawaniu tych typów, ale fakt, że dopiero pierwszy raz mu się nie udało z tych &quot;grubych&quot; typów :razz:

a co do naszych, to gdybyśmy tylko mieli nieco lepszą defensywę, to spokojnie moglibyśmy Niemców ograć, bo cała machina atakująca pracowała wczoraj pięknie ;)

co do dziś - analogicznie jak wczoraj Gibraltar z Irlandią:
San Marino-Anglia

do tego
Rosja - Szwecja
Rosja ma o co grać i powinni zrobić wszystko, żeby ten mecz wygrać, bo jeśli nie, to mogą mieć poważny problem wyjść bezpośrednio z grupy, o ile w ogóle uda im się zająć 3 miejsce ;)
Szwedzi nie odpuszczą, bo będą chcieli zabezpieczyć swoje 2 miejsce w grupie.

baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem dlatego mnie to zniechecilo ... Pytam o dalsza czesc ????

Na Irlandię złapałem 2,20 do 20 i 2 do 30 minuty. Nie grałem na drugą bramkę więc nie wiem jak dalej z kursami.