>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Co myślicie o Lyonie? Dostali niby czerwień ale nie chce mi się wierzyć że nie padnie w tym meczu bramka...

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Las Palmas - Tenerife. 2 overowe druzyny walczace o awans do Premier Division. over 0.5 powininem dosc szybko zostac pokryty ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
juventino188 +1 Punkty
J 9

juventino188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki baqq ????
Jutro można pograć Sassuolo - Genoa. Obie drużyny są ofensywnie usposobione, a gospodarze nie mają pewnego utrzymania, więc będą grali na 100%. Przede wszystkim defensywy obu drużyn są na bardzo niskim poziomie. Ponadto odkąd Sassuolo zmieniło trenera osiągają dużo lepsze wyniki (jak chociażby 3-4 na gorącym terenie z Violą). No i równie ważne jest to,że w ekipie gospodarzy zagra Berardi, który bywa decydujący, statystyki z nim, a bez niego są naprawdę oszałamijące (jeśli Sassuolo się utrzyma, to główną zasługą będzie postawa zaledwie 19!-letniego napastnika, który strzelił 4 bramki Milanowi i 3 Fiorentinie, a więc 2 hat-tricki w wieku 19 lat z klasowymi zespołami).
Kolejnym meczem, który mogę polecić jest Sampdoria - Napoli. Obie drużyny są typowe overowe (w tym sezonie zanotowały jedynie po 1 remisie 0-0). Kolejnym plusem jest to, że Napoli jest już po Pucharze Włoch i została im tylko liga. Z kolei minusem jest fakt, że dwie drużyny nie grają już o nic, ale Napoli po niezbyt udanym sezonie będzie chciało dobrze zakończyć sezon, także myślę, że choć 1 bramka padnie.
No i na koniec Livorno - Fiorentina. Kolejne overowe zespoły. Fiora walczy o bezpośredni awans do LE. Po ostatniej porażce u siebie z beniaminkiem Sassuolo będą chcieli za wszelką cenę wygrać. (Średnie bramek w meczach Sampdorii w tym sezonie - 2,7 a Fiora 2,9)
Wiadomo, że w każdym dosłownie w każdym meczu może być remis 0-0. Ja tylko przedstawiam moje propozycje. Każdy gra według własnego uznania. Tak więc jeśli chcecie przeanalizujcie jeszcze te mecze. No i nie miejcie do mnie pretensji jeśli gdzieś nie padnie bramka ????

J 9

juventino188

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogląda ktoś Valencię albo Las Palmas? Jest sens grać dalej?

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Las Palmas coś zaczynam się obawiać o ten mecz...

Ja tez ale gramy do konca bo Las Palmas cos tam proboje... wgl slaby mecz
i bardzo duzo przerw.

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Cóz tyle wygrać żeby na koniec dnia przegrać... :/
Cofam słowa ???? Nawet jeśli bym przegrał to nie miałbym pretensji do Ciebie więc jak to się mawia luz w dupie ????

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Kto przegral to przegral ???? 91 min i Las 1:0 wiec wchodzi over 0,5 ???? ✅

kecaj14 14

kecaj14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska
Wygrałem bo postawiłem na over 0,5 tradycyjnie zawsze tak robie w kryzysowych sytuacjach ;)

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Dla nocnych markow mam tu jeszcze 1 ,,perelke&quot; prosto z Brazylii ????
Internacional - Atletico-PR typowa overowa liga druzyny raczej tez lubiace strzelac.

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
52 minuta Guilherme 0:1. Wchodzi na na 4 progu. ✅ Mimo wszystko gram jeszcze 1 bramke za drobne.
W trakcie pisania wpadla nastepna bramka wiec 1 prog zaliczony ✅. Zaryzykuje jeszcze na 3 bramke za drobne ????

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
3 bramka padla na 1 poziomie + zakladka z 2. Troche ten mecz poza zalozeniami hanka over 0.5 ale jak ktos skorzystal napewno zly nie bedzie. Na dzis koniec, wieczor 5/5 ✅ ✅

S 72

siargiej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pisz
Na dzisiaj polecam ten zestaw meczow:
1. Hull - Everton
2. Torino - Parma
3. Pilzno - Mlada
4. Vestja - Aalborg
5. Molde - Stromsgodset

Graja miedzy soba ofensywnie usposobione teamy, ktore strzelaja jak na zawolanie. Wchodze standardowa stawka

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Na godzine 11:30 ,,pewniaczek&quot; Zenit - Dynamo Moskwa. Zenit gra o mistrzostwo i licza sie dla nich tylko 3 pkt, Dynamo rowniez gra o puchary. Offensywne drzyny ze srednią 3,0 i 3,1 bramki na mecz ????

crazyiwan 55

crazyiwan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ofensywne druzyny a mecze o 11 koncza sie w wiekszosci 0:0/1:0 w doliczonym XD

P 22

pgrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ofensywne druzyny a mecze o 11 koncza sie w wiekszosci 0:0/1:0 w doliczonym XD

Kolega ma racje zwlaszcza ze to mecz na szczycie. Takie mecze sa obarczone sporym ryzykiem a wynik 0:0 jedt bardzo prawdopodobny, ja gram teraz Gazovnik - Baltika z rosyjskiej Division 1 ????

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Każdy mecz ma jakieś tam szansę % wejścia wyniku 0-0 i nie ma niestety na to zasady ???? Przykład Chelsea z ostatniej kolejki. Każdy po meczu mógł powiedz ba 0-0 było do przewidzenia a przed meczem większość osób które się właśnie tak wymadrzaly miały zwycięstwo Chelsea na kuponie, bo muszą wygrać, bo grają z ostatnia drużyna, bo ich trenerem jest Mourinho...

baqq 188

baqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Liverpool
Godz. 12:30
Atalanta - AC Milan. Milan w gazie walczy o uratowanie sezon i kwalifikacje do LE. Atalanta wrecz przeciwnie Po serii kilku zwycieskich meczy pod rzad ostatnio w slabej formie. Gra w LE im nie grozi spadek rowniez wiec dla nich mecz o &quot;pietruszke&quot;.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
decline11 +4 Punkty
P 22

pgrom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Takie mecze lubie ???? Gazovik - Baltika i dwa progi pieknie weszly na✅:grin: