Dzięki baqq ????
Jutro można pograć Sassuolo - Genoa. Obie drużyny są ofensywnie usposobione, a gospodarze nie mają pewnego utrzymania, więc będą grali na 100%. Przede wszystkim defensywy obu drużyn są na bardzo niskim poziomie. Ponadto odkąd Sassuolo zmieniło trenera osiągają dużo lepsze wyniki (jak chociażby 3-4 na gorącym terenie z Violą). No i równie ważne jest to,że w ekipie gospodarzy zagra Berardi, który bywa decydujący, statystyki z nim, a bez niego są naprawdę oszałamijące (jeśli Sassuolo się utrzyma, to główną zasługą będzie postawa zaledwie 19!-letniego napastnika, który strzelił 4 bramki Milanowi i 3 Fiorentinie, a więc 2 hat-tricki w wieku 19 lat z klasowymi zespołami).
Kolejnym meczem, który mogę polecić jest Sampdoria - Napoli. Obie drużyny są typowe overowe (w tym sezonie zanotowały jedynie po 1 remisie 0-0). Kolejnym plusem jest to, że Napoli jest już po Pucharze Włoch i została im tylko liga. Z kolei minusem jest fakt, że dwie drużyny nie grają już o nic, ale Napoli po niezbyt udanym sezonie będzie chciało dobrze zakończyć sezon, także myślę, że choć 1 bramka padnie.
No i na koniec Livorno - Fiorentina. Kolejne overowe zespoły. Fiora walczy o bezpośredni awans do
LE. Po ostatniej porażce u siebie z beniaminkiem Sassuolo będą chcieli za wszelką cenę wygrać. (Średnie bramek w meczach Sampdorii w tym sezonie - 2,7 a Fiora 2,9)
Wiadomo, że w każdym dosłownie w każdym meczu może być remis 0-0. Ja tylko przedstawiam moje propozycje. Każdy gra według własnego uznania. Tak więc jeśli chcecie przeanalizujcie jeszcze te mecze. No i nie miejcie do mnie pretensji jeśli gdzieś nie padnie bramka ????