kecaj14
Użytkownik
Kashiwa jak dla mnie jest bezsensownym ryzykiem... W H2H widać jak na dłoni że często padały między tymi zespołami remisy bezbramkowe i mimo że może tu paść ta bramka to jednak nie podejmę się tak dużego ryzyka...
Podbijam, bo jak na razie analizy typu, że mecz wydaje się ciekawy nic nie wnoszą.Uważam że do każdego typu powinno być krótkie uzasadnienie (tylko sensowne, bo analizę typu h2h to może każdy zrobić w 3 min). Mi bardziej zależy na tym, żeby ktoś kto się naprawdę zna (chodzi mi o daną ligę, ewentualnie drużynę) wypowiedział się na temat danego meczu, dlaczego powinna przynajmniej paść ta 1 bramka na co najmniej 99%. Ja na przykład interesuję się Serie A i tam mogę podawać jakieś mecze do systemu, a nie na pałę wybierać mecze po 3-minutowej analizie. To taka drobna uwaga, żeby ten temat był jeszcze bardziej przydatny.
Kursy tak niskie na bundeslige że rezygnuje z obstawiania jej dziś![]()
Ja zagrałem 2 mecze Schalke i Leverkusen. Mniej ale pewniejOczywiście oba na plus.
St polten brama na samym poczatku meczu. Tragedia :/
Rozumiem. Ja gram na staly zysk. A poza tym dobrze, ze choc ten jeden wpadl. Zostalo 1-0 wiec nie ma co narzekac.ale to tylko 1 prog. Ledwo na piwo wyszlo.