Dzięki za typy, ale dałbyś w swoim podpisie większą czcionkę to wygląda jak regulamin reklamacji, które po odejściu od kasy nie są uwzględniane ????Na dzisiaj:
CSKA Moscow - Sporting
Leverkusen - Lazio
Dzieki za usuniecie posta ????
Ale takie pytanie to chyba tylko przedszkolaki zadaja. Bo nie sadze ze jestes malolatem ktory pierwszy raz ma stycznosc z pilka i bukmacherka. Co innego jak bys sie spytal o dzialanie systemu. To bym to zrozumial.
Na dzisiaj:
CSKA Moscow - Sporting
Leverkusen - Lazio
Dzięki za typy, ale dałbyś w swoim podpisie większą czcionkę to wygląda jak regulamin reklamacji, które po odejściu od kasy nie są uwzględniane ????
Co by nie było offtopowo, to chciałbym się odnieść jeszcze do pytania kolegi @krissq10
Z tym doborem spotkań przyznam szczerze, że to trochę totolotek. Fakt, mozna sugerować się statystykami, ale KAŻDY MECZ JEST INNY i najbardziej overowe drużyny mogą popłynąć (nie trzeba daleko szukać)
Miałem to sam wrzucić i i delektować się chwałą po meczach albo przyjąć mężnie porażke. W tych okolicznościach to zostało mi tylko delektowanie po ew porażkę na klate bierze Yamakasi:razz:
Budżet na każdy z meczy 4j
No to mnie @Hank teraz pocieszyles. Mam juz sie zaczac bac ? A 4 j to ile to jest ?
Też zagrałem 2 mecze (2x zakładka) i od razu wyłączyłem kompa, co by nie zagrać jakiegoś gówna ????Bayerzakładka
Sporting
Lubie takie wieczory ????
![]()
Bilbao x4, reszta x2
edit. Ajax piękne długie zakładki, mam nadzieję na taką w okolicy 5-6 progu ????
@Destro,
zamiast grać minutówki na te typy, spróbuj każdy z nich pograć DW: 0-0. Pozdro
Hank uprzedziłeś mnie z ST Etienne
Nie spodziewałem się takich kursów w tym meczu no to atakujemy
edit
Szkoda trochę brakło do zakładki, a jeszcze się zastanawiałem przed tym rogiem czy chociaż połowy progu nie postwawić po 2,75
Hank grałeś agresywnie St Etienne?