>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Ja chce zagrać Real. Zaczekam do składów i kursów. Bardziej do składów bo chce zagrać bramka Real.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
City ladnie Nam pojechalo ???? Chociaz bylo juz troche cieplo.
Ja czekam na sklad Realu ale kursow nie spodziewam sie super.
Barcy nie tykam.
EDIT: Karniak dla Barcy poszedl ... :p

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Real bije glowa w mur... a i tylko ja mialem wrazenie, ze gospodarze prawidlowo zdobyli bramke [przekroczyla calym obwodem linie..? ]

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
No Real jak na razie dość słabo. Co do piłki to nie przekroczyła całym obwodem linii.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
no mi się udało dziś wszystko trafić, mimo że nie pograłem wszystkiego i tak... a dziś mamy ciąg dalszy przykładów, dlaczego nie powinno się grać początkowych kolejek ;)

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacher oblowiony dzis, inaczej tego nie widze

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Pierwsza kolejka czy nie - nie ważne.
Po ostatnich dość wielu trafionych typach i sporego ✅ sądziłem, że omijam 0-0 i mogę grać i grać. Aż tu nagle... :/
Przychodzi piątek wypisuje mecze na dany dzień - typy wchodzą i co robię... gram na siłę mecz Malaga - Sevilla i jak to bywa w takiej sytuacji - gra na siłę i jest 0-0 (wtopa). Tłumaczę sobie pech. No nic przychodzi sobota wypisuje ponownie co gram. Wchodzi i co robię ???? A no gram Vallecano - Valencia mówiąc sobie drugi raz pod rząd nie trafię 0-0 z tej samej ligi meczu. Znów na siłę i 0-0 heh. Jest niedziela, ponownie to samo i wymyślam sobie Real dodatkowo. No i 0-0 po raz trzeci.
No ale w końcu wbiłem sobie do głowy by nie grać na SILĘ - nie być PAZERNYM. Trzy razy taka sytuacja musiała się zdarzyć by wreszcie zapaliła się czerwona lampka i zrozumieć mam nadzieję , że już na zawszę.
Zimny prysznic przydał się!
Taka przestroga dla innych ;)

firel 142

firel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Gdybyście trzymali się najprostszej zasady - gramy spotkania o nie zaniżonych kursach, przynajmniej na Realu nikt by nie przegrał. Ale ten temat to w kolko to samo gadanie i zero wniosków, 340 stron ????

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Jacy Wy wszyscy madrzy ... az mi sie zygac chce od tego. Ale jak by ludziom ten Real wszedl to byscie cicho siedzieli. Beda tego typu wtopy i tego nie unikniecie. Ciekawe kto byl na milion procent pewny ze tam bedzie 0:0 ? No lapki w gore. Wiec mordy w kubel cwaniaczki.

Gdybyście trzymali się najprostszej zasady - gramy spotkania o nie zaniżonych kursach, przynajmniej na Realu nikt by nie przegrał. Ale ten temat to w kolko to samo gadanie i zero wniosków, 340 stron ????

Wysoki kurs = bedzie bramka
Niski kurs = brak bramki
Tak mozna wywnioskowac z tego co napisales.

firel 142

firel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Wysoki kurs = bedzie bramka
Niski kurs = brak bramki
Tak mozna wywnioskowac z tego co napisales.
Ty już lepiej nic nie pisz...
Mówię tu o tym ze ten mecz miał za niskie kursy aby go grać systemem. Pod koniec X9 kurs wynosił max 2.75 co j tak jest ryzykowne w przypadku np karnego kiedy czasami rynek jest blokowany na minutę.
Dlatego gdyby trzymać się zasad, tego meczu by się nie grało i kasy by się nie straciło.

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Japan
Mówię tu o tym ze ten mecz miał za niskie kursy aby go grać systemem. Pod koniec X9 kurs wynosił max 2.75 co j tak jest ryzykowne w przypadku np karnego kiedy czasami rynek jest blokowany na minutę.
Dlatego gdyby trzymać się zasad, tego meczu by się nie grało i kasy by się nie straciło.

A czego sie spodziewales ? Ze bedziesz mial w meczu Realu kursy po @3 lub wiecej i lapal zakladki ? Teraz to mnie rozbawiles.
To najlepiej nie grac wogole Realu, Barcelony, Bayernu bo przeciez tam beda niskie kursy i za kazdym razem 0:0 ....
PS: Spodziewales sie tam wyniku 0:0 ? NA 100% nie wiec takie gadki szmatki ze kursy byly niskie to wsadz sobie w buty.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Firel jesteś w tym temacie od xx czasu i piszesz takie rzeczy &quot;o graniu spotkań o niezaniżonych kursach&quot; zawsze się grało mecze Realu, Barcelony itp... i kusy były niskie grało się to agresywnie chyba nie jest Ci obce to pojęcie. Jak sobie wczoraj wieczorem przejrzałem wyniki to była kolejka cudów bukmacherzy w weekend zarobili nie ważne czy ktoś gra minutówki, 1x2, over/under po prostu było to nieprzewidywalne. Nie widziałem nigdy żeby Primiera Division po pierwszych 7 meczach kolejki padły 3 bramki i niech mi nikt nie wyskakuje tutaj, że to pierwsza kolejka bo to nie jest normalne w Hiszpanii nawet w pierwszej kolejce.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
yamakasi +2 Punkty (Za to ze mnie rozumiesz :P Chyba ze sie myle :P)
baleronik 47

baleronik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu? Dlaczego nie napisałeś przed tymi spotkaniami że są nie do grania tym systemem i panowie się mylą podając takie typy. Bo padła bramka i jest wszystko ok?
Jacy Wy wszyscy madrzy ... az mi sie zygac chce od tego. Ale jak by ludziom ten Real wszedl to byscie cicho siedzieli. Beda tego typu wtopy i tego nie unikniecie. Ciekawe kto byl na milion procent pewny ze tam bedzie 0:0 ? No lapki w gore.
Wszystko w temacie ????

yamakasi +2 Punkty
Z 0

znamsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Będąc szczerym ja w tamtym roku tak dwa razy przegrałem, toteż od tego czasu totalnie omijam takie mecze. Czy to dobrze, czy to źle to już ciężko powiedzieć
Na Realu?
W zeszłym sezonie mecze z udziałem Realu były 100% Over 0.5 (via soccerstats.com)

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu? Dlaczego nie napisałeś przed tymi spotkaniami że są nie do grania tym systemem i panowie się mylą podając takie typy. Bo padła bramka i jest wszystko ok?

Wszystko w temacie ????

Yyyy na Kopenhage kursy były co najmniej dobre ? Nie wiem co masz na myśli.

Co do Realu to kursy wcale nie były złe, śmiem twierdzić że w tym sezonie tak dobre kursy w meczach z ich udziałem to pojawią się raptem z 4-5 razy w tym 2 razy z Atletico.
Czy granie Realu było złym poysłem ? Nie wiem. Przy takich kursach ze Sportingiem Gijon jakby grali jutro jeszcze raz to bym uderzył nawet mocniej. Cóż bywa i tak. Dobrze że zagrałem tylko grubo a nie bardzo grubo ;)

Firel i Straszak, mimo że jestem przeciwny hejtowaniu w tym temacie to od blisko pół roku jedyne co to piszecie po fakcie jak to wy przewidzieliscie cos czego inni nie przewidzieli. Chcecie sie udzielac w temacie to udzielajcie, ale konstruktywnie. I najlepiej PRZED! a nie PO.
A wczorajszy post Straszaka z wieczora to juz mnie rozłożył na łopaty: &quot; Ja trafiłem wszystko, wy nie. Jestem boss&quot;. Nie wiem co chciałeś osiągnąć takim tekstem zwłaszcza w kontekście 0-0 chociażby Realu gdzie spora część użytkowników była zagotowana. Generalnie u Ciebie zawsze + ale tylko jak nie podajesz typów :razz:.
Nie chciałbym być zrozumiany że komuś nie wierzę, tylko taka czcza gadanina nie wnosi nic do tematu. Po fakcie to można napisać o jakiejś wtopie i ew płynących wnioskach. Pisanie &quot;ja szlachta, wy plebs&quot; mija sie z celem, stąd też u wielu alergia na takie komentarze i na osoby je zamieszczajace.

yamakasi +2 Punkty
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Mnie przed grubą wtopą na Realu uratowała moja kobieta bo marudziła choć wyjdziemy na kolację do jakiejś restauracji (byłem tak cholernie zły bo tu taki mecz i $ $ w oczach), a dzisiaj z samego rana poleciałem po bukiet kwiatów dla niej :razz:
Chyba nikt nie wierzył w taki wynik kurs na 0-0 pewnie był coś około 50.

firel 142

firel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Na Realu?
W zeszłym sezonie mecze z udziałem Realu były 100% Over 0.5 (via soccerstats.com)
Na Barcelonie, inna kwestia że z reguły odpuszczam po 80minucie(co nieraz spowodowało plucie sobie w brodę) a over 0,5 liczy sie do konca spotkania
Firel zanim napiszesz i tego nie przemyślisz proponuję Ci abyś dowiedział się jakie były kursy na mecze, które podawał wczoraj Hank lub Straszak( FC Copenhagen i Odd). Dlaczego nie wspomnisz nic o tych spotkaniach i o kursach, które były równie mizerne jak te w meczu Realu?
Wszystko w temacie ????
Bo nie śledziłem tych meczy ani ich nie grałem, więc nie mam pojęcia jakie były tam kursy. To takie proste ????
Po fakcie to można napisać o jakiejś wtopie i ew płynących wnioskach
To z reguły mam na myśli. Choć moje zwykłe pytania ostatnio zostały odebrane jako hejt.
W tym temacie to już zawsze tak będzie że każdy swoje i będzie uważał że to on ma rację ????
Teraz pytanie całkiem na serio, bo przymierzam sie do gry tym systemem ponownie w tym roku:
Jak wygląda stawkowanie gdy kurs przedmeczowy &lt;=2.37 a więc ciężko o kurs @3 w X9?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Z moich obserwacji wynika, że jeśli przed mecze masz kurs 2,37 do 20 minuty to będziesz łapał kurs 3,00 nawet w drugiej połowie ale x9 minucie, a w pierwszej będzie to bardzo krótka zakładka wyjątkiem w takiej sytuacji jest próg na gola do 50 minuty tutaj nie ma szans w 39 minucie na złapanie kursu 3,00.
Jeśli kurs na gola przed 20 minutą jest poniżej 2,37 w drugiej połowie nie ma szans złapać kursu 3,00 w x9 minucie.