>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Przy odrobinie szczęścia i ogromie cierpliwości jest do ogarnięcia. Patrz w oryginalnym temacie od jakiej sumy ja zaczynałem ????
Tak czy owak życzę powodzenia

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Pewnie masz rację.
Co do szczęścia, pozwól, że ominę ten temat ????
Być może brakuje mi cierpliwości i pewnych cech, które na dłuższą metę -przy logiczym układaniu budżetu - przynoszą zakładane zyski. Ale Twoja metoda jest znakomita również do obrotu bonusa, nawet jeśli zyskam niewiele, to chociaż wymagany obrót zrobię ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Jutro teoretycznie kolejny dzień wyjęty z życiorysu no ale jeszcze 3 tyg i koniec poważnej zabawy więc trzeba jakoś na kolejne wczasy zarobić xD
Mi udało się znaleźć 27 meczy moim zdaniem wartych gry.
Sporo tzw &quot;pewniaków&quot;, ale z ciekawostek podam
Braunschweig
-
Karlsruher
i to prawdopodobnie zagram grubiej ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
flisu +1 Punkty
arni87 +2 Punkty
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Mi też tak coś koło tego wyszło, warto jutro zwrócić uwagę na ligi:
Serie A
Bundesliga 2
Hiszpania Primera Division
mecze
Basel-Young Boys
Guimaraes-Benfica
Belenenses-Porto
Ufa-Zenit
Swansea-Man City
Man U-Arsenal
Excelsior-Az Alkmar
Vitesse-Utrecht
Zwolle-Feyenoord

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Witam graczy
Mimo, że udzielam się dziś pierwszy raz, to ten system śledzę praktycznie od początku - Hank wielkiee Brawa.
Lubię grać samemu nikogo podpowiedziami się nie sugerować, ale czas na zmiany. Gram praktycznie wszystko i kazdą dziedzine sportu. Obstawiam już z dobre 10 lat ????
Ale ok mniejsza o to. Na dziś wpadły mi bardzo 3 mecze w oko - mianowicie :
2 meczach gole powinny wpaść bo każda drużyna o coś walczy ???? a patrząc po statystykach - gole wpadały. Chodz mecz meczowi nie jest równy. Te mecze to
LECH - Jagiellonia
Aue - Kaiserslautern
Natomiast trzeci mecz to
Basel - Young Boys
Tutaj to zawsze jest ciekawie i sporo goli wpada ????
Zobaczymy jak dziś jak to wszystko wypadnie. Mam nadzieję, że na plus co życzę sobie no i Wam oczywiście.
Powodzenia no i Pozdro
P.S na pewno będę tutaj się udzielać ????

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Oj, mecze, które sugerujesz to spotkania o wysokim poziomie ryzyka. A już na pewno meczu kolejorza bym nie tknął. Patrzysz przez pryzmat wiary w łatwe zwycięstwo Lecha? Równie dobrze może być wymęczone 1-0 w końcówce. Mecz 2.bundesligi to czysta loteria, ale tak, czy siak - życzę Ci powodzenia.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Lech i Kaiserslautern mam również u siebie.
Nie wiem tylko co wami kieruje przy wyborze Basel? Kursy są takie że granie normalnym stawkowaniem nie ma sensu . A grać taki mecz agresywnie, w którym drużyny o nic nie grają to jednak spore ryzyko. Pewnie bramka będzie, zawsze sobie stawiam pytanie czy jestem w stanie wyłożyć na to grubą kase. Otóż ja nie jestem bo równie dobrze może być 4:2 co 0:0. Generalnie to jestem przeciwny graniu meczy o &quot;pietruche&quot; po niskich kursach. Tam wszystko się może wydarzyć. Jak próbować to coś grubego. Np tak
Basel 4-2 @ 34.00
10,00 PLN Singiel
XD

R 1

redliberty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jak najbardziej się zgadzam z Hankiem dlatego też zastanawiam się, czy jest sens ruszać ligę portugalską, gdzie praktycznie zostały dwie kolejki (włącznie z dzisiejszą), a kolejność w tabeli i promocje do lig europejskich są praktycznie ustalone.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Już odpowiadam.
Pablo co do meczu Kolejorza, wiadomo o co Lech gra. Lech u siebie bardzo ofensywnie gra - musi wygrać. Będzie cisnąć, a i Jaga potrafi skontować.
Nie wierze by tam 0-0 było. Liczę over 1,5 ????
Hank masz rację mecz o tzw. pietruchę. Ale przeważnie jest tak, że w tych meczach o pietruchę gole wpadają. Ja tam zagram ten mecz.

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
14:30
Excelsior - Alkmaar
15:00
Atalanta - Genoa

15:30
Braunschweig - Karlsruher

17:00
ManU - Arsenal

18:00
Slask - Legia ?

19:00
Sevilla - Almeria

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Red Liberty Tobie na pewno chodziło o lige portugalska ?
Bo dzisiaj Belenensess ( walczące o kwal ligi europejskiej) gra z Porto ( walczacym o mistrza)
Guimaraes które gra z Benfica ma jeszcze szanse na Lige Europy bez kwal bo Braga gra na trudnym terenie w Lizbonie.
Generalnie poza 3 poz Sporitngu to jeszcze nic nie wiadomo więc nie wiem skąd takie wnioski.
Arni87 zgadzam się z Toba co do meczu w Poznaniu. Co do Szwajcarii to dalej bede przeciwny nie dlatego że bramki tam nie padna tylko ze kurs nie do grania bo zakladka grajac normalnie skonczy sie w 30 min i juz nie powroci :razz:

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobór chyba oczywisty, do gry tylko spotkania gdzie ktoś broni się przed spadkiem lub ma jeszcze szansę na coś ciekawszego do ugrania ;) Spotkania o pietruszkę na starcie odrzuciłem ;)

+ oczywiście Sevilla - Almeria

R 1

redliberty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Co do Porto - tu się zgodzę, moja pomyłka i walka o mistrza aktualna, jednak Belenensess na kwalifikacje do ligi europejskiej już szans nie ma ( 44pkt, gdzie następne Victoria Guimares remisem z ostatniej kolejki zdobyło pięćdziesiąty pierwszy punkt, skutecznie blokując tym szanse zarówno dla w/w Belenensess jak i Pacos de Ferreira). Sporting jak mówiłeś, jest już na pewnej pozycji
btw. Co myślicie o meczu Spartaka z CSKA?

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co Ty za głupoty pieprzysz? Matematyczne szanse na kwalifikacje do LE ma jeszcze 6 ekip z czego największe i bardzo realne Rio Ave, Belenenses, Ferreira ;)

redliberty +1 Punkty
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
RedLiberty ,któryś z nas ma lipną tabele ????
Jest tak jak pisze Destro.
A z innej beczki to polecam wyjątkowo grać 2 bramke w meczu Girony bo się dzieje a kursy godne uwagi ????
Oczywiscie jak to przy 2 bramce stawka niska.

R 1

redliberty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Też właśnie do tego doszedłem ????
I zaczerpnąłem wiedzy ze źródła ( ligaportugal.pt) i &quot;szczel mnie w łeb&quot; ale na moje reszta szans nie ma -_- chociaż są też duże szanse, że mam &quot;poranne upośledzenie&quot; ???? co rzeczywiście jest możliwe
Btw. I tak tego CSKA spróbowałem, że nie ma 10minutówek -_-

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Benfica gra w finale pucharu Portugalii z Maritimo i jeśli wygra, co prawdopodobne, to miejsce w puchrach dostaje kolejna drużyna z Ligi.

redliberty +1 Punkty
R 1

redliberty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Aaaa widzisz i tu właśnie objawia się moje upośledzenie, dziękuję za rozwikłanie sytuacji i najmocniej przepraszam za stwarzanie problemów :/
Oczywiście, że macie rację ????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Oczywiście ta Girona napedziła mocno stracha zwłaszcza przy niestrzelonym karnym ale jakiś tam plus przynajmniej jest ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
tak się szykowałem na AZ Alkmar i Vitesse z grubą kasą, a tu minutówek brak ????
Gracie 0 15:00 Atalanta-Genoa? Ja myślę, żeby wejść w ten mecz stawką x1