>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Bayern i Borrusie widze jest opcja sprobowac normalnie, więc próbuje. Najwyżej z biegiem czasu będę korygował;)

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cos to szalke wymeczyc buly nie moze.. a wszedlem sobie od 40ej minuty. Kontynuuje ktos?
@
ekhm...:roll:

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
no Schalke dało ciała. Liczyłem na BTS-a a tu zonk. Szkoda że koguty nie poczekały ze 3 min bo byłoby odrobione z nawiązką a tak to na razie - i walczymy dalej ????

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja odpuscilem [przespalem, a kurs byl ok] zakladke na Valerendze..
Tottenham dal nawet niezle zarobic, a Rosenborg mam nadzieje zrobi zakladke i dzien bedzie zakonczony +. :cool:

p.s
Schalke nie mialem w planach ale patrzac po statystykach w 35` polakomilem sie.. jak dziecko.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Dzisiaj to chyba nie jest dobry dzien do grania, zakladek 0.....????????????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
u mnie dzisiaj tragedia musiałem przerwać 3 progresje wypadek losowy i o ile w przypadku Schalke to mnie trochę uratowało o tyle Tottenham i M&#39;Gladbach to tragedia dodatkowo jak mogłem wrócić to już było po kilku dobrych typach mam nadzieje, że Francja da zarobić.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dzisiaj to chyba nie jest dobry dzien do grania, zakladek 0.....????????????

Jak to, a Liverpool? Zakładka na styk ????

p.s. Na wieczorne granie wybrałem Sampdorię i Monaco - na razie kiepskawo to wygląda :;/:

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
chyba że grałeś jakiś dziwne manewry bo na gola ogolnego kursu 3 to na pewno nie bylo

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
chyba że grałeś jakiś dziwne manewry bo na gola ogolnego kursu 3 to na pewno nie bylo

Hank, miałem na myśli trzeciego gola przed 60 i 70 minutą, oba kursy weszły po 3,25. Inna sprawa, że stawka symboliczna ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
ogląda ktoś Lazio dzieje się tam coś?
Ja oglądam Monako tutaj raczej coś wpadnie.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Monako, w zasadzie mało sytuacji. Lazio nie lepiej moim zdaniem. Ogólnie zaraz zacznę panikować ???? Oba mecze gram i w obu HT 0-0.
O, przepraszam 45 minuta - brameczka dla Monako ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Pablo przecież w Monako było bardzo dużo sytuacji i z jednej i drugiej strony tylko brak skuteczności.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Pablo przecież w Monako było bardzo dużo sytuacji i z jednej i drugiej strony tylko brak skuteczności.
Zależy jak patrzeć, xxxx4321 ???? Pamiętaj, że ja oglądalem pierwszą połowę z perspektywy gracza obgryzającego pazurki :razz:
No, może kilka tych sytacji było, ale nie były to &quot;setki&quot;. Najważniejsze, że coś wpadło.

Kuuuurde, bramka zaraz po przerwie w Genui, nie zdążyłem z zakładką, bo... odpisywałem Tobie ???? Niech żyje profesjonalizm!
Nie ma gola?! Bet coś zwariował? ???? Nie oglądałem, może coś wpadło ze spalonego?

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Za to co zrobił przed chwila Eto na zakladce to sie karny kut... nalezy????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Siadło ale bez zakładki, a mogło być tak pięknie ;) Patrzę teraz na konto i mimo przerwanych progresji nie jest źle. Myślę, że jutro wyjdę na swoje.
Pablo dzięki mnie złapałeś pewnie dobry kurs :razz:

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ale zobaczcie, co wyprawia platforma bet365:

????

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Reasumując dzień na moich typach na ✅
Inna sprawa że nie pamiętam żeby kiedykolwiek tak dramatycznie się bramki rozkładały przy takiej liczbie meczy :?
Chyba nie złapałem ani jednej (!) zakładki gdzie statystycznie powinno być ich z 5. Bywają i takie dni, ważne że nie ma minusa.
Generalnie lepiej ktoś zrobił jak poszedł dzisiaj na piwo zamiast grać
Edit: Pablo widać jeszcze krótko grasz. Przy anulowaniu bramki zawsze pojawia się sygnał kolejnego gola i w rozpisce widnieje jako 2 gole w przeciagu minuty. Standardowa procedura, a bramki nie było bo Eto przestrzelil minimalnie. Ktoś z nerwowym paluchem za szybko nacisnął ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Z tego co ja grałem na Twoich typach to na PSG można było złapać ale oczywiście w gąszczu kartek na biurku nie mogłem znaleźć tej ze stawkami i zakładka poszła.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Możliwe że na Psg była na styku zakładka bo trochę tych meczy było i mogłem sie o tą 1-2 sec spóźnić a na &quot;kreceniu&quot; strzelili.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Edit: Pablo widać jeszcze krótko grasz.

Tak, Hank, to prawda, na BET365 zarejestrowałem się specjalnie z Twojego powodu, stąd nie wiedziałem, że tak to działa.

Jak obrócę bonusem - będę się zbierał z powrotem na betfair, chyba jednak żaden bukmacher nie zastąpi tradingu na giełdzie ????
A jak mam przegrywać, to wolę rozdawać grosze innym chłopakom, aniżeli bukmacherom. No, nie licząc prowizji ;)

Twój system jest znakomity, ale ma jedną wadę - nie jest dla takich biednych graczy, jak moja skromna osoba :-|