>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Moim zdaniem Zenit dzisiaj do pogrania, wynik w 1 meczu ciekawy. Sevilla na pewno nie rzuci się do ataku, ale nie wierze że beda grali tylko na 0 z tyłu i zostawiam wynik rywalizacje przypadkowi. Ja w to wejde, chociaz nie jakoś grubo. Start -Valerena cos czuje ze kursy albo nie beda rozpieszczac albo wrecz nie do grania. Przy znośnych kursach do pogrania, przy niskich chyba na tym etapie sezonu nie ma sensu ryzykowac.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
ja gram dzisiaj:
Zenit-Sevilla ✅
Fiorentina-Dynamo ✅

zmieniam swoją plan grania tylko jednego meczu o tej samej porze bo zbyt wiele typów mi przez to przepadało.

Sevilla ładna zakładka, a Fiorentine juz miałem odpuszczać. Oglada ktos Fiorentine bo chyba tam nie powinno być ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale mi szkoda tego Zenitu .. taki meczyk zagrali, chwila rozluźnienia i do widzenia.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
cisza dzisiaj jak makiem zasiał ;) ja gram dziś coś takiego:

Zawisza-Cracovia ✅
FC Liefering- Austria Lustenau ✅
Falkenbergs-Malmo ✅
Ado den Haag- Vitese odpuszczam ten mecz miałem jechać po nim na sztuczną ściankę zamiast czekać 30 min jadę już teraz :razz:

FC Liefering za delikatną stawkę będę ciągnął do 2 bramki
Niestety nie udało się chciałem zacząć grać gol przed 30 minutą i czekałem aż stawka podskoczy, teraz to już odpuszczam ten mecz.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Destro chodzi Ci o ten mecz Legia-Zawisza? Bo pisales, ze ✅

Polska liga jaka jest taka jest, ale argument, ze to piątek raczej mnie nie przekonuje :)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Legia-Zawisza akurat na minutówki ✅, ale pograłem ostatnio trochę na zwycięstwa i już nie tak kolorowo ( np. dziś 0-3 z Cracovią ???? )
Na dziś:
⚽ West Brom - Liverpool
⚽ PSG - Lille
⚽ Koln - Leverkusen

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Co myślicie o &quot;spotkaniu na szczycie&quot;Burnley-Leicester? Obydwie drużyny mają szanse wyskoczyć dzisiaj ze strefy spadkowej w przypadku Leicester zwycięstwo mocno przybliży ich do pozostania w PL. Oglądałem też skrót meczu Leicester- Swansea i tutaj Leicester mogło wygrać z 5-0 gdyby nie Fabiański. Ten mecz to taki &quot;wynalazek&quot; ale liczę tutaj na dobre kursy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
baleronik +2 Punkty
S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Lisy ostatnio grają bardzo dobrze. Mecz wcale nie &#39;wynalazek&#39;, tylko po prostu nie gra żadna topowa drużyna ;)
Ogólnie Burnley jest ostatnimi czasy mocne u siebie, bo przecież ograli City, zremisowali z tottenhamem no i ledwie przegrali z Arsenalem... jest jedno &#39;ale&#39; - grają u siebie dość skutecznie na tyłach, przez co praktycznie nie tracą bramek. Z tym, że to było z czołówką, nie wiadomo jak zagrają z ogonami premier league.
Mecz na pewno ciekawy, ale dla mnie nie do gry, bo tu się może wydarzyć każdy scenariusz, mogą obie druzyny ryzykować wygraną, a może będą chcieli wywalczyć choćby jeden, cenny punkt po bezbramkowym remisie.
Na pewno lepszym wyborem wg mnie jak WBA - Liverpool o tej godzinie.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Burnley - Leicester niby też można grać, w meczach Leicester pada sporo goli i ze słabszymi ekipami radzą sobie ostatnimi czasy całkiem całkiem. Burnley natomiast ostatnie mecze wszystko overowo. Widzę 2 scenariusze:
a) padnie 0-1 goli
B) padnie +4 gole
Ale który scenariusz dziś się sprawdzi tego niestety nie wiem ????
Ja odpuszczam bo są lepsze mecze do grania ;)

F 0

faxe-henderson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dziś pogram mecz Crystal Palace - Hull. Kursy są na to spotkanie bardzo wysokie. Jak grają orły po przejęciu Pardew&#39;a to chyba nie trzeba mówić. Za to Hull gra straszną kaszanę. Obudzą się chyba dopiero, jak będą w strefie spadkowej. Albo wcale się nie obudzą... Poczekam do składów i wtedy zadecyduje jaką stawką i czy wgl grać.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja dziś pogram mecz Crystal Palace - Hull. Kursy są na to spotkanie bardzo wysokie. Jak grają orły po przejęciu Pardew&#39;a to chyba nie trzeba mówić. Za to Hull gra straszną kaszanę. Obudzą się chyba dopiero, jak będą w strefie spadkowej. Albo wcale się nie obudzą... Poczekam do składów i wtedy zadecyduje jaką stawką i czy wgl grać.
słuszna uwaga co do CP. Kursy naprawdę fajne i faktycznie można to spróbować pograć... chociaż te kursy to pewnie głównie ze względu na wspaniałą grę Hull

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Patagonia
Ja dzisiaj fajnie zarobiłem ale limit szczęścia to już na długo wykorzystałem:
Leverkusen już odpuszczałem to był ostatni próg, a tu w 59 minucie padł gol, a wcześniej nie wykorzystali karnego wtedy nie postawiłem kolejnego progu bo bet365 na bardzo długo zablokował ten mecz, a drugi fart dnia to Bayern Monachium gol w 79 minucie po tym meczu już sobie odpuściłem dzisiaj granie całkowicie.

tak poza tym to widzę, że dostałem dwa punkty reputacji wiecie jak sprawdzić od kogo i za co bo mnie to bardzo ciekawi? :razz:

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ja dzisiaj fajnie zarobiłem ale limit szczęścia to już na długo wykorzystałem:
Leverkusen już odpuszczałem to był ostatni próg, a tu w 59 minucie padł gol, a wcześniej nie wykorzystali karnego wtedy nie postawiłem kolejnego progu bo bet365 na bardzo długo zablokował ten mecz, a drugi fart dnia to Bayern Monachium gol w 79 minucie po tym meczu już sobie odpuściłem dzisiaj granie całkowicie.

tak poza tym to widzę, że dostałem dwa punkty reputacji wiecie jak sprawdzić od kogo i za co bo mnie to bardzo ciekawi? :razz:

Wejdź w panel użytkownika, pierwszy po lewej stronie na niebieskim pasku. Na dole będziesz miał listę reput.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dziś przyciskam ostro Everton - Manchester Utd, jak się nie uda, to przechodzę na &#39;ciemną stronę mocy&#39; Bandity i innych chyba ????

ms15 87

ms15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Aż tak źle Straszak? Ja przyznaje, że od jakiegoś tygodnia nie gram póki co systemem. Wróciłem poważniej do singli i dubelków, zobaczymy co z tego będzie ???? Aczkolwiek ten system pochłonął mnie najbardziej, więc tak łatwo się od niego nie uwolnię na pewno ????
Powodzenia!