Wydaje mi się że nie bedzie, ale trzeba sprawdzic tuz przed meczem. Moim zdaniem nic sie nie nadaje do ruszenia. Granie Realu grubo w tym skladzie to szalenstwo.
Przede wszystkim należy zacząć od tego, że Real będzie grał po pierwsze, na 0 z tyłu, bo w przypadku jednej bramki Atletico, Real musi strzelić 3, także pozamiatane by mieli w takiej sytuacji.
Przede wszystkim należy zacząć od tego, że Real będzie grał po pierwsze, na 0 z tyłu, bo w przypadku jednej bramki Atletico, Real musi strzelić 3, także pozamiatane by mieli w takiej sytuacji.
Literówka czy nie to i tak to nie ma znaczenia.Literówka ludzie, myślę że Straszak coś tam wie o zasadach awansu ????
Literówka czy nie to i tak to nie ma znaczenia.
Ja sądzę że Real od początku będzie cisnąć i starać się strzelić szybko co najmniej 1 bramkę a nawet 2. Żeby w razie straty 1 bramki dalej być spokojny awansu. Grając z wynikiem 2:0 ustalonym w miarę szybko pozwoli im na spokojniejszą grę do końca meczu.
DW - 2:0![]()
Powiem szczerze że po losowaniu od razu powiedzialem że w dwumeczu Juve z Monaco padnie 1 bramka ????
Pewnie nie trafie, ale zdania co do tej rywalizacji nie zmienie. Chociaż może sobie pośle under 1,5 jutro rekreacyjnie![]()
no chyba nie. Zenit jest mizerny w ataku w porównaniu do czołowych europejskich ekip. Z kolei Sevilla nie dość że ma bardzo dobrą obronę, pomoc, to jeszcze raczej nie będą szukali guza, tylko będą starali dowieźć swój korzystny rezultat do końca. W ostatnim meczu (u siebie!), mieli zdemolować Zenit i zrobić sobie ogromną przewagę u siebie i wyszło jak wyszło.Grubo to może dzis :
Zenit- Sevilla ?