>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie mam angielskiej, Inter albo Roma na drugiego gola.. latwo o zakladke, kuszace.. hm?

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Są jakieś problemy, po wybraniu zakładu nie pojawia się nic z prawej strony. Tak czy siak nie ma Tottenhamu, a to bym mógł jeszcze dziś pograć. Także na dziś koniec.

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problemy? To malo powiedziane, co drugi mecz blokuja...
edit:
u mnie smiga, moge posylac zaklady.

N 0

nokdawn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najgorszy gol po 80 masakra dzis.
Cisnąłem Romę do 80 minuty - potem powiedziałem dość. 81 min - gol.
Nie wspomnę o tym, że bet365 to sobie tak leci, aż szkoda gadać.
Najpierw zacząłem grać mecz Lokeren - Charleroi (1 wpadł, 5:2), ale mecz został usunięty, więc przesunąłem się na mecz Rennes - Marseille (1 wpadł, 1:1) i grałem do 50 minuty i wiedziałem, że tutaj bramka wpadnie na pewno, ale bet po 1 połowie zamknął zakłady na ten mecz...Czy to normalne, że tak bet się bawi?

emm 99

emm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogarnalem sie i po pierwszym progu zrezygnowalem.. w przeciwnym razie dzis musialbym zakonczyc przygode, co nie zmienia faktu ze poszlo delikatnie mowiac beznadziejnie.. za mocno pogralem Salzburg.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ale wy tu snujecie teorie... mieli po prostu problemy, a nie bawili się ot tak, żeby okraść was na paręset/parę tysięcy złotych. Z ich punktu widzenia nie ma żadnego sensu zniechęcanie klientów do siebie. Jakbyście im tak bardzo przeszkadzali wygranymi to byście dostali limit i po sprawie. Bukmacher z taką renomą nie bawi się w takie akcje bo to jest dla nich niekorzystne, wbrew temu co by się wam mogło wydawać.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze wsi
Ciężko powiedzieć, dla mnie pewniak jest tylko jeden na dzisiaj
Legia - Pogoń✅
Legia będzie cisnąć nie chcą przecież bawić się w dogrywkę siły trzeba oszczędzać a Pogoń też może postraszyć.
Oby były na to minutówki.