Intelli Orlandia - Garca Umbro
poniżej 5,5 bramek 1,72
Wynik:
2-2 
Falcao uratował under bramką na 3:30 przed końcem, bo nie wiem jak by to było ????
Bukmacher: Bet365
Finał ligi brazylijskiej, mecz rewanżowy play-offów. Intelli Orlandia w pierwszym meczu wygrał na wyjeździe z Garcą Umbro 2-1 i teraz w rewanżu musi tylko obronić zaliczkę. Gospodarze znani są z tego, że w meczach z ich udziałem pada bardzo mało bramek. W meczu finałowym, gdzie raczej będą zajęci obroną zaliczki niż strzelaniem bramek jest tym większa szansa. Do tego w pierwszym meczu wykazali się żelazną defensywą i stracili tylko jedną bramkę mimo sporego naporu Garcy. Jeśli gospodarze dzisiejszego spotkania wyjdą z takim nastawieniem jak do meczu wyjazdowego under mocno prawdopodobny.
edit.: Byłem pewien że grają dzisiaj, ale dojrzałem że mecz dopiero w niedzielę o 17, także dorzucę coś jeszcze z ligi hiszpańskiej, która gra w piątek i sobotę.
Sala 10 Zaragoza (+3,5) - FC Barcelona
Kurs: 1,75
Wynik:
2-3 
Kolejny raz gram trochę "przeciwko" Barcelonie. Saragossa jest bardzo nisko ze względu na słabiutką grę na wyjazdach. U siebie to zupełnie inna drużyna. Praktycznie wszystkie punkty ugrali we własnej hali, gdzie ograli Burelę czy Navarrę. O Barcelonie pisałem wyżej: mało traci, ale też nie strzela tyle co Murcia czy Inter Movistar. Do tego zawsze w tej hali mieli problemy z gospodarzami. Wg mnie handi do pokrycia.
Marfil Santa Coloma -
Inter Movistar (-1,5)
Kurs: 1,85
Wynik:
5-7 
Gospodarze wg mnie zdecydowanie za wysoko w tabeli. 4 miejsce to nie ich liga, ale korzystny terminarz wykorzystany do granic. Co prawda z Barceloną (2-3) czy Murcią (6-6) powalczyli, ale bardziej to rywale ich zlekceważyli, reszta punktów nabita z dołem ligi. Ostatnio porażka ze słabym Jaen na wyjeździe. Movistaru przedstawiać nie trzeba, główny kandydat do mistrzostwa, tylko Barcelona urwała im punkty. Gospodarze tracą bardzo dużo bramek, a strzelić im cokolwiek będzie bardzo trudno, także w tym upatruję tego, że Movistar wygra tam co najmniej dwoma bramkami.
Bez opisu, ale czytałem na zagranicznym forum że powinno wejść bez problemu:
Burela (-2,5) - Galdar
Kurs: 1,75
Wynik:
2-2