>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Free spins in pfgames

Status
Zamknięty.
artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem wam tak, wystarczy,że przeczytacie na 2 stronie moje posty i będziecie wiedzieć w co grać, jak przetransferowac pieniądze, jak zlecić wypłatę bez depozytu na mb, czy zniknie wam bonus przy transferze pieniędzy.

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wygrałem całe 2.3 euro potem bj z bj 4 euro i poszedłem na pokera i w 20 min p ponad 20euro i już zleciłem wypłatę, polecam pokera, nie wiem czy ja miałem taki stół, ale poziom naprawde marny, no chyba że ludzie grają za kasę z tej promocj i im nie szkoda, naprawde polecam tam pokera !! gram tam dalej ????

adrjan77 37

adrjan77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Landsberg
dostam 10 free spinow, z tego wygrałem następne 15 i jakieś bonusy ciągle wpadają, już z 5 minut mi się tak kręci za free xD
no to 74€ w cashierze

K 6

koziuch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja polecam BJ low roller, z 21 euro ktore wygralem zrobilem 52 euro, 31 wyplacone, a 21 euro wkoncu przegralem, chyba soft sie wkurzylc :p teraz czekam na kaske na mb

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
dobra mam ???? sorki za nie porozumienie! ale moze lepiej napisac tak ze wchodzimy w zakladke poker i tam jest cash transfer i moze wszedzie kase przelac!!

dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
20 Euro. Właśnie zleciłem taką wypłatę na MB, zobaczymy czy zrealizują ;]

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
20 Euro. Właśnie zleciłem taką wypłatę na MB, zobaczymy czy zrealizują ;]

ja to samo tyle ugralem i czekam na cholernego maila z weryfikacja konta...

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy wam też stronka muli się jak nie wiem, czy to moja radiówka, bo ogólnie strony mi chodzą wolno, ale ta jakby miała obciążenie, jak to jest ?

adrjan77 37

adrjan77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Landsberg
no ja mam 2mb/s i też nie chodzi jak marzenie, więc to raczej wina zapchanego serwera

E 0

eldoctoro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie chodzi spoko.osobiscie polecam grac w hi-low professional switch i grac karty wieksze niz 10,jopoki,damy.przegrywa sie ale jak wejdzie to jest sie na plus.ja tak wygralem i dobilem do 20 euro do wyplaty.

S 55

stacho27

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja trafiłem 14euro ze spinów, dalej grałem na tej maszynie i ugrałem 90 ojro, zlecam wypłate, dzieki za promo :-D

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
ja ze spinow ugrałem 9e z groszami a i zagrałem w gre Texas Holdem w kasynie. Troche mało realistyczna ale ugrałem te 19e i nie wiem za bardzo co z tym zrobic
PS: ta cała stronka teraz tak mi muli ze szok...a jeszcze godzine temu wszystko było dobrze

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja ze spinow ugrałem 9e z groszami a i zagrałem w gre Texas Holdem w kasynie. Troche mało realistyczna ale ugrałem te 19e i nie wiem za bardzo co z tym zrobic
PS: ta cała stronka teraz tak mi muli ze szok...a jeszcze godzine temu wszystko było dobrze

właśnie, a ja na dodatek że nie odpisuje support chciałem założyć konto na swój stały login i pisze że jest zajęty, a gdy już dałem inny to pisze IP BLOCKED i support oczywiście nie odpisuje ... lipa

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie, a ja na dodatek że nie odpisuje support chciałem założyć konto na swój stały login i pisze że jest zajęty, a gdy już dałem inny to pisze IP BLOCKED i support oczywiście nie odpisuje ... lipa

to ja własnie mam identyczną sytuacje, wysłałem emial i tez nie odpisują

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie

musisz poczekac, jak połowa Polski zwartym ruchem myszki atakuje ich strone to sie nie dziw ze nie odpisuja:jezora:

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
endriu mam ten sam problem IP BLOCKED ! nie wiem co mam zrobic ;/ do supportu nawet nie pisze jak mowisz ze nie odpisuja

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
endriu mam ten sam problem IP BLOCKED ! nie wiem co mam zrobic ;/ do supportu nawet nie pisze jak mowisz ze nie odpisuja

no nie opłaca się, mówię nawet jeśli odpiszą że mam konto to znając życie będzie po promo, a konta i tak założyć nie mogę, bo nie dość że ip zablokowane to jeszcze stronka muli jak nie wiem ... trzeba czekać ale support ma na razie u mnie ⛔

Status
Zamknięty.