>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Free spins in pfgames

Status
Zamknięty.
mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
Zrobił 10 kont, na mame tate wujka babcie psa kotka.. ????
A co do promocji to jak najbardziej +. Dzięki stary ;).

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Zrobił 10 kont, na mame tate wujka babcie psa kotka.. ????
A co do promocji to jak najbardziej +. Dzięki stary ;).
ale chlopie czy ty myslisz? z jednego ip jedno konto! zebym zrobil konta na ciotki i reszta musze miec wiecej pc :jezora: powiedz mi czy lamie regulamin? nie!! kazdy kombinuje jakos zeby kase wyrwac! ????
A co moze ci co maja IP blocked to nie zrobili paru kont? wydaje mi ze tak bo bo dlaczego ip maja zablokowane na tym casynie ? moze sie myle!

blaster 0

blaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem ze moge wyplacic wszystko ponad bonus , ale musi byc t conajmniej 20 euro , a jaki jest obrót aby móc wypłacić wszystko?

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
można przelać na pokera ?
bo chciałbym tym jeszcze troszkę poobracać ?

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
wydaje mi sie ze np jesli ugrasz se spinow np. 10 E i potem jakos zrobisz obrot i bedize mial np60 E! to wyplacic moze 50 E tylko! wszytko ponad to co ugrales za spiny! ;)

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale chlopie czy ty myslisz? z jednego ip jedno konto! zebym zrobil konta na ciotki i reszta musze miec wiecej pc :jezora: powiedz mi czy lamie regulamin? nie!! kazdy kombinuje jakos zeby kase wyrwac! ????
A co moze ci co maja IP blocked to nie zrobili paru kont? wydaje mi ze tak bo bo dlaczego ip maja zablokowane na tym casynie ? moze sie myle!
nie moze ale na pewno sie mylisz. ja mam IP blocked ! nigdy nie utworzylem zadnego multi. Nie mierz innych swoja miara. ze jestes psem na promocje to nie znaczy ze kazdemu blokuja konta za multi. Wplacalem tam depozyt i bylem normalnym graczem. A multikontowcow nienawidze wiec nie pisz juz gosciu nic. odnoscie mojego IP napisalem juz do supportu

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
czyli muszę obracać na kasę zarobioną ze spinów .

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???? i ch**j z tym ja mam tam 2 konta....na mnie i na nazwisko siostry.

Zlecilem wyplate zobaczymy czy dojdzie....

Mi tez pisało IP BLOCKED bo tak z ciekawosci przeczytalem wasze psoty i sprawdzalem na WYMYSLONE DANE zrobić konto NR 3 ale sie nie dalo.

Wiec moze to przez to ze lduzie pozakladali 10 kont.... i sie wku****li ????

No nic muszę wierzyć że kaska zlecona dojdzie.

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
no to napisalem ze sie moze myle! ???? luz stary ! a co do promocji to ciekawe jak kasa bedzie szla dugo na mb, chyba ze anuluja wypate i beda chcieli skany

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie moze ale na pewno sie mylisz. ja mam IP blocked ! nigdy nie utworzylem zadnego multi. Nie mierz innych swoja miara. ze jestes psem na promocje to nie znaczy ze kazdemu blokuja konta za multi. Wplacalem tam depozyt i bylem normalnym graczem. A multikontowcow nienawidze wiec nie pisz juz gosciu nic. odnoscie mojego IP napisalem juz do supportu
masz rację, mati a ty się mylisz, co jeśli tak mówisz to się kieruje także do mnie, ja nie wiem czy ty wiesz sporo o sieci i komputerach, ale pewnie mniej niż ja, bo jak byś wiedział co to jest łącze radiowe ze stałym ip to byś takich bzdur nie gadał :kwasny4565:

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata na MB zlecona, ciekawe kiedy będzie kasa. Powinna dojść do 4 dni.

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
to tylko ironia...

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehh, nie umiem kasy na pokera przesłać. Mam w main account 10E i jak przelewam pisze : &quot;Transfer Sucesfully&quot; , ale kasy nie ma na poku... ????

rans 0

rans

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
To_run
A teraz co się dzieje z softem czekam 10 minut aż uruchomi mi się spin bonus i nic stoi na 0% !

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spróbuj inną grę. Ja wykręciłem 34E, a mogło być więcej bo wybrałem pentagram, w którym był 1 free spin, a w drugim było +10:p

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tzn. ze w nie kazdej grze mozemy wykorzystac spiny?

M 41

mrzoob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ej niewiem czemu ale nie moge sie zarejestrowac wyskakuje mi takie cos The login name is taken próbuje zmienic login ale to samo nic nie daje.

Status
Zamknięty.