>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - Wpłaty/Wypłaty

W 0

wafelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem przelew 9 marca rano o 12:42 tego dnia dostałem sms że przelew został przyjety do realizacji a na konie bankowym nadal hajsu nie mam, bank PKO

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem przelew 9 marca rano o 12:42 tego dnia dostałem sms że przelew został przyjety do realizacji a na konie bankowym nadal hajsu nie mam, bank PKO
Przeważnie odbywa się to do 48 h. Taki mają czas jednak z reguły do 24h spokojnie jest na koncie.

Q 0

qvstra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedyna mozliwa wplata do fortuny jest przelew bankowy? Powaznie nie umozliwiaja skorzystania z przelewy24/karty kredytowej? Troche slabo, ze trzeba czekac kilka h, az doladuja konto.

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jedyna mozliwa wplata do fortuny jest przelew bankowy? Powaznie nie umozliwiaja skorzystania z przelewy24/karty kredytowej? Troche slabo, ze trzeba czekac kilka h, az doladuja konto.

Można doładować w punkcie naziemnym. Pieniądze na koncie internetowym pojawiają się od razu.

G 0

grajek19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak obecnie z wypłatami na konto ? Ogarniają jak kiedyś że do 12 dojdzie ?
Czy nie ma reguły?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak obecnie z wypłatami na konto ? Ogarniają jak kiedyś że do 12 dojdzie ?
Czy nie ma reguły?
Niema reguły, wszystko zależy od dnia wypłaty zauważyłęm.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doszła wam kiedyś wypłata z fortuny w ostatniej sesji (między 16:30 a 18 w zależności od banku) ?

ulatek 12

ulatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz-Radogoszcz
Ogarniacie temat z wplatami u nich?Dokonalem dzis wplaty jakies 2h temu przez transferuj.pl i dupa.Bank PEKAO SA i powinno pojsc online.Infolinia tego transferuj w soboty nie pracuje nic sie dowiedziec nie mozna.Mieliscie kiedys podobna sytuacje???

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ogarniacie temat z wplatami u nich?Dokonalem dzis wplaty jakies 2h temu przez transferuj.pl i dupa.Bank PEKAO SA i powinno pojsc online.Infolinia tego transferuj w soboty nie pracuje nic sie dowiedziec nie mozna.Mieliscie kiedys podobna sytuacje???
Wiem ze ostatnio pisali o ING że o konkretnych godzinach . może w PKO jest podobnie dlatego otrzymasz dopiero w pon. tę wpłatę.

psycho96 0

psycho96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Wpłacałem pieniądze z SGB w zeszła niedziele i dziś mi zaksięgowali w banku ze przelane. Kiedy dojdzie mi wpłata na konto w fortunie ?

X 5

xzol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie
jesli zaznaczylem sobie bonus do 650, wplacilem 650 i zagralem troche ale juz nie chce, to moge wyplacic to co mi zostalo? skoro to jest bonus dopiero PO obrocie?

A 0

arielooo_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ustron
mam pytanie

jesli zaznaczylem sobie bonus do 650, wplacilem 650 i zagralem troche ale juz nie chce, to moge wyplacic to co mi zostalo? skoro to jest bonus dopiero PO obrocie?

Oczywiscie, że możesz wypłacić.

B 8

bc1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Siema, to prawda, że mogę zmienić numer konta i zlecić na nie wypłatę? Może to być konto czyjekolwiek, byleby numer konta nie był u nich w systemie zarejestrowany wcześniej? Tak mi babka napisała, ale dziwne

A 97

analyst

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam następujące pytanie. Jak wiadomo ekonto można doładować w punkcie stacjonarnym. A czy jeśli tak doładuje, coś wygram to mogę również wypłacić w punkcie czy tylko na konto ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam następujące pytanie. Jak wiadomo ekonto można doładować w punkcie stacjonarnym. A czy jeśli tak doładuje, coś wygram to mogę również wypłacić w punkcie czy tylko na konto ?
Niestety wypłata obowiązuje na konto. Wpłacić można w punkcie natomiast wypłata odbywa się na konto bankowe.

varley 21

varley

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pytanie czy jeżeli wplace teraz pieniążki na fortunę to czy dojdą do wieczora czy raczej nie ma opcji ? Bank PKO SA.

Z 48

zmnk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn/Northampton
&quot;Jeżeli posiadasz konto bankowe w jednym z banków znajdujących się w tej tabeli, wówczas Twoja wpłata powinna zostać zaksięgowana w przeciągu kilku minut od wykonania przelewu bankowego. Jeżeli przy doładowaniu konta wybrałeś opcję &quot;Dowolny inny bank&quot;, Twoja wpłata musi zostać zaksięgowana ręcznie, a czas oczekiwania na doładowanie konta może potrwać 3 dni robocze.&quot;
PKO SA znajduję się w tej tabeli.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
varley +1 Punkty
D 0

dethnir

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
Witam, dziś próbowałem zlecić wpłatę na Fortune i za każdym razem jak wykonałem przelew (zrobiłem ich 3) dostawałem taką informację zwrotną na poczcie: Twoja płatność tytułem xxx nie została przyjęta z powodu niezweryfikowanego numeru konta nadawcy dla podanego tytułu płatności lub błędnego tytułu płatności. Środki zostaną zwrócone w ciągu 5 dni roboczych.
Czy ktoś miał podobny problem i może pomóc? Dodam, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, dziś próbowałem zlecić wpłatę na Fortune i za każdym razem jak wykonałem przelew (zrobiłem ich 3) dostawałem taką informację zwrotną na poczcie: Twoja płatność tytułem xxx nie została przyjęta z powodu niezweryfikowanego numeru konta nadawcy dla podanego tytułu płatności lub błędnego tytułu płatności. Środki zostaną zwrócone w ciągu 5 dni roboczych.
Czy ktoś miał podobny problem i może pomóc? Dodam, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam.
Witaj, czy przy rejestracji podałeś ten numer rachunku bankowego ??. Wydaje się że inny bo w takich przypadkach tak działają.