>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Fortuna - Wpłaty/Wypłaty

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Blokadę na kontach ???? , a tak poważnie czasami mają takie problemy. Polecam Ci zlecić ponownie wypłatę ostatnio wczoraj robiłem także dwukrotnie.
Spokojnie, kasa znikła o 13:20 z konta (wczoraj) a dzisiaj po 15:00 była u mnie na koncie. Kasa zlecona dzisiaj o 12:30 była u mnie dzisiaj po 18:15 także źle nie jest. ING --&gt; mBank
Jak będę miał konto w ING to wypłata będzie od razu?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Spokojnie, kasa znikła o 13:20 z konta (wczoraj) a dzisiaj po 15:00 była u mnie na koncie. Kasa zlecona dzisiaj o 12:30 była u mnie dzisiaj po 18:15 także źle nie jest. ING --&gt; mBank
Jak będę miał konto w ING to wypłata będzie od razu?
Tak, ja miałem konto w mBanku i zmieniłem na ING i rzadko gram w Fortunie, ale jak grałem i udało mi się coś wygrać, to wypłata była już koło 12:00, czy nawet przed południem, po prostu idzie jako przelew wewnętrzny, czyli dochodzi błyskawicznie. A swoją drogą ING polecam ;)

eco 388

eco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WKS Lubin
Czy coś się zmieniło przez 5 lat i można już robić wpłaty na swoje konto w punkcie czy nadal tylko przelew? Proszę o szybką odpowiedź.

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z wpłatą na fortunę. Chcę dokonać wpłaty i po kliknięciu pola &quot;doładowanie konta&quot; przy ikonie mojego banku, otwiera mi się okno platnosci.pl które jest białe. Mimo długiego czasu oczekiwania nic się nie dzieje, a na maila w każdym takim przypadku przychodzi potwierdzenie otrzymania zlecenia od platnosci.pl. Czat chyba u nich dzisiaj nie działa...

kiler86 5

kiler86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Przed chwilą zrobiłem wpłatę i wszystko śmiga. Może jakieś chwilowe problemy wystąpiły.

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Panowie mam pytanie dotyczące kwestii wypłaty. Otóż jeśli o 15 złożyłem wniosek o wypłatę to teoretycznie pieniądze powinny zniknąć z depozytu i zostać zaksięgowane następnego dnia na moim koncie bankowym.
No właśnie ale pieniądze z depozytu mi nie zmieniły i czy mogę je nimi jeszcze obstawić? Ponieważ zdecydowałem jednak,, że jeszcze nie będę wypłacać

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Panowie mam pytanie dotyczące kwestii wypłaty. Otóż jeśli o 15 złożyłem wniosek o wypłatę to teoretycznie pieniądze powinny zniknąć z depozytu i zostać zaksięgowane następnego dnia na moim koncie bankowym.
No właśnie ale pieniądze z depozytu mi nie zmieniły i czy mogę je nimi jeszcze obstawić? Ponieważ zdecydowałem jednak,, że jeszcze nie będę wypłacać
Możesz normalnie postawić i jeśli wygrasz i będziesz miał do jutra tyle kasy, ile wypłaciłeś, to Ci ta kwota jutro zniknie z konta i będzie wypłacona, a jeśli zagrasz i przegrasz całość albo cześć wypłacanej kwoty, to po prostu zlecenie wypłaty będzie odrzucone i tak jakby go nie było. Sam już tak kiedyś miałem, że zleciłem wypłatę, pokusiłem się na jeszcze jeden typ i przegrałem i nici z wypłaty ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
husarz22 +5 Punkty (pomocny, dzieki)
husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Możesz normalnie postawić i jeśli wygrasz i będziesz miał do jutra tyle kasy, ile wypłaciłeś, to Ci ta kwota jutro zniknie z konta i będzie wypłacona, a jeśli zagrasz i przegrasz całość albo cześć wypłacanej kwoty, to po prostu zlecenie wypłaty będzie odrzucone i tak jakby go nie było. Sam już tak kiedyś miałem, że zleciłem wypłatę, pokusiłem się na jeszcze jeden typ i przegrałem i nici z wypłaty ????
dzieki, wlasnie o to mi chodzilo. Mialem wyplacic ale niestety chyba moje uzalezenienie od hazardu wzielo górę i muSZE jeszcze cos obstawic...:/

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam . Czy wygrana mozna odebrac w innym punkcie czy tylko w tym co sie postawilo zaklad ? Dziekuje
Ok w kazdym ????

panas89 95

panas89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bierutów
Wplacalem kase przelewem na poczcie, wplata poprzez Payu. Ile czekaliscie na zaksiegowanie na koncie?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czasem czeka się nawet godzinę czasu ( wybierając niby błyskawiczne płatności) na zaksięgowanie, po wpłacie ze swojego konta bankowego. Natomiast wpłata na poczcie nie jestem pewien czy dojdzie. Pytaj support.

bombi1945 1,2K

bombi1945

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LBH
Wypłaty z fortuny to jakis PRL specjalnie przedłużają wyplate z konta, żeby jeszcze grać kpina z klientów. W STSie w 30 minut... Patologia
To musiałeś chyba źle trafić, bo ja miałem sytuację zupełnie odwrotną.

anoseven 335

anoseven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Z jakiego banku dostajecie wypłatę z fortuny? Bo z dwa tygodnie temu otrzymywałem ją z banku PEKAO a od kilku dni przelewu dostaje z mBanku (tam mam konto). Wypłata zlecona około 11 dzisiaj a o 12:45 miałem już pieniądze na koncie. Czyżby zaczęli coś zmieniać?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Z jakiego banku dostajecie wypłatę z fortuny? Bo z dwa tygodnie temu otrzymywałem ją z banku PEKAO a od kilku dni przelewu dostaje z mBanku (tam mam konto). Wypłata zlecona około 11 dzisiaj a o 12:45 miałem już pieniądze na koncie. Czyżby zaczęli coś zmieniać?
Ja ostatnie dwie wypłaty - kwiecień 2017 i w zeszłym tygodniu - dostałem z banku ING, czyli tam, gdzie mam konto. Zlecałem tydzień temu wypłatę o 3 w nocy, a ok. 13:00 była na koncie. Nie zmieniają raczej nic, tylko po prostu wypłaty realizują o 12:00 w dni robocze, czyli po prostu załapałeś się na końcową dobę rozliczeniową i akurat godzinę po zleceniu wypłaty była ona realizowana ????