>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher forBET - opinie

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata doszła w pół dnia, duży plus za oferte na tenisa, szkoda tylko, ze taka uboga ilosc meczy live.
Niestety ich oferta live na obecną chwilę nie jest bogata liczę że na grudniową gorączkę spotkań poprawię tę kwestię.

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj skorzystałem z bonus mundial 100%, dodany po 30 minutach, zakładzik na plus, teraz zobaczymy, jak z wypłatą ????

G 83

geo5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy w ofercie &quot;live&quot; pojawią się zakłady na rzuty rożne ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy w ofercie &quot;live&quot; pojawią się zakłady na rzuty rożne ?
Ostatnio coraz bardziej zaczyna to drażnić przecież to jedne z prostszych zakładów do wystawienia.

marbuk 15

marbuk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jak można nazwać kraj &quot;Mazambik&quot;, lub &quot;Afryka Południowa&quot;? Czy to naprawdę takie trudne sprawdzić błędy? Mało to profesjonalne.

skalus 63

skalus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 miles away
No to coś skrobnę o tym co dziś mnie spotkało
Wypłaciłem większą kwote z forbetu &lt; pierwszy raz większą&gt; .Na poczatku miałem limit 500 plus następnie 250 zł dziś po wypłaceniu tej kwoty zlimitowali mnie na wszystko do 150zl na kupon lub mniej i oczywiście moge zagrać dane spotaknie live czy z oferty tylko raz !!!
Śmiech na sali z tym forbetem jeśli ktoś ma jakąś większą kwote do wypłaty później limit i to bez gadania maile nic nie pomogą ....
Tak więc nie da się u nich coś więcej wygrać kto mógł na początku to skorzystał a teraz trzeba uciekać bo szkoda czasu na nich.
Ktoś kto zakłada u nich konto niech ma to na uwadze &lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt; i nie ma grania stawkami większymi niż 150 zł ....
ich hasło &quot;Graj bez podatku w zakłady sportowe i wygrywaj więcej&quot; można wsadzić sobie do dup....&lt;/jesteś&gt;
&lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt;
&lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt; I tak się kończy u nich przygoda po 3 miesiącach zamykam konto.&lt;/jesteś&gt;&lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt;
oj stracą klientów po tym początkowym hurra optymizmie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
i co najlepsze napisałem do nich maila o tym co myśle itd - nic nie odpisali!!
napisałem drugiego maila o zamknięciu konta odpisali w 3 minuty :
&lt;/jesteś&gt;&lt;/jesteś&gt;
&lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt;&lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt;Witamy serdecznie,
W celu weryfikacji potwierdzającej zamknięcie konta proszę podać swoje imię i nazwisko, PESEL.
Proszę również podjąć decyzję odnośnie sposobu zamknięcia:
1. Zamknięcie tylko na konkretną ilość dni - proszę podać liczbę.
2. Zamknięcie na czas nieograniczony z opcją odblokowania.
3. Zamknięcie ostateczne bez opcji odblokowania - należy to również potwierdzić drogą mailową po 24 h od momentu zgłoszenia.
Pozdrawiamy,
Zespół forBET

Czyli gracze którzy wygrywają niech spier....
&lt;/jesteś&gt; &lt;jesteś u=&quot;&quot; nich=&quot;&quot; na=&quot;&quot; plus=&quot;&quot; 2000zł=&quot;&quot; i=&quot;&quot; więcej=&quot;&quot;&gt;&lt;/jesteś&gt;
&lt;/jesteś&gt;

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
a możesz powiedzieć co grałeś, że dostałeś limit? ja gram za dużo większe stawki niż Ty, wypłacałem kilka razy też większe sumy i mnie nic takiego nie dotknęło

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałem polskie niższe ligi - także limit. Cóż, nie spodziewałem się, że forbet z limitami będzie dorównywał światowej czołówce, choć jeszcze trochę można było pograć... ;)

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
w 90 % itf plus tenis ATP WTA i piłke nożna LM i ligi

no jeżeli grałeś ITF to czego się spodziewałeś? przecież tego na dłuższą metę nie pograsz w ŻADNYM buku na świecie, przez chwilę myślałem że naprawdę limitują, ale widzę że wylewasz żale bo Ci odcięli źródełko ???? pocieszę Cię, grając ITF w b365 dostałem limit po tygodniu ;)