weszlosuper
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Też zastanawiam się nad założeniem konta i wpłaceniem większej kwoty, grałbym głównie siatkówkę (czołowe ligi europejskie), tenis (jakieś challengery). Myślicie, że uległbym zlimitowaniu grając z powodzeniem za 2 k na kuponie? Czy po prostu najlepiej samemu ię jest przekonać? ????
Problem polega na tym że bukmacher traktuje przypadki indywidualnie, dlatego warto spróbować i wygraćNo najlepiej założyć konto, wpłacić i się przekonać samemuJeśli by Cię mieli zlimitować, znaczyłoby to, że trochę hajsu wygrałeś, więc wtedy jesteś szczęśliwy, zarobiony i kończysz historię z forbet, a jak nie założysz, to nie pograsz (pewnie u innych buków masz limit, jeśli wygrywasz za takie stawki :jezora: )
Bardzo pomocna opinia ponieważ na początku mocno ich chwalił ostatnio na zdecydowanyPracujesz dla forbeta ? Spadek z 3.45 do 2.65.
Mecz wyrzucili idealnie po mojej prośbie o większy limit. Ja tylko ostrzegam pozostałych graczy.
Pracujesz dla forbeta ? Spadek z 3.45 do 2.65.
Mecz wyrzucili idealnie po mojej prośbie o większy limit. Ja tylko ostrzegam pozostałych graczy.
Co z tego, że dobra oferta na tenis skoro można zagrać po 60-70zł na mecz.
Na prośbę o możliwość zagrania za większą stawkę po chwili otrzymuje się odpowiedź "Dział bukmacherski udzielił odmowy na podana przez Pana stawkę."
Nie warto nawet konta zakładać ...
a po ile chciałbyś grać ITF? po 1500-2000 ??
było pisane w tym i innych tematach, że tego nie pograsz w żadnym buku na świecie, nawet b365 limituje po paru zagraniachdla mnie szacun bukmacher, przyjmują zakłady na płeć dziecka Lewego kupony po 1000 podczas gdy w fortunie problemem jest zagranie tego samego za 100 zł