janusz_tracz
Użytkownik
nie znam szczegółów po prostu kiedyś przed postawieniem pokazywało za jaką kwotę można zagrać i faktycznie pojawiały się tam małe kwoty, teraz możesz grać za ile chcesz
nie znam szczegółów po prostu kiedyś przed postawieniem pokazywało za jaką kwotę można zagrać i faktycznie pojawiały się tam małe kwoty, teraz możesz grać za ile chcesz
kiedyś był wyświetlone stawki, które były dość niskie i był faktycznie problem żeby grubiej pograć, teraz po prostu grasz za ile chcesz i wpada, także problem się rozwiązał ????
a znasz buka gdzie pograsz niszówki za większą kasę? z chęcią wpłacę większy hajs do takowego ????
a można wiedzieć jakie dyscypliny czy ligi próbujesz grywać w ten sposób? zgaduję że jakieś mega niszowe, ja gram raczej standardowe rzeczy i nigdy nie miałem żadnych problemów
Przestań wreszcie ściemniać pracowniku forbeta (a może służby celnej) Jeden post wcześniej piszesz...
...a nagle chcesz się rzucić na niszówki. :grin: Nawet w tym wątku oficjalny support forbet nie zachwala sam siebie tak jak ty ich wychwalasz. Czyżbyś miał za zadanie połączyć userów z forum bukmacherskiego do konkretnego konta w forbet? A tam to już mają wszystkie dane i po nitce do kłębka (idiotów nie brakuje, co to na forum wręcz krzyczą gdzie grają) i nie mam tu na myśli sts, fortunę, czy forbet.