>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher forBET - opinie

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chcesz mieć konto w forbet, to żaden bank nie będzie blokował przelewów do niego, bo to polski, legalny bukmacher. Banki robią cyrki w przypadku przelewów do bukmacherów zagranicznych (nielegalnych)

forbet 67

forbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czytałem gdzieś na forum o tym, że bank Pekao robi jakieś problemy i nie można wpłacać i wypłacać kasy. Czy to dotyczy tylko buków zagranicznych czy także polskich.
Jestem zainteresowany założeniem konta w ForBet i mam konto właśnie w tym banku, i jak to tam wygląda ? czy wiecie coś na ten temat więcej ?
Jesteśmy legalnym w Polsce bukmacherem z pozwoleniem wydanym przez Ministerstwo Finansów więc żaden bank nie będzie Panu robił u nas żadnych problemów.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
gruby kupon, ładnie ktoś pograł ???? przez tydzień wypłat innych w forBET nie będzie :razz:

B 293

buks65

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gruby kupon, ładnie ktoś pograł ???? przez tydzień wypłat innych w forBET nie będzie :razz:

Chyba byłeś zbyt pewny, a tu Legia poległa ;) Skontrowałeś chociaż to &quot;2&quot;?

M 9

mesone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa / Katowice
Jak wygląda sytuacja z ofertą na mecze siatkówki plażowej?
Chciałbym założyć konto u tego buka, jednak wiem że oferta tej dyscypliny często jest okrojona, lub wcale jej nie ma. Z góry dziękuję za odpowiedź.

A 57

arturkus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
@forBET mozecie wprowadzic azjatyckie handicapy ? dzieki.
pisałem do nich w tej sprawie, odpisali, że bardzo by chcieli, ale niestety nie mogą ze względu na ustawę hazardową, coś pisali, że wygrana nie może być niższa niż stawka, ale nie do końca zrozumiałem o co im chodzi

S 100

srakaptaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to niech dodzadza tylko pelne, zawsze cos i tak glownie o -1 mi chodzi

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Muszę przyznać, że wypłaty idą szybko, tego samego dnia zlecona i tego samego dnia kasa na koncie wielki plus dla nich!

komar2000 234

komar2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie też szybciutko kasa się księguje, takze polecam

bodzys 22

bodzys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
nie wiem jak innym, ale mi osobiscie brakuje zakladu -awans
np przed pierwszymi meczami LE

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Witam,
nie wiem jak innym, ale mi osobiscie brakuje zakladu -awans
np przed pierwszymi meczami LE

są te zakłady tylko, że w klasyfikacji końcowej, tak trochę dziwnie też miałem ten sam problem ze znalezieniem

T 43

tomasz55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie Polecam tego bukmacher bardzo niskie kursy,żenująco niskie limity najgorsza firma w jakiej grałem do tego podatek 12%

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tomasz55
Kursy niskie, jak to u rodzimych bukmacherów. Marże rzędu 10% to absolutna norma. Jednak Forbet nie pobiera 12% podatku a 6%, 6% bierze na siebie. Jeśli jednak sklecisz kupon z trzema zdarzeniami z kursem co najmniej 2,00 , stawiasz &quot;bez podatku&quot;

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
tomasz55
Kursy niskie, jak to u rodzimych bukmacherów. Marże rzędu 10% to absolutna norma. Jednak Forbet nie pobiera 12% podatku a 6%, 6% bierze na siebie. Jeśli jednak sklecisz kupon z trzema zdarzeniami z kursem co najmniej 2,00 , stawiasz &quot;bez podatku&quot;
Dokłądnie, warto dodać że jako jedyni biorą ten podatek na siebie nie oczekując gry mobilnej itd. Wystarczy sklecić większy kurs. Dlatego ✅dla nich jednak kursy mogli by podwyższyć.