1 dziewczyna raz była na III zlocie, ale chyba jej sie nie spodobało i jej się nie dziwie. Typowo męskie grono mile widziane, tam dup będzie od groma zresztą
Ok, więc będę musiał powiedzieć że wyjeżdżam służbowo. ????
1 dziewczyna raz była na III zlocie, ale chyba jej sie nie spodobało i jej się nie dziwie. Typowo męskie grono mile widziane, tam dup będzie od groma zresztą
drzewa do lasu się nie ciągnie ????- I jak sprawa z partnerkami? Brał ktoś w latach poprzednich? Bo nad tym się zastanawiam.
mogę być z kimś w domku kto chodzi szybko spać i nie pije
...jakieś podziały na domki ktoś już ma ustalone ? Proponuję, żeby Ci już podobierani się określili, bo zapewne pomoże to w organizacji... ten 8-osobowy średnio mi się widzi (podejrzewam, że nie tylko mi), choć w sumie mi to rybka, tak jak pisałem enriquessowi i jeśli już tak jest postanowione, że najpóźniej zapisani tam trafiają to ok :wink: będzie się piło w większym gronie kacowe piwko po przebudzeniu :grin: a tak to zawsze można by się dogadać kto z kim...
Wszystko jest w porządku... Chociaż niektóre banki potrzebują pełnych danych - adres, kod, miejscowość. Może to oto chodzi :?: Tak jest w BZWBK.
no chyba, że te podziały to są umowne i co będzie to się okaże na mscu
Żebym jeszcze miał taką moc ????No zebrało się ludzi, choć ja wciąż wolę być ostrożny i poczekam aż ludzie wpłacą zaliczki. Enriquess tam edytuj kto wpłacił, kto nie by było wszystko jasne