Jakich fanów :?: Nie ważne na co ważne jaka atmosfera ????Pojawiła się propozycja dla fanów żużla.
Jakich fanów :?: Nie ważne na co ważne jaka atmosfera ????
Jak już Beneka wspomniał 5 października 2013 roku jedziemy na żużel do Torunia wszyscy zlotowcy są zaproszeni więc kto jest zainteresowany niech napisze do mnie albo do Obserwatora PW wtedy zaprosimy go do grupy http://forum.bukmacherskie.com/groups/forum-na-zuzlu.html
Czyli Deyna Cup i Sogo nieaktualne? :grin:PAny to jak? ????
Ja osobiście wierze w enriquessa, narazie wygląda to tak że planowany jest wyjazd na żużel w październiku i teraz pojawiła sie szybka opcja wyjazu do Starych Jabłonek na siatkówke 5-7.07, psze tak jakby ktoś nie ogarniał ???? Pomysły, info itd troche konspiracyjnie sa w forumowej "grupie" tutaj czyli przy takim układzie zostajemy i kto tam bedzie chciał to skorzysta?
PAny to jak? ????
Ja osobiście wierze w enriquessa, narazie wygląda to tak że planowany jest wyjazd na żużel w październiku i teraz pojawiła sie szybka opcja wyjazu do Starych Jabłonek na siatkówke 5-7.07, psze tak jakby ktoś nie ogarniał ???? Pomysły, info itd troche konspiracyjnie sa w forumowej "grupie" tutaj czyli przy takim układzie zostajemy i kto tam bedzie chciał to skorzysta?