>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

FB Show Party Vol 5 - Prolog

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Toruń pięknym miastem jest ???? nawet miałem okazję poznać po ostatnim zlocie

no wiadomo, że pięknym ???? mieszkam tu od ponad 2 lata i miasto sie nie nudzi. Starówka wymiata przede wszystkim.

A co do samego zlotu jeszcze, to mi sie podoba opcja enriquess&#39;a
Środek Polski, więc każdy będzie miał w miare blisko. Poza tym w maju ceny nie powinny być tam wygórowane, więc to też plus. Przedłużony wypad, np 2-5 maja brzmi dobrze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

A mam jeszcze pytanie, ktoś wspominał, ale nie bardzo wiem jak to wygląda.
Część gastronomii jest sponsorowana czy jak ?

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
Właśnie tak jak piszesz Mad - dwa terminy. Właśnie ze względu na to pojechałbym najpierw na majówkę i potem człowiek zarezerwowałby ewentualnie drugą miejscówkę ;) No na razie IMO dwie opcje: Boszkowo i Skorzęcin. Mimo wszystko pojechałbym w nowe miejsce, ale i tak jest mi to obojętne ????

Oj coś Ci Benek Wdzydze Kiszewskie nie podchodzą, bo o nich zapominasz ????

Hm w Boszkowie było bardzo fajnie, ale drugi zlot w Przysuchej pokazał, że drugi raz w tym samym miejscu, to już nie to samo, co nowe miejsce ???? Dlatego optuję za nową lokalizacją.

Dwa zloty to dobre rozwiązanie. Być może uda się pierwszy w maju, drugi w lipcu.

Skoro środek Polski, to może spotkamy się w Ciechocinku ? ???? Dużo tzw.&quot;fajfów&quot; tam jest ???? Mazury też są ciekawe. Kanas wypij kilka Harnasiów i pomyśl, gdzie na Mazurach jest jakiś fajny ośrodek ????

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nie zakładajmy, że będą dwa zloty, bo ludzie nie będą się starać przyjechać np na majowy, bo powiedzą, że drugi termin im bardziej odpowiada. Kwestię ponownego spotkania się w wakacje mogą ustalić sobie osoby na zlocie już. Szkoda się rozmieniać na drobne. Wybierzemy jeden termin zlotu i oficjalnie niech będzie jeden zlot (takie jest moje zdanie ;) ).

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Odbędzie się jeden, pomyślimy o drugim. Miejscówka wiadomo, musi być jeziorko ????

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Skorzęcin bym sobie darował na Waszym miejscu.Przereklamowany ośrodek,zdominowany przez koksy wyrywające gimnazjalistki.Syf,kiła i mogiła.Plus ceny jak w centrum Poznania;)Szukajcie czegoś innego.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Przereklamowany ośrodek,zdominowany przez koksy wyrywające gimnazjalistki.Syf,kiła i mogiła.
O Boszkowie w tamtym roku też tak dużo osób na forum pisało, a jak było.... przeczytaj archiwum ;) zresztą skąd wiesz, że wśród nas nie ma koksów co wyrywają gimnazjalistki?

Rozmawiałem z Bandeo i zorganizujemy cały zlot jeśli odbędzie się w majówkę w Skorzęcinie. Teraz tylko czekam na odpowiedź Marcina, bo zostały niecałe 3 miesiące i trzeba zacząć działać

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
to ja proponuje jako miejsce zlotu okolice Grodu Gryfa (Szczecina) Jezioro Miedwie, konkretniej Morzyczyn/Zieleniewo spory wybór w miejsach noclegowych, dobry dojazd ze Szczecina oraz Stargardu Szczecińskiego,

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to ja proponuje jako miejsce zlotu okolice Grodu Gryfa (Szczecina) Jezioro Miedwie, konkretniej Morzyczyn/Zieleniewo spory wybór w miejsach noclegowych, dobry dojazd ze Szczecina oraz Stargardu Szczecińskiego,

Przesada,nie ma sensu popadać w skrajność i na samym skraju Polski organizować zlot. Lepiej szukać coś w środku,żeby każdy miał w miarę blisko.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja bym już zrobił w Skorzęcinie. W dodatku zostanie odciążony Oderka nieco od organizacji. Majówka najodpowiedniejsza IMO na termin zlotu. Czekamy na decyzję ;)
waldu już bez przesady z jednej skrajności w drugą ????

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
Ciekawa propozycja Pawacki ???? Dowiem się więcej o tym ośrodku, bo mam tam sporo znajomych w tej mieścinie ????

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ośrodek jak ośrodek. Najważniejsza jest okolica.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Skoro środek Polski, to może spotkamy się w Ciechocinku ? ???? Dużo tzw.&quot;fajfów&quot; tam jest ???? Mazury też są ciekawe. Kanas wypij kilka Harnasiów i pomyśl, gdzie na Mazurach jest jakiś fajny ośrodek ????

Adwokacie, byłem kiedyś tutaj: http://www.dadajdomki.republika.pl tylko nie pamiętam ile mają domków tam do wynajęcia. Jednakże tanio jest, bo 40 zł za głowę. Na wyposażeniu mają łódkę, jednakże tam i tak jest pełno wypożyczalni sprzętu za grosze. Do tego grill w każdym domku a Domki w fajnym stanie, z prysznicem telewizorem etc. Tylko przy wyjeździe baba miała wątpy za kaucje, bo niezły burdel zostawiliśmy i trzeba było przy wyjeździe trochę poszorować i posprzątać domki by oddała (bierze 200 zł kaucji za domek).
Tam natomiast jest jeszcze ośrodek w którym jest drogo
www.star-dadaj.pl/
Ale można tam korzystać z atrakcji różnych: jest hala sportowa, basen, korty do tenisa, boisko do piłki ok 3km od ośrodka.Bardzo blisko jezioro, dosłownie rzut beretem, 50 metrów. W sezonie sporo ludzi. Możliwy dojazd PkP do czerwonki, a potem albo z buta ok 5-6 km albo taksówką. Pamiętam że kiedyś jak tam byłem to w 5 osób taxi bagażowe do domków za kurs 40 zł wzięło. Do monopolowego dosyć taniego, trzeba iść troche krucej, mniej niż jak z przysuchej do miasta. Z buta jest to impreza ok 30 min.

Jak coś jeszcze znajdę to zapodam.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
z Podlasia ktoś jeździł ???? ?

Rambo jest z Łomży i przybył na IV zlot ze swoim bratem Bambo :razz: W tym roku Mati się też wybiera.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
No to Bambo, Rambo się ogarną i się zabierzecie ????

B 11

bandziuk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hajnówka
można zrobić mistrzostwa w piciu haha drużyny 3-5 osobowe i podzielimy się na województwa ???? haha

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
No to Bambo, Rambo się ogarną i się zabierzecie ????

Bambo matury ma w maju................ ;]

Co do zlotu, jest przekurwiscie, polecam i wiadomo choćby był w dalekim Azerbejdżanie to ja będę, wyjebane w egzaminy, są 2 terminy, na zlocie obowiązek być. Atmosfera super, ludzie sympatyczni i mili. A Marcin szef wszystkich szefów jak Krzysiek Jarzyna ze Szczecina.

btw Prosze o jedno, jak nie macie zamiaru przyjechać, to nie pisać w tym dziale i się nie udzielać, bo my tu piszemy żeby przyjechać a nie żeby dupe zawracać.
Gdzie te Szmaty panowie? :grin::grin::grin: Stawiam flache, jak ktoś przebije ten tekst... na najbliższym zlocie ;)