>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Euroleague 2013/2014

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zalgiris ✅ &amp; Red Star 1.96 5/10 bwin ✅

Zalgiris i Red Star w trudnej sytuacji. Bilanse 1-3 powoduja, ze trzeba wygrywac. Ciezej bedzie miec Red Star aby wyjsc z grupy bo &quot;D&quot; to grupa smierci z Panathinaikosem, Maccabi, Lietuvosem, Lokomotivem i Kutxa Vitoria. Ostatnio Red Star wygral z Baskami na wyjezdzie, dzieki temu poprawili znacznie swoja sytuacje, teraz maja u siebie zdecydowanie najgorszy zespol w grupie. Powinni spokojnie Lietuvos pokonac. Swietnie w Hiszpanii gral Nelson, maja jeszcze Jenkisa, Bobana, Lazica, Katica, Blake&#39;a, Blazica wiec sklad Litwy wyglada przy nich marnie. Dodatkowo Red Star -5.5 1.97 2/10 ✅
Zalgiris mniej mi sie podoba wiec bez handi. Brose nie ma jakiegos bardzo zlego skladu ale jesli beda grac tak jak z Armani u siebie to szans nie maja zadnych. Tragiczna koszykowka. Przegrac u siebie z Wlochami 62-76 to sa jakies jaja. Niemcy bilans 2-2, Zaligirs 1-3, SIG 0-4 i miedzy nimi sie rozstrzygnie. Jesli Zalgiris ma awansowac to u siebie musi klepac Niemcow i Francuzow. Sklad sredni ale kto widzial mecz wyjazdowy z Efesem tez widzial rowniez spory potencjal tej druzyny.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ebi85 +2 Punkty (plusik za Red Star)
arespl +3 Punkty (good job ;-)))
dwill +3 Punkty (Zalgiris w porownaniu z poprzednimi sezonami to kupa, ale mecz wg .mnie must win, moze byc ciezko ale zycze powodzenia.)
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Maccabi - Panathinaikos 1.60 4/10 bet365✅

Panata nawet fajny sklad tylko, ze graja ponizej oczekiwan. Nazwiska strasza a potem gra jest jaka jest. PRzyklad to ostatnia kolejka i blamaz u siebie z Lokomotivem. Wynik koncowy -3 i to po trojce w ostatniej akcji ale wczensiej Lokomotiv solidnie obnazyl slabosc Grekow. Maccabi u siebie zawsze mocne. Goraca publika zywo reaguje na akcje swoich pupili. Sklad w tym roku druzyny z Tel Avivu naprawde mocny, tradycyjnie niezly z USA (James, Hickman, Tyus, Rice, Smith), na centrze Sofo, z krajowych to Ohayon, Naimy, Pnini. Szeroki, fajny, mocny sklad, jesli zagraaja solidny defens to powinni u siebie wygrac.

sumada90 +8 Punkty
pavlossss +2 Punkty
unk_particle 136

unk_particle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Unicaja (-9,5) - Siena 2,01
Unicaja mocna u siebie jak zawsze. Wykręcili ładne double digit win&#39;y i ze Stelmetem i z Galatasaray. Mają po prostu kim grać. Calloway, Todorovic, Kuzminskas wspierani przez całkiem niezłych Hiszpanów: Sergi Vidal, Carlos Suarez i Fran Vazquez.
Siena w tym roku słabo. Wyczytać można w różnego rodzaju felietonach, że to nie tylko kwestia składu. Dziennikarze z Włoch podkreślają, że cała Europa poszła do przodu w tym roku, a Włosi stoją w tym samym miejscu. Sporo próbują rzucać za 3 pkt ale wynika to z faktu, że są bardzo słabą drużyną pod kątem fizyczności. Nie wróży to im dobrze przed dzisiejszym meczem gdzie zagrają z bardzo dobrze dysponowanym rywalem pod tablicami (szczególnie zbiórki w ofensywie mam na myśli). Dalej bez Nelsona. We Włoszech nie ma nagłówków w stylu &quot;jedziemy po pierwszą wygraną&quot;. Są raczej nagłówki w stylu &quot;zbierajmy doświadczenie, róbmy postęp&quot;.
Wobec tego wszystkiego wydaje się, że Malaga powinna spokojnie 80 pkt przekroczyć. To ile oczek uzbiera Siena będzie zapewne zależało od ich skuteczności rzutów z dystansu. Ale nie spodziewam się aby Malaga pozwoliła na przekroczenie im tych 70 pkt. Bardziej pasuje mi tutaj wynik w stylu 80 do 60-65.
Szanse powodzenia: 65%+
__________________________________________________________________________________________________
Fatalnie. Prognozy o dominacji Malagi na tablicach okazały się z palca wyssane. Siena podjęła walkę. Przyznam, że miałem jeszcze dziś ML na Laboral po kursie 3,12. I tam też katastrofa 84:85. -1u

pedro1994 +2 Punkty (Popieram, Siena próbuje dużo za 3 ale tak się nie da grac na dłuższą mete(przykład: mecz ze Stelmetem), więc -9,5 spokojnie ;))
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Josh Carter over 10.5 pkt ⛔ @ 1.85 by Betsson
Bardzo przyjemną linię na Josha Cartera zaproponował dzisiaj Betsson. No jak on nie będzie punktował, to Siena zginie.
Średnia w lidze 11.5 PPG przy świetnych procentach - 60% za dwa / 63% za trzy (10/16) / 83% za 1.
W Eurolidze średnia równe 10 PPG, ale należy wziąć poprawkę, że w pierwszym meczu z Galatą zaliczył zero. Późnej już było spokojnie kilkanaście punktów w meczu. Lekko 3 trójki powinien ustrzelić, a i pod kosz pewnie się zapędzi z kilka razy i jakieś wolne mogą wpaść.
Sergij Gladyr over 9.5 pkt ⛔ @ 1.85 by Betsson
Jedno z większych objawień Eurobasketu 2013. Świetny strzelec za trzy. Linia niska, bo na razie w Eurolidze ta trójka mu nie siedzi - 19% (3/16) ale do tej pory Naterre grało z najlepszymi defensywami w swojej grupie (CSKA, Barca i Partizan). Teraz powinien mieć więcej luzu. Zdolności strzeleckich na pewno nie zatracił, bo w lidze już gra po swojemu - 46% za trzy (18/39) i punktuje dość regularnie powyżej dziesięciu punktów w meczu.
Ponawiam.
Josh Carter over 10 @ 1.90 by Marathon ZWROT
Sergij Gladyr over 7.5 @ 1.85 by Betsson ✅
Josh nie pokrył ostatnio linii, bo kilka dni przed meczem skręcił kostkę i nie wyszedł w piątce, zaliczył tylko 12 minut gry... bardzo zachowawczej gry.
Ale już jest zdrowy, bo w lidze 27 minut - 21 pkt (4/5 za trzy).
Problemem Gladyra w meczu z Budi było to, że Naterre od początku prowadziło wysoko i Ukrainiec nie musiał się spinać. Rzucił 5 pkt, z czego 3 to były pierwsze punkty rzucone w tym meczu. Potem, tak jak mówiłem, nie musiał rzucać, bo koledzy świetnie grali w ataku.
W lidze ostatnio bez problemów pokrył tą linię, rzucając 4 trójki w meczu.
Dzisiaj Naterre będzie najprawdopodobniej cały mecz goniło Fener i Gladyr będzie musiał punktować.

chmg +5 Punkty
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Galatasaray - Bayern 1.67 3/10 bet365⛔
Teoretycznie no bet ale w Galacie seria kontuzji i do dwojki Manuchar Markoishvili i Natan Jawai dolaczyli Erwin Dudley oraz Jamont Gordon. Najpierw sciagneli Mensaha Bonsu, teraz w trybie pilnym dolaczyl Malik Hariston ale nie wiem czy zagra juz dzis chyba nie. Zatem trener Galaty ma do dyspozycji Arroyo, Ercega, Domercanta, Macvana i Gulera. Zero rotacji, na lawce tylko Koksal, nie wiem jak z Akyolem. Jakby nie patrzec latwo miec nie beda. Bayern w pelnym skladzie powinien okazac sie lepszy. Nie ma tylko Hammana.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@ Rox - po tym kursie to mega nieopłacalne ryzyko, nawet ze względu na kontuzje.
Crvena - Lietuvos
1(-6)
1.92
pinnacle
3/10

Hali Pionir nikomu przedstawiać nie trzeba. Ten teren przeciwko, tak nierówno grającym ekipom, jak Lietuvos jest dodatkowym problemem.
Crvena w swoim składzie ma więcej atletycznych zawodników, którzy przeciwko znacznie silniejszym rywalom od LRW wymuszali sporo fauli.
Dodatkowo gospodarze zbierają średnio o 8 piłek więcej, a różnica PIR pomiędzy obiema ekipami -19 (83:64).
Mecz bardzo ważny dla obu ekip, zarówno Crvena, jak i Lietuvos mają bilans 1-3.
Parkiet powinien byc tuta sporym handicapem dla Crveny.
GL

raaaul007 +1 Punkty
unk_particle 136

unk_particle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Galatasaray Medical Park - FC Bayern Munchen
Carlos ARROYO over 15,5 1,90
Medical - trafili z nazwą idealnie ???? . O kontuzjach wie każdy. To spory problem bez dwóch zdań. Jeśli ktoś złapał Munchen na początku tygodnia po 2,50+ to na pewno może być szczęśliwy bo to kosmiczne value. Pytanie gdzie jest jednak granica tych spadków? Jakby nie było Galata gra u siebie i jest mistrzem Turcji. Prawie 8.000 ludzi na trybunach.
W weekend ewidentnie obie ekipy odpuściły. Munchen wyjazd z Albą, Galata wyjazd z Telekom&#39;em. Obaj trenerzy mieli powody. Monachium oszczędzało siły na podróż i walkę z Turkami zaś Galata próbowała - kto z tych zmienników jest w stanie pomóc dziś w walce o drugie miejsce w grupie Euroligi.
Mój typ opieram głównie na tym, że Galata nie ma zbyt wielu opcji w ofensywie dziś. Liczę na Carlosa, liczę, że w obliczu zaistniałej sytuacji zagra niczym Tony Parker i w ciężkich momentach będzie umiał wejść pod kosz i wymusić faul. Jeśli nie złapie szybko fauli to te 30+ min powinien pograć. A wątpię, że je złapie bo bez niego nie mają czego szukać. Ani Bonsu ani cała Galata.
Szanse powodzenia: 60% (5-10% value IMO).
_____________________________________________________________________________________
Tak jak pisałem. Jakby nie było Galata gra u siebie i jest mistrzem Turcji. Z drugiej strony Munchen przespał 1 kwartę, a to ustawiło mecz. ARROYO 18 pkt (6 x trójeczka). +0,90u

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma kto grac w Galacie, szczegolnie w ataku, wiec ja biore wszystkich plaska stawka, powinni grac bardzo dlugo i raczej nie faulowac bo brak zmiennikow czyli:

Arroyo over 14.5 1.83 3/10✅
Erceg over 9.5 1.71 3/10⛔
Mensah-Bonsu over 12.5 3/10✅
bet365
Punkty powinny sie rozkladac na 4-5 graczy wiec niech chociaz 2 z 3 wejdzie i jest plus.
I jeszcze under 11 Zamojski w betssonie bo przeciez on kontuzjowany i nie wiadomo czy zagra.
1.85 6/10

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Galatasaray - Bayern
To mogą być rekordowe spadki.
Po meczu z Telekomem, pojawiło się takie info.
W tej sytuacji Galatasaray traci dwóch z trzech najlepszych zawodników i zostają im:
PG: Carlos Arroyo, Ender Arslan
SG: Henry Domercant, Sinan Guler, Goksenin Koksal
F: Zoran Erceg, Milan Macvan, Furcan Aldemir
C: Pops Mensah-Bonsu
Dwa ogromne problemy. Po pierwsze dużo minut dla, grającego fatalnie w tym roku Domercanta. Po drugie ciągły brak wartościowego zmiennika dla Mensaha, który wali ponad 30 minut na mecz, a jak złapie faule, to będzie płacz.
To jest niepowtarzalna okazja na świetny wynik dla Bayernu.
Bayern @ 2.02 by Unibet ⛔
Kontynuując temat osłabionego Galatasaray.
Carlos Arroyo over 15 @ 1.85 ✅ by Betsson
Henry Domercant over 8.5 @ 1.85 ✅ by Betsson
Wiele razy już pisałem o nieporozumieniu jakim jest Domercant w Galacie.
Tylko dzisiaj powinien dostać coś około 25-30 minut gry i taka linia wydaje się śmieszna.
Z drugiej strony cała gra ofensywna Galaty będzie siedziała na tym co zrobi Arroyo. W ostatnich meczach taką rolę miał Dudley. Teraz go nie ma, nie ma Gordona.
W tej sytuacji Arroyo powinien rzucić 20+

Bogdan Bogdanovic over 8.5 @ 1.85 ✅ by Betsson
Strasznie niska linia. Z tego co widzę w Becie stoi 10.5
CSKA ma manierę grania słabo przez 3/4 meczu wiec Partizan coś porzuca.

----------------------
Dawno nie było takiego cudu jak z Domercantem ????

mad3rs +3 Punkty
roxanne +14 Punkty
seboafc +3 Punkty
bykovic +1 Punkty (nie wiem jak tam Bayern ale +++ masz za Best Balikesir)
vitalic +1 Punkty (dzięki za ten kursik 5.75 :) zacnie :) pozdro)
A 21

adam-105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Bayern Monachium - Zastal Zielona Góra
2 (KZ - końcowe zwycięstwo)
W 6. kolejce Euroligi Stelmet będzie miał okazję zrewanżować się Bayernowi Monachium. Zielonogórzanie ulegli &quot;Bawarczykom&quot; na inaugurację rozgrywek we własnej 73:94. Wówczas mistrzowie Polski byli cieniem drużyny, którą są obecnie.
Od pierwszej porażki w Eurolidze minął ponad miesiąc, a Zastal znacznie poprawił się w każdym elemencie koszykarskiego rzemiosła. Wygląda na to, że większość zawodników odnalazła się w swoich rolach. Christian Eyenga zaczął dźwigać brzemię bycia liderem zespołu, Erving Walker napędza atak i rozdaje sporo asyst (vs Anwil w 10 min – 4 as.), zaś Dragicević coraz lepiej współpracuje z Brackinsem, Celem i Hrycaniukiem.
Na parkiet po kontuzji powraca Przemysław Zamojski, który przestrzega swoich kolegów przed wolnym startem w pierwszej kwarcie. W potyczce z Anwilem, biało-zieloni źle weszli w mecz i przegrywali na początku spotkania 13:19. Z biegiem czasu podopieczni Mihailo Uvalina złapali odpowiedni rytm, a do boju poderwał ich Łukasz Koszarek (8 pkt i 8 as).
Kapitan zielonogórskiej ekipy słusznie zauważył, że wszyscy zawodnicy Stelmetu mają już w nogach sporo minut gry i czują trudy łączenia rozgrywek krajowych z występami na arenie międzynarodowej. Mimo intensywnej eksploatacji sił, reprezentant Polski jest pełen nadziei przed starciem z Bayernem Monachium. W potyczkach z Galatasaray i Olympiakosem, Zastal był o włos od końcowego sukcesu. Jednak w samej końcówce meczu, mistrzom Polski zabrakło euroligowego doświadczenia i zimnej krwi.
W trzech ostatnich spotkaniach, Bayern dwukrotnie schodził z parkietu pokonany. W Stambule &quot;Bawarczycy&quot; przegrali różnicą 10 punktów, zaś na krajowym podwórku nie sprostali Albie Berlin (74:94). Podopieczni Svetislava Pesicia wygrali tylko ze słabiutkim Tubingen (105:68). Jeśli Zastal od pierwszych sekund spotkania zagra agresywnie, a zielonogórzanie ograniczą poczynania trójki Djedovic – Savovic - Troutman, to stworzą sobie realną szansę na drugą wygraną w Euroleague.

mathias21 5

mathias21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
D-ca
Przekroczyć może i przekroczą, ja osobiście gram dziś galate po kursie 1,47 bet365✅, turcy wygrali we włoszech i to dosyć spokojnie bo 9 pkt, a w swojej hali wiadomo będzie łatwiej. Owszem są kontuzje, ale pomimo tego bayern ograli, dziś też nie widzę innej opcji ????
Pograłem tez Stelmet dosyć asekuracyjnie bo +16.5, ale wydaję mi się że nie najgorszy kurs bo 1.48✅ :grin:

L 0

lapa1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiebodzin
ja dzis zdecydowalem sie na handi Zastalu
gra tego zespolu ostatnio mnie przekonuje mysle ze beda na pelnej kur.... chcieli wziac rewanz za porazke u siebie a mecz z olympiacosem jeszcze bardziej ich podraznil
zastal handi 12,5 - 1,8 sts

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
biora sie pieniadze?
Grajcie w stone Zastalu, bo im mecz z Olympiakosem wyszedl..
A potem bedzie placz.
Przeciez Bayern ma potencjal o wiele wiekszy od polskiego zespolu.
Jezeli im sie tylko bedzie chcialo to bedzie podobny wynik jak w pierwszym meczu rozgrywanym w ZG.

pedro1994 +2 Punkty (Jestem tego samego zdania ;))
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Galatasaray - Siena 1 1.47 4/10 bet365 ✅ 54-52
Moze i maly kurs ale jesli Galata pokonala spokojnie Bayern z takimi oslabieniami to ze Siena powinno byc o wiele latwiej bowiem Wlosi sa najslabsza druzyna w grupie razem z Zastalem. Ostatnio jednak Zastal zaczal grac lepiej a Siena nadal miernota. Wygrana z Malaga nic nie znaczy, widzialam ten mecz. Po pierwsze Unicaja zagrala bardzo zle, po drugie w najwanziejszym momencie meczu zawodnik Malagi Toolson zabral czysto pilke rywalowi, sedzia nie dosc, ze gwizdnal faul to jest faul niesportowy a wiec 2 rzuty i pilka! Po kolejnym pudle, Siena zrobila akcje na wygrana. Mnostwo farta w kocowkce, glupie pudla Malagi i tragiczni sedziowie. Galata podpisala umowe z Malikiem, zdrowy jest Cenk, Arroyo, Mensah-Bonsu, Koksal, Macvan, Aldemir, Erceg, Guler, Arslan, Domercant wiec juz nie taki szpital jak byl.

marekp67 +1 Punkty
marcino1990 +4 Punkty
L 0

lapa1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiebodzin
Grajcie w stone Zastalu, bo im mecz z Olympiakosem wyszedl..
A potem bedzie placz.
Przeciez Bayern ma potencjal o wiele wiekszy od polskiego zespolu.
Jezeli im sie tylko bedzie chcialo to bedzie podobny wynik jak w pierwszym meczu rozgrywanym w ZG.
nie opieram mojego typu na meczu z olympiakosem lecz obserwuje ich od dluzszego czasu i moj wniosek to zgranie i poukladanie zespolu przez Uvalina a rzeczywistosc pokaze

rell 44

rell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Galatasaray - Siena 1 1.47 4/10 bet365
Moze i maly kurs ale jesli Galata pokonala spokojnie Bayern z takimi oslabieniami to ze Siena powinno byc o wiele latwiej bowiem Wlosi sa najslabsza druzyna w grupie razem z Zastalem. Ostatnio jednak Zastal zaczal grac lepiej a Siena nadal miernota. Wygrana z Malaga nic nie znaczy, widzialam ten mecz. Po pierwsze Unicaja zagrala bardzo zle, po drugie w najwanziejszym momencie meczu zawodnik Malagi Toolson zabral czysto pilke rywalowi, sedzia nie dosc, ze gwizdnal faul to jest faul niesportowy a wiec 2 rzuty i pilka! Po kolejnym pudle, Siena zrobila akcje na wygrana. Mnostwo farta w kocowkce, glupie pudla Malagi i tragiczni sedziowie. Galata podpisala umowe z Malikiem, zdrowy jest Cenk, Arroyo, Mensah-Bonsu, Koksal, Macvan, Aldemir, Erceg, Guler, Arslan, Domercant wiec juz nie taki szpital jak byl.

Wybacz że skomentuję twoją analizę nie masz pan racji panie Moderatorze w kilku kwestiach.Pierwsza to taka i najważniejsza &quot;Siena nadal miernota&quot; absolutnie się z tym nie zgadzam Siena dopiero się rozkręca i tacy zawodnicy jak Green,Hackett czy Carter to zawodnicy są doświadczeni i umieją grać na wysokim poziomie.Siena to zgrany zespół i faktycznie w tym sezonie dotychczas gra im nie wychodziła jak wiemy Siena to zespół który oddaje w meczu nie raz więcej rzutów za 3 niż z pod kosza i w tej chwili kwestia jest taka że jeśli im nie wchodzi 2-3 trójki na początku potem się wszystko sypie i są kolejne pudła.Wróćmy do meczu z Malagą oglądałem cały mecz i kolejny argument z którym się nie zgodzę Malaga nie grała aż tak tragicznie co prawda w końcówce trochę szczęścia Sienie się przydało i błędy sędziów ale jak już piszesz o tym błędzie z Niesportowym faulem to napisz także że akcja przed tym faulem Sienie gdy zawodnik Malagii perfidnie pacną w twarz Greena i nawet faulu nie było ogólnie dużo by pisać o błędach sędziów w tym meczu
Ostatnio podawałem by grać na gala z Bayernem dziś Mecz będzie wyrównany na pewno Siena gra o wszystko a ta ostatnia wygrana na pewno ich podbudowała za dobrze znam tą drużynę.
Jeszcze odwołam się do zawodników czy tak do końca zdrowy jest Erceg i Cenk?

Montepaschi Siena ile İstanbul&#39;da maç ama Erceg ve Cenk çalışır

Jedyna kwestia i obawa co do Sieny to taka czy będzie im się mecz układał jak to zawsze grają bo z tym ostatnio jest ciężko ale od kilku spotkań wyglądają co raz lepiej, jeśli będzie wszystko chodziło po myśli Monte i trójki będą wchodzić mecz wygrają... dla Kursy 2,75 warto zaryzykować wg mnie w takim meczu.
Montepaschi Siena 2,75

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Cska-Nanterre Typ 2 +17.5✅✅✅ 1,85 eFortuna
Cska w tym sezonie nie gra najlepiej, wymęczone zwycięstwa, jest to zlepek indywidualności, Teodosic to nie jest dobry zawodnik na rozegranie, do tego wiele akcji szarpancyh i każdy chce zdobywac punkty indwyidualnymi akcjami, myślę że Daniels i spółka są w stanie powalczyć tutaj z Rosjanami

Co do meczu Galaty to nie ruszałbym tego spotkania po śmierdzącym kursie na zwycięstwo gospodarzy, i co z tego że ograli Bayern? Skoro Bayern zaczął dołować? Napewno Siena nie jest na straconej pozycji i mecz w Maladze pokazał że są jeszcze w grze o awans. Z meczu na mecz ta drużyna gra coraz lepiej, Galata zagrała mega dno w spotkaniu z Banvitem i widze regres formy u tej drużyny. Siena✅✅✅ +5,5 1,85

Partizan-Barcelona Wynik do Przerwy 1⛔⛔⛔ 3,03 eFortuna
Partizan u siebie piekielny mocny, pokazał to mecz z Crveną Zvezdą gdzie większość skreślała tą drużynę na stracie a była o mały włos od wygranej, atutem jest hala gdzie publiczność sprawi piekło Hiszpanom, w formie jest Kinsey, Milosavlevic, Bogdanovic, Barca w tym sezonie dołuje i gra niemrawie dosyć długo wchodzi w mecz a jeśli zaczyna kontrolować mecz to dopiero po przerwie, h2h bezpośrednich pojedynków pokazuje że bardzo ciężko gra sie Barcelonie w Hali Pioniir.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Siena to zgrany zespół

???? ???? ????

Na tym mozna zakonczyc dyskusje... ale dodam swoje zdanie zeby tylko nie wysmiewac tej glupoty.

Siena to jest NAJMNIEJ ZGRANA druzyna w CALEJ Eurolidze. Po poprzednim sezonie zostal zmieniony prawie caly sklad i sztab szkoleniowy. Zostal tylko Hacket i Ress.

Odeszli: Mario Kasun, Matt Janning, Marco Carrretto, Dionte Christmas, Marcelus Kemp, Viktor Sanikidze, Bobby Brown, Kristjan Kangur, Aleksander Rasic, Benjamin Eze, David Moss.

Brown mozg druzyny najlepszy strzelec, Moss i Sanikidze pierwsza piatka, Kangur solidny z lawki i tak mozna pisac. Ogolnie odeszlo 11 znaczacych graczy. Rotacja nie z tej ziemi.

Przyszli: Eric Green, Josh Carter, Othello Hunter, Taylor Rochestie, Spencer Nelson, Jeff Viggiano, Ben Ortner i Kim English. Oporcz Daniela i Tomasa reszta zkilka tygodni temu zobaczyla siebie po raz pierwszy. No to zgranie kosmiczne. Juz nie wspomne, ze Hunter ostatnio zenujace ligi, Taylor pod forma, Jeff nie zmniescil sie w skladzie AJ, Green i Kim graja 1 raz w europie.

Po co pisac takie glupoty i wporwadzac innych w blad... do tego zmiana trenera sztabu, mysli szkoleniowej wszystkiego. Calkiem nowe budowanie zespolu.

graczareksz 33

graczareksz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sierra Leone
Cska-Nanterre Typ 2 +17.5 1,85 eFortuna
Cska w tym sezonie nie gra najlepiej, wymęczone zwycięstwa, jest to zlepek indywidualności, Teodosic to nie jest dobry zawodnik na rozegranie, do tego wiele akcji szarpancyh i każdy chce zdobywac punkty indwyidualnymi akcjami, myślę że Daniels i spółka są w stanie powalczyć tutaj z Rosjanami
hmmm szkoda słów ale muszę parę rzeczy napisać. do CSKA po kontuzji wraca Nenad Krstić, Nanterre beż Gladyra, który jest jednym z głównych odniw Nanterre, ponadto CSKA zmiażdżyło ostatnio Partizan z którym Nanterre przewaliło 30 pkt. To chyba wystarczy na temat stawiania na świetny zespół jakim jest Nanterre. D

Status
Zamknięty.