>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
najgorsze jest to, że nie ma kompletnie żadnej alternatywy. Mają kompletny monopol. Przez Skrilla w PL już pewnie nigdy nie będzie się dalo wpłacać/wypłacać
Przecież są firmy, do których można wpłacić Skrillem na konto pl.
ale jakie to firmy ? krzaki gdzie są limity po dwóch dobrych typach.
:hp:

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jakie to firmy ? krzaki gdzie są limity po dwóch dobrych typach.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
mBank ale moze akurat wtedy mieli dobry dzien dlatego tak szybko poszlo. Zwykle trwalo to jakos 3-4 dni.
To ja też mbank, pieniądze na koncie w mniej niż 48h od zlecenia

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja w zeszłym tygodniu wypłata zlecona w czwartek przed południem A w piątek po południu były.
Także widocznie w mBanku opłaca się mieć konto jeśli mamy eco ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Pieniądze wysyłają poprzez Przelewy24 także kwestia banku bez znaczenia, byle dostać powiadomienie, że zlecili wypłatę.

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zróbcie sobie VIPa to będziecie mniej płakać. Mi zawsze odpisują w max. 30 minut. Zero durnych weryfikacji już. Mam 2 konta VIP i absolutnie polecam.

klook 366

klook

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Kochani gorąca prośba o pomoc w wypełnieniu danych do wypłaty.
Podajemy numer konta bankowego czy numer IBAN?
Kod oddziału to kod BIC/SWIFT?
Bank korespondent to adres banku?
Uzupełniać w ogóle te 2 ostatnie pola czy pozostawić puste?

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Nr konta bankowego to inaczej numer IBAN... Przed nr konta musisz wklepac &quot;PL&quot;. Ostatnich pol nie trzeba wypelniac. Z fartem.

1 0

19kamil94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy podając przy wypłacie numer konta nie będącego moim wypłata będzie zrealizowana czy przeleją mi na moje konto, dodam że mam wklepane 3 konta z czego 2 moje i jedno siostry? Oczywiście chce wypłacić na konto siostry.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie czy podając przy wypłacie numer konta nie będącego moim wypłata będzie zrealizowana czy przeleją mi na moje konto, dodam że mam wklepane 3 konta z czego 2 moje i jedno siostry? Oczywiście chce wypłacić na konto siostry.
Sprytne myslenie sam tak robilem. Najwazniejszy jest nr konta. Dane nie sa wazne bo przelew i tak dojdzie. Smialo mozesz tak zrobic.

F 0

fazio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem wypłacić dzisiaj w EUR z karty (bankomat obsługiwał EUR) i nie było takiej opcji
Ktos wie dlaczego ? U nich euro ma kurs 3.8 , nieopłacalne jest wypłacanie w PLN ...

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
ta weryfikacja to porazka, nie mam nic na siebie i tego nie ominie raczej, parodia nie firma

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
nie przyjmują tego...
Nie wiem jak jest teraz ale kiedys nie uznawali do celow weryfikacyjnych wyciagu bankowego ani potwierdzenia zakupu w formie PDF. W przypadku mBanku musialem zamowic cos o nazwie &quot;zaświadczenie o posiadaniu rachunku&quot;. Koszt to chyba bylo 40zl. Niestety trzeba bylo to odbierac osobiscie w placowce. Po okazaniu dowodu osobistego wydaja takie zaswiadczenie w formie druku. Nie ma mozliwosci wysylki na emaila dlatego koniecznym jest udanie sie do nich. Jesli nie w banku to zawsze mozna taki kwit zalatwic sobie w urzedzie. Jest to potwierdzenie meldunkowe. Oczywiscie tez trzeba za takie cos zaplacic tyle, ze w banku dostaje sie takie cos od razu a w urzedzie trzeba czekac.