>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak korzystacie z 1xbet to działa logowanie przez ich aplikacje, tzn robicie depozyt i sie logujecie na Ecopayz, robicie anulowanie depozytu i jest dostęp do konta przez aplikacje 1xbet
Jak ty to robisz ? jak biorę anuluj to cofa na stronę główną 1xbet

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kontakt zerowy, na maile nie odpisuja, bubel straszny

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie juz strona Ecopayz normalnie zaczela dzialac. Po zalogowaniu juz nie ma białej strony. Tylko,ze wpłaty do firm cos jeszcze nie działaja u mnie

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie wszystko dziala. Godzine temu wplacalem hajs do buka i normalnie bez problemu poszlo.

_bartez_ 0

_bartez_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja próbuje wpłacić przez aplikację 1xbet i po przejsciu do logowania biały ekran ;/ Działa już wam normalnie ? Na unibecie to samo

P 0

polon_2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też od rana chce się zalogować i ciągle biała strona ....

7 0

777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Umnie nie działa już od 4 rano biały ekran po zalogowaniu próbował ktoś się z nimi kontaktować mam na koncie Ecopayz ponad 5k a tu taka lipa

_bartez_ 0

_bartez_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde mogliby to zrobić bo nigdzie nie da rady wpłacić przez nich

H 538

hagi84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przeciez kasy nie zawina, jakies problemy techniczne maja, na maile nie odpowiadaja poki co

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mjaurvcein +18 Punkty (Nałogowcy nie mogą depozytu zrobić i ich nosi jak narkomana na glodzie hehe)
7 0

777xxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witryna Ecopayz jest obecnie niedostępna z powodu prac konserwacyjnych. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość. Zespół Ecopayz

S 0

sebas3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jako ze minelo juz 24h, to tez cos dodam od siebie
wyglada na to, ze ta wesola stronka to jest gigantyczna zenada,
napisalem im maila wczoraj o 19, ze mam problemy z logowaniem i platnosciami i do teraz nie doczekalem sie nawet odpowiedzi, LC nie dziala, telefonow nie odbieraja
na twitterze, facebooku i na stronie zero jakiejkolwiek informacji przez 24h!
to wszystko wskazuje na to, ze za dzial IT odpowiada tam jakis gimnazjalista, ktory wczoraj zachlal morde i od 24h jest taka dezorientacja, ze nawet nie ma nikogo, kto potrafilby wlaczyc na stronie komunikat
&quot;mamy chwilowe problemy, pracujemy nad ich rozwiazaniem i przepraszamy za problem&quot;
jedyne co tym ananasom lepiej wychodzi, to pobieranie zlodziejskich prowizji (60-80 pln od kazdego wyplaconego tysiaca w bankomacie)
i wymyslanie jakis smiesznych dodatkowych weryfikacji w momencie gdy na koncie znajduja sie jakies wieksze srodki jak np domaganie sie zdjecia z dowodem przy twarzy i kartka &quot;dla ecopayz + data&quot;

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Wow wczoraj wieczorem zlecona wyplata na konto bankowe a dzisiaj po poludniu hajs juz dotarl. Mega szybko. Jeszcze niedawno taka wyplata trwala okolo 3-4 dni.
Możesz powiedzieć jaki bank?
Takie mnie przemyślenia naszły. Dodając nowe konto bankowe i próbując pierwszy raz na nie wypłacić (wczoraj z samego rańca) po południu dostałem maila, że wypłata nie może być zrealizowana, bo nie rozpoznają mojego konta do przelewu zagranicznego. Nie dałem po prostu przed numerem konta PL, ale cała reszta tych SWIFTów i IBANów była, no ale byli gotowi i chętni zrobić przelew po swojej stronie po 7-8h od mojej dyspozycji wypłaty.
Zaraz po zobaczeniu maila dodaje ponownie konto już z PL i wszystko OK tym razem, bo sam ich forumularz zaczytał sobie dane o moim banku, mija doba i nic się nie dzieje.
Czyżby nas dyskryminowali i Polacy mogą sobie czekać?

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz powiedzieć jaki bank?
Takie mnie przemyślenia naszły. Dodając nowe konto bankowe i próbując pierwszy raz na nie wypłacić (wczoraj z samego rańca) po południu dostałem maila, że wypłata nie może być zrealizowana, bo nie rozpoznają mojego konta do przelewu zagranicznego. Nie dałem po prostu przed numerem konta PL, ale cała reszta tych SWIFTów i IBANów była, no ale byli gotowi i chętni zrobić przelew po swojej stronie po 7-8h od mojej dyspozycji wypłaty.
Zaraz po zobaczeniu maila dodaje ponownie konto już z PL i wszystko OK tym razem, bo sam ich forumularz zaczytał sobie dane o moim banku, mija doba i nic się nie dzieje.
Czyżby nas dyskryminowali i Polacy mogą sobie czekać?
mBank ale moze akurat wtedy mieli dobry dzien dlatego tak szybko poszlo. Zwykle trwalo to jakos 3-4 dni.

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najgorsze jest to, że nie ma kompletnie żadnej alternatywy. Mają kompletny monopol. Przez Skrilla w PL już pewnie nigdy nie będzie się dalo wpłacać/wypłacać