Moim zdaniem jest to dobra oferta A NIE JAKIS BONUS KTÓRYM TRZEBA OBRUCIC 8 RAZY PRZY KURSIE OGOLNYM 3.00. CIEZKO JEST TO WYCIAGNAC JA TAM WOLE BUKA BEZ ZADNYCH BONUSÓW GDZIE KASE MOGĘ WYPŁACIC KIEDY MI SIE PODOBA A NIE PATRZEC NA WARUNKI BONUSU. MOIM ZDANIEM GRANIE WYSOKIMI KURSAMI NIE PRZYNOSI ZYSKU
Ogólnie cghciał bym żeby ktoś wypowiedział sie przejżyście na temat tego bukmachera. Przeglądam temat i widze tylko kłutnie jakieś bezsensowne a zero opini, zarzutów w stronę bukmachera. Moim zdaniem oferta jest dosyć bogata przynajmniej w te typy, ligi które mnie interesują. Jedank chce wiedzieć jak jest z wypłatamiu i ewentualnymi limitami stawek. bede wdzieczny za merytoryczne wypowiedzi
Dokładnie mam takie samo zdanie odnośnie bonusu, jeśli by to do 100zł zrobili ,to już w ogóle bajka ???? Ludzie widzą "50zł" i od razu wieszają psy, a to fajny bonus rodem z
betclica, czyli wpłacasz, grasz i albo wygrywasz i wypłacasz albo przegrywasz i wypłacasz to co wpłaciłeś, nieobarczone żadnym ryzykiem. Odnośnie bukmachera, nie wiem, jak to teraz jest, ale jakiś miesiąc temu znalazłem jeden szkopuł odnośnie wpłat - nie można wpłacać kartą, a ja często korzystam z paysafecard i mam kartę mastercard psc i kupuję doładowania i z niej bezpośrednio wpłacam do bukmachera. Wtedy jednak wpłacalem normalnie z banku i grało się dobrze, efekty tylko gorsze, ale za to buka nie ma co ganić ???? Odnośnie limitów, miałem jedną sytuację, gdy chciałem zagrać typ z polskiej piłki ręcznej w AKO z jakimś innym zdarzeniem (bodajże
tenis) za 500zł, to pojawiła się informacja, że limit na to zdarzenie wynosi 276zł bodajże i czy chcę, żeby nastąpiła konsultacja z bukmacherem odnośnie takiej stawki i może to potrwać chwilę, dałem, że tak, ale zaakceptowało dosłownie po sekundzie od kliknięcia, więc równie dobrze mogło się obejść bez tych informacji

Wypłaty mają szybkie z tego, co wiem, ale nie miałem okazji się przekonać w praktyce, jak to działa. A z piłki nożnej podobają mi się zakłady na przedziały bramek, jak choćby w jutrzejszym meczu Zagłębie - Arka:
Jest kurs 2,05 na over 2,5, ale równie dobrze możesz zagrać, że będzie 3-5 bramek po kursie 2,25

Oczywiście, jest to obarczone większym ryzykiem, że będzie np. 3:3 i kupon na

ale nawet do kombinacji mniejszych kursów, jak np. 2-5 goli po kursie 1,41 z innym zdarzeniem i jest fajne AKO (oczywiście zakładając, że w tym akuratem meczu liczymy na bramki). Któryś użytkownik forum nawet gra w ten sposób w
Etoto, tylko nie pamiętam, który, ale ma swój temat w kuponach bodajże

Także generalnie moim zdaniem bukmacher na