>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher E-TOTO - opinie

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
każdy bukmacher ma plusy i minusy, np wczorajszy mecz Kortrijk-Standard tylko w etoto można było zagrać zakład na kartki( który łatwo wszedł ???? następny przykład wczorajsza kolejka ligi szkockiej w etoto można było zagrać na karki i na rożne u konkurencji tego nie ma,także nawet jeśli kursy trochę niższe to oferta szersza
Jakbyśmy szli tym tropem, że najlepszy buk to ten co ma najszersza oferte to STS byłby na czele, + dla etoto za to ze ma oferty na rozne i kartki, ale na razie po za tym niczym wiecej sie nie wyroznia, a jak ktos chce grac czesto te rozne badz kartki to Milenium ma w swojej ofercie takie zaklady, a jest na rynku juz dosyc dlugo wiec to nie zadna nowosc

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
każdy bukmacher ma plusy i minusy, np wczorajszy mecz Kortrijk-Standard tylko w etoto można było zagrać zakład na kartki( który łatwo wszedł ???? następny przykład wczorajsza kolejka ligi szkockiej w etoto można było zagrać na karki i na rożne u konkurencji tego nie ma,także nawet jeśli kursy trochę niższe to oferta szersza
Jeśli mają kartki na te ligi o których piszesz to chwała im za to. Jednak wszedłem sprawdzić kursy na kartki w najbliższym meczu Celtic - Rangers a tam pustka nawet czerwonej kartki nie widzę, dla porównania inne ziemniaki typu Forbet mają, jakby nie było szlagier w Szkocji. Wiadomo kogoś może interesować np. mecz Kortrijk-Standard, ale to pewnie będzie 1/100 potencjalnych klientów.

dzvonek 1

dzvonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli mają kartki na te ligi o których piszesz to chwała im za to. Jednak wszedłem sprawdzić kursy na kartki w najbliższym meczu Celtic - Rangers a tam pustka nawet czerwonej kartki nie widzę, dla porównania inne ziemniaki typu Forbet mają, jakby nie było szlagier w Szkocji. Wiadomo kogoś może interesować np. mecz Kortrijk-Standard, ale to pewnie będzie 1/100 potencjalnych klientów.
wydaje mi się ze im bliżej meczu to będzie na pewno możliwość zagrania kartek i rzutów roznych, na forbecie narazie tez jest tylko opcja zagranie na czerwona kartke a pewnie w dniu meczu bedzie opcja na kartki ogolnie

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
wydaje mi się ze im bliżej meczu to będzie na pewno możliwość zagrania kartek i rzutów roznych, na forbecie narazie tez jest tylko opcja zagranie na czerwona kartke a pewnie w dniu meczu bedzie opcja na kartki ogolnie
Obawiam się, że jednak może być problem z tymi kartkami. Zostało blisko 24 godziny do spotkania i nic. Doszedł tylko zakład na 1 i ostatnią kartkę. Wygląda mi to na jakiś strajk generalny bukmacherów, bo już pomijając fakt tych kartek, to brakuje tam nawet zakładów na dzisiejsze kwal w skokach narciarskich w Obersdorfie. Na sam TCS jest .... 8 par, gdzie inni mają po 30-40. Jakby nie było to nie są zawody FIS Cup w Szczyrku tylko jeden z najbardziej prestiżowych turniejów w skokach narciarskich na świecie.

dzvonek 1

dzvonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obawiam się, że jednak może być problem z tymi kartkami. Zostało blisko 24 godziny do spotkania i nic. Doszedł tylko zakład na 1 i ostatnią kartkę. Wygląda mi to na jakiś strajk generalny bukmacherów, bo już pomijając fakt tych kartek, to brakuje tam nawet zakładów na dzisiejsze kwal w skokach narciarskich w Obersdorfie. Na sam TCS jest .... 8 par, gdzie inni mają po 30-40. Jakby nie było to nie są zawody FIS Cup w Szczyrku tylko jeden z najbardziej prestiżowych turniejów w skokach narciarskich na świecie.
na etoto jest już opcja zagrania na kartki w meczu Celtic-Rangers, na forbecie zreszta tez ????

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Oni nawet bonusu na start nie mają. Nie są warci uwagi.
Po kilku tygodniach oczekiwania wreszcie jest długo oczekiwana promocja dla nowych graczy E-toto:
https://www.etoto.pl/promocje/kasozwrot/
Myślę, że tym bonusem zmietli wszystkich ziemniaków w Polsce razem wziętych ???? A tak na serio nie widziałem słabszej oferty powitalnej na polskim rynku.

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Teraz ponoć rozdają jakieś 50% aż do 50 zł dla wybranych, niestety ja nie dostałem, szkoda bo super promocja od depozytu naprawdę ???? A tak na serio to słabo ze dzielą graczy na lepszych i gorszych.Co ciekawe twierdzą że ze względów koncesyjnych nie mogą reklamować swojej oferty powitalnej. Sądzę, jednak że sprawa wygląda zupełnie inaczej, oferta ta jest najsłabsza na rynku i wstyd ją promować na forum.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Nie wiem, czy ktoś dostał 50% do 50zł, ja dostałem 100% do 50zł. Powiedzmy, że szału nie ma, ale tam 5 dyszek wpłacić można i coś obrócić ;)

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Mija miesiąc od nowego otwarcia w ETOTO więc pora na małe podsumowanie. Opakowanie się zmieniło, Borek, Kołtoń i Hajto świecą na pierwszych stronach Onetu, jednak cała reszta jak leżała tak leży. Przykład z dziś:
Zrzut kuponu:
https://prnt.sc/i33230
Przed postawieniem zakładu dostaje informacje, że moja możliwa wygrana to 220 zł. Zakład zostaje wygrany i okazuje się że zostałem wprowadzony w błąd ponieważ moja wygrana w rzeczywistości wyniosła 193 zł. 60 gr. Zgłosiłem sprawę i dostałem taka odpowiedz:
Po sprawdzeniu Twojego zakładu informujemy, że został on rozliczony poprawnie. Zgodnie z regulaminem,
1. Prawo do wygranej występuje w przypadku poprawnego określenia wyników wszystkich obstawionych zdarzeń i dotrzymaniu odpowiednich postanowień niniejszego Regulaminu.
2. Wysokość wygranej w przypadku zakładów prostych określana jest jako wynik przemnożenia wpłaconej stawki przez wszystkie kursy prawidłowo wytypowanych wyników obstawionych zdarzeń oraz współczynnik, z tym, że prawo do wygranej powstaje wyłącznie w razie spełnienia warunku, o którym mowa w ust. 1 powyżej oraz wysokość wygranych podlega ograniczeniom określonym w § 11 ust. 6-8 Regulaminu.
Cały regulamin znajdziesz na https://etoto.pl/information/regulamin/

Oczywiście jak to w stylu ETOTO ani słowa przepraszam, ani bonusu -&gt; masz Pan regulamin i czytaj, tylko co ma regulamin do EWIDENTNEGO wprowadzania gracza w błąd? Już pomijam fakt, że na kuponie brak jest informacji o potencjalnej wygranej, więc wszystkim radzę uważać bo różne rzeczy w przeszłości potrafili wyczyniać, pomniejszając tym samym rzeczywistą wygrana. Nie polecam również odwiedzać ich punktów stacjonarnych bo na chwilę obecną to jakiś F*****G JOKE. Idziesz do punktu i okazuje się, że nie można właściwie nic pograć bo brak jest synchronizacji z pełną oferta dostępną na stronie.

T 0

tornado21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rzeczywiscie ten blad z brakiem mozliwej kwoty do wygrania w historii zakladow jest wkurzajacy i powinni juz dawno to poprawic, a nie ze trzeba samemu liczyc czy sie zgadza. Jesli chodzi o bonus (mowie tu o bonusie dla starych graczy co dostali maila) natomiast to moze niewielki ale chyba najnizsze warunki obrotu ze wszystkich naziemnych firm

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Rzeczywiscie ten blad z brakiem mozliwej kwoty do wygrania w historii zakladow jest wkurzajacy i powinni juz dawno to poprawic, a nie ze trzeba samemu liczyc czy sie zgadza. Jesli chodzi o bonus (mowie tu o bonusie dla starych graczy co dostali maila) natomiast to moze niewielki ale chyba najnizsze warunki obrotu ze wszystkich naziemnych firm
Fakt może i korzystne warunki, ale po pierwsze najmniejszy na rynku, po drugie nie wszyscy go dostali.

T 0

tornado21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem na jakiej zasadzie te bonusy. Jesli chodzi o ten screen co podales to w moim przypadku wyswietla sie normalnie wygrana pomniejszona o podatek przy stawianiu kuponu

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Nie wiem na jakiej zasadzie te bonusy. Jesli chodzi o ten screen co podales to w moim przypadku wyswietla sie normalnie wygrana pomniejszona o podatek przy stawianiu kuponu
Teraz już wyświetla się poprawnie, ale czasami zdarza się tak jak na w/w zrzucie.

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Korzystałem. Zgłosiłem wczoraj przed północą. O 10 była kasa na koncie gracza a o 13 już na koncie bankowym, także polecam ????

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Panowie radzę uważać na tego bukmachera, masa błędów w ofercie, do tego jeśli wygrasz oczywiście następuje ZWROT, natomiast jeśli przegrasz to kupon przegrany i walcz Pan o swoje. Przykład z wczoraj:
https://prnt.sc/i6s0po
Sprawdzam wynik patrze Huragan Wołomin wygrał, mówię w takim przypadku o co chodzi? Okazuje się, ze traider pomylił nazwę rywala. Dlaczego więc kupon rozliczony jako przegrany? Sam nie wiem. Tego samego dnia gram RCS Czarni Radom również siatkówka, sprawdzam wynik patrze 3-2. Patrze na kupon jest ZWROT. Tym razem okazuje się ze traider pomylił godziny spotkań. Analogiczna sytuacja również nastąpiła tydzień wcześniej. Wnioski pozostawiam Wam. Na koniec jeszcze jedna nieładna akcja z ich strony. Gdy ruszyła strona wpłaciłem tam kilka złoty. Wszystko ładnie szło wpłata/wypłata, wszystko ok. Az tu nagle wczoraj zlecam wypłatę i otrzymuje mejla o dodatkowa weryfikacje. Mój dowód nieaktualny od ponad pół roku i otrzymuje od nich taką informacje:
https://prnt.sc/i6saav
Dla mnie osobiście bardzo słabe podejście do klienta, a takie grozby jak w zaznaczonym wyżej fragmencie są nie na miejscu. To ich obowiązkiem a nie naszym jest dopilnowanie takich rzeczy ::zoltakartka:

K 0

kimbon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurcze to jakieś niesamowite rzeczy w tym etoto się wyrabiają z tego co piszesz. Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem. Anulowali Ci ten kupon z Wola Warszawa czy nie? Bo Wola Warszawa z tego co widze wygrała z Huraganem 3-0. Później anulowali Ci mecz, który zagrałeś gdy był już znany wynik? a na koniec poprosili o wysłanie akutalnego dowodu bo ten co wysłałeś jest nieaktualny? ????

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Kurcze to jakieś niesamowite rzeczy w tym etoto się wyrabiają z tego co piszesz. Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem. Anulowali Ci ten kupon z Wola Warszawa czy nie? Bo Wola Warszawa z tego co widze wygrała z Huraganem 3-0. Później anulowali Ci mecz, który zagrałeś gdy był już znany wynik? a na koniec poprosili o wysłanie akutalnego dowodu bo ten co wysłałeś jest nieaktualny? ????
Wola wygrała 3-0 ale z innym zespołem .... Huragan Międzyrzec Podlaski - Huragan Wołomin gra w tej samej lidze i dokładnie w tej samej grupie, ale widocznie albo traider Etoto tego nie wie, albo celowo wprowadza ludzi w błąd i liczy na to, że nikt się nie upomni. Sami dobrze wiecie ilu jest graczy, którzy idą do punktu, sprawdzają kupon w systemie, patrzą przegrany, no to do kosza. Widocznie Etoto czeka właśnie na takich klientów.
Edit: Status kuponu poprawiony, jednak beż żadnego mejla z przeprosinami czy też jakimkolwiek bonusem, za taki oczywisty błąd. Słabo to świadczy o profesjonalizmie firmy. Dowód w momencie otwierania konta był aktualny. Stracił ważność ponad pół roku temu.Przez te pół roku wpłaty i wypłaty szły normalnie, dopiero wczoraj im się przypomniało i zaczeli robić problemy.

K 0

kimbon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale anulowali Ci ten kupon czy nie(grałeś go w punkcie czy przez strone)? I co z tym drugim meczem, grany był gdy był juz znany wynik czy nie?