>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje o zlocie

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Niestety, ale taki miałem sprzęt wczoraj do pisania, że post wygląda trochę śmiesznie. Za rok chcę wpaść, taki plan.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grzesio +10 Punkty (oj tam oj tam :p)
ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Drużynowi Mistrzowie Europy w pokerze ????
enrike , znalazłeś buty ? :grin:

M 24

minotaur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chciałem zapytać odnośnie zlotu bo aż musiałem się zarejestrować z tego powodu...dlaczego Marcin-Odra w pierwszym poście napisał że będzie to najprawdopodobniej ostatni zlot ?? co się stało ? nie rozumiem...jakby się zebrała ekipa to jestem w stanie po taniości zorganizować jeszcze jeden zlot w sierpniu w te wakacje w okolicy łodzi, oczywiście po taniości, przede wszystkim dla tych, których nie było w ten weekend. czy są chetni ?

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Masakra, 2 dni wyjęte z życia.
Pogoda i Boszkowo dały rade chociaż gdybym miał córkę to bym jej tam nigdy nie pościł, dupy, dupeczki, kurwy, kurwunie, z zębami, bez zebów, w nocy wszystko pijane no i szklarz w okolicy do ogarnięcia ???? lux

i tak syrena z pomostu rozwaliła system

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Genialnie jak co roku.
&quot;Kierownik: A Wy od sportu jesteście :?:
Enriqyess: Tak.
K: Ale Wy ze sportem nie macie nic wspólnego&quot;
Cytat zlotu. Między 1 a 3 w nocy gdy troszkę głośno było ????
Jutro napiszę więcej, muszę się wyspać ????
&quot;Pokaż cycki :!: &quot;
&quot;TAK&quot;...
????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Drużynowi Mistrzowie Europy w pokerze ????

enrike , znalazłeś buty ? :grin:

Plakietki to najlepszy magnes na cipki :grin:

Buty się nie zgubiły tylko koledzy mi je schowali, ale na szczęście są całe.

A jutro powrót do szarej rzeczywistości...

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Wrzucę zaraz foty i porozsyłam link na pw

Mi najbardziej zapadł w pamięć tekst jak szedłem z Pawackim zmierzyć się w kosza i idzie 2 typków i do nas: Panowie gdzie są te szmaty w tym roku? :grin::grin::grin: a ta kurwunia z pomostu szkoda że jej nie skamerowaliśmy Bam by sobie w pokoju powiesił ;)

e: Wielkie podziękowania dla Marcina i Szklarza Bandeo vel Bandyta. To tak na szybkości, potem relacje większą się napiszę ;)

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
chciałem zapytać odnośnie zlotu bo aż musiałem się zarejestrować z tego powodu...dlaczego Marcin-Odra w pierwszym poście napisał że będzie to najprawdopodobniej ostatni zlot ?? co się stało ? nie rozumiem...jakby się zebrała ekipa to jestem w stanie po taniości zorganizować jeszcze jeden zlot w sierpniu w te wakacje w okolicy łodzi, oczywiście po taniości, przede wszystkim dla tych, których nie było w ten weekend. czy są chetni ?
Jestem chętny i już zakupiłem na ten Zlot 2 (czyli powtórka z rozrywki) 10 butelek Gorzkiej żoładkowej miętowej ,a do tego 10 2litrowych sprite.

Zbieraj ekipe i zrobimy fajny Zjazdzik
Będe jechał z Częstochowy i moge zabrać 3 osoby
Oto program ZJAZDU 2 SIERPIEŃ 2012
1. POWITANIE UCZESTNIKÓW &gt; CZYLI po kielonie na dobry początek.
2. Zakwaterowanie i wieczorny griill&gt; czyli , kiełbaska, po drinku i wieczorne rozmowy o tym co tak naprawde słychać u buków, a czym każdy może się pochwalić,( screeny, ksero kuponów mile widziane)
3. Konkursy przy grillu. (propozycje mile widziane)
4. Karaoke

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Jestem chętny i już zakupiłem na ten Zlot 2 (czyli powtórka z rozrywki) 10 butelek Gorzkiej żoładkowej miętowej ,a do tego 10 2litrowych sprite.

Zbieraj ekipe i zrobimy fajny Zjazdzik
Będe jechał z Częstochowy i moge zabrać 3 osoby

Skończ gościu bo sam zapowiadałeś przyjazd i wiadomo jak się skończyło. Nie siej zamieszania na forum, dla tych których interesuję ten zlot.

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Skończ gościu bo sam zapowiadałeś przyjazd i wiadomo jak się skończyło. Nie siej zamieszania na forum, dla tych których interesuję ten zlot.
Nie przyjacielu.Teraz mam czas i będe na 100%. Nie sieje fermentu. Mało tego , chętnie pomoge w organizacji.

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
pisz Zgredziu dalej przynajmniej w pociągu się nie nudzę ???? ????

A ty Ted z racji, że zawsze byłeś dla mnie życzliwy masz tez Zjazd 2 zasponsorowany przezemnie. Czyli o koszty się nie martw.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Nie przyjacielu.Teraz mam czas i będe na 100%. Nie sieje fermentu. Mało tego , chętnie pomoge w organizacji.

Ze szpitala Cię na jakąś przepustkę wypuścili czy jak ?

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Ze szpitala Cię na jakąś przepustkę wypuścili czy jak ?
A wiesz, co jest najbardziej przykre. Wystarczy paru takich kolesi jak ty, co posieją ferment i już wszystko szlak trafia. Pomógł byś lepiej coś zorganizować, a nie siał głupot. Rzuć pomysłem ,coś zaproponuj, pokaż fajny ośrodek na takie spotkanie. Bo ja mam miejsce,

http://www.podgrzybkiem.pl/main.php

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
A wiesz, co jest najbardziej przykre. Wystarczy paru takich kolesi jak ty, co posieją ferment i już wszystko szlak trafia. Pomógł byś lepiej coś zorganizować, a nie siał głupot. Rzuć pomysłem ,coś zaproponuj, pokaż fajny ośrodek na takie spotkanie. Bo ja mam miejsce,

Tylko że takie spotkanie już się odbyło i na pewno w tym roku nie będzie powtórki. Może co najwyżej za rok i to też pod warunkiem jak się ktoś weźmie za organizacje. A co do fermentu to akurat to Ty siejesz go najwięcej.

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;O dziwo&quot; znów jest pomysł zimowego zlotu z tego co słyszałem xD

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
&quot;O dziwo&quot; znów jest pomysł zimowego zlotu z tego co słyszałem xD

No mogło by kiedyś to w koncu wypalić. To by akurat była świetna sprawa ???? Ale co roku to tylko na planach się kończy :p