>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje o zlocie

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Godzina 0 wybiła. Rambo wyrusza w trasę 550km po drodze zabierając Bamba oraz w Poznaniu dosiada się Ramzes &amp; MadAngel ????

Do zobaczenia na miejscu !

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyruszyłem i ja ????
Do zobaczenia (oby bez przygód)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja właśnie wstałem. Ogarniam się, kończę pakować i heja na dworzec po Oderke i ew. Kukłę. Potem podróż wraz z Suchym prosto do celu :cool:

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Wielki Elit wszystko obserwuje, czeka na bieżace relacje i życzy wam wspaniałych wrażeń i super zabawy. Nie wiem jak u was ,ale w Jastarni całą noc lało ,a teraz niebo zachmurzone.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
my już w drodze do Leszna. We Wrocławiu z benkiem uzupelnilismy złocie płyny i teraz razem z suchym pomykamy do wlkp. pogoda mega upał :d

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
a ja siedzę w barze u jedrusia chłodząc się i czekając na pociąg. Wydawało mi się ze widziałem rambo-bambo pomykających na peron

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Wielki Elit wszystko obserwuje, czeka na bieżace relacje i życzy wam wspaniałych wrażeń i super zabawy. Nie wiem jak u was ,ale w Jastarni całą noc lało ,a teraz niebo zachmurzone.

A co to kogo interesuje gdzie ty jesteś i jaką masz pogode xD Widzę że co roku jaki Hanz Hasz czy jakoś tak musi się znaleźć ????
Co do zlotu:
Widzę że pogoda wam dopisuje, oby tylko gradobicia jakiegoś nie było ???? Ja jak mówiłem nie dotrę, gdyż mógłbym być dopiero jutro wieczorem, a z rana w niedziele musiałbym wracać, gdyż w poniedziałek na Gdańsk uderzam, więc bez sensu dla mnie ten zlot by był, większość czasu spędził bym w pociągu niżeli na integracji. Jak wrócicie to mam nadzieje że dacie mi dostęp do fotek ???? Pozdrawiam i udanej %% imprezki życze =]

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
A co to kogo interesuje gdzie ty jesteś i jaką masz pogode xD Widzę że co roku jaki Hanz Hasz czy jakoś tak musi się znaleźć ????

Co do zlotu:

Widzę że pogoda wam dopisuje, oby tylko gradobicia jakiegoś nie było ???? Ja jak mówiłem nie dotrę, gdyż mógłbym być dopiero jutro wieczorem, a z rana w niedziele musiałbym wracać, gdyż w poniedziałek na Gdańsk uderzam, więc bez sensu dla mnie ten zlot by był, większość czasu spędził bym w pociągu niżeli na integracji. Jak wrócicie to mam nadzieje że dacie mi dostęp do fotek ???? Pozdrawiam i udanej %% imprezki życze =]

No i ja tak jak ty. Kogo to interesuje,że ty nie możesz przyjechać i ,że jedziesz do Gdańska. Sam widzisz teraz jak to miło. Jak Kuba Bogu tak bóg Kubie!

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
No i ja tak jak ty. Kogo to interesuje,że ty nie możesz przyjechać i ,że jedziesz do Gdańska. Sam widzisz teraz jak to miło. Jak Kuba Bogu tak bóg Kubie!

Ta tylko że ja w wafla nie jadę, bo 2 razy na zlocie byłem, a Ty tylko pierdzielisz farmazony.... xP
edit:
Po satelitach NASA udało mi się połączyć ze zlotem. Wszak można stwierdzić że impreza przednia ... a ja tylko zazdrościć mogę że siedze z browarem przed forum... :p
Ps: Odra , jak zostanie jedna smycz z unibetu to da radę podesłać ? bo ta z 2010 mi się porwała xD i teraz z daischmanem chodzę ???? ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Pozdrowienia od wujka foxa dla całej bandy.Naprawdę chciałem znów z Wami Wariatami się spotkać...

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
jest pogoda i wszyscy dobrze się bawią tylko benkowi odżyła kryminalna przeszłośc

poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swiebodzin-Miasto Jezusa
jest pogoda i wszyscy dobrze się bawią tylko benkowi odżyła kryminalna przeszłośc

Was nie ma i na forumku ostra impreza, alkohol leje się strumieniami, laseczki skaczą po działach ostro, za dobre typy dają...
Dobra, żartowałem, nuda ????
????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Benek mówi, że w poniedziałek wraca i się kartki i bany posypią. Pozdrawia i całuje wszystkich forumowiczów ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Na zlocue przedbia zacawa. W chwili obecneh usrrzy i modzi w stylu janusza oglsdajac mecz . Mod roku ich zdaniem mieszka w WWa. :-| dodatkowo poszukiwaby pilnie jest bam i pozdrawiant dzial tenis, dostalen przyzwolenie na kartki. Pozdraeia z Pulaw trzezwy adqs, relaxja na podst roMow z bammbo, beniem, pawackim i ramzesem.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Na zlocue przedbia zacawa. W chwili obecneh usrrzy i modzi w stylu janusza oglsdajac mecz . Mod roku ich zdaniem mieszka w WWa. :-| dodatkowo poszukiwaby pilnie jest bam i pozdrawiant dzial tenis, dostalen przyzwolenie na kartki. Pozdraeia z Pulaw trzezwy adqs, relaxja na podst roMow z bammbo, beniem, pawackim i ramzesem.
Napisz , że grubo dałeś w palnik to prędzej uwierzę :grin:
Zdjęcia jakieś wrzućcie :cool:

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tej nocy zostawcie Boszkowo (LOK i łódki) w spokoju ????

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
I po zlocie. Wracam z Pawackim. Jesteśmy w Poznaniu ???? Pozdrowionka... Może kiedyś tam dojedziemy do domu. Niedziela - najlepszy czas na podróż. Pociąg kursuje w dni robocze...
PS. Dzięki za podwózkę do Poznania Iglesjas :p

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
PS. Dzięki za podwózkę do Poznania Iglesjas :p
Nie ma za co, czego się nie robi dla przyjaciół ;)

Co do zlotu. Kto nigdy nie był to nie polecam. Wszyscy tylko siedzą z laptopami i obstawiają. Zero alkoholu, zero dziewczyn, nudy nudy i jeszcze raz nudy. To była chyba jakaś stypa a nie zlot.

A jak było naprawdę to wie tylko 12 apostołów z Boszkowa :grin: