A wybrano najlepszego bramkarza turnieju?
A wybierano najładniejszą bramkę turnieju?
Nie znalazłem jeszcze żadnej informacji na ten temat, ale bardzo prawdopodobne, że będzie to bramka Payeta z meczu przeciwko Rumunii, albo też strzał piętką CR7.
Dla mnie jednak Shaqiri
Przecież tu nie ma o czym dyskutować. Shaqiri bez dwóch zdań. Przewrotka zza pola karnego idealnie w róg, bez szans na obronę dla bramkarza. Najwyższa skala trudności. Takie bramki często ogląda się raz na sezon. Takie bramki jak ta Payeta praktycznie co tydzień w mocnych europejskich ligach. Ale znając ludzie z UEFA i FIFA lubią przyznawać różne nagrody swoim ulubieńcom to może i Francja na pocieszenie będzie miała gola turnieju a nie jakaś tam Szwajcaria.
W naszej grupie nie ma nikogo kto mógłby nawet się z nami równać. Jeśli będzie brak kontuzji i ten poziom co na Euro to przewiduję, że nie tylko wyjdziemy z 1 miejsca, ale nawet nie przegramy żadnego meczu eliminacyjnego. Najsilniejsza Rumunia, która się pewno zastawi i myślę, że tu będą remisy. Dania coś tam może nastraszyć. Resztę zmieciemy z powierzchni ziemi. A co Argentyny, Chile, Brazylii ciekawe jak zagrają na 2 końcu świata w zupełnie innym klimacie. Polska ma szansę na miejsca medalowe, może nawet mistrzostwo. Oj będzie się działo ????Właśnie te mecze w eliminacjach Do MŚ będą wielka próba tej reprezentacji. Pojechał do Kazachstanu na przykład i wygrać tam. Popieram słowa Bonka, że jeden turniej udany jakby nie było, to za mało. Wygramy grupę el.MŚ, wtedy porozmawiać można o dalszych celach. Jednak moim zdaniem, MŚ to półka wyżej niż ME. Dojdą drużyny z Ameryki Południowej, które są w gazie (np.Argentyna czy Chile) czy zawsze groźne teamy z Afryki czy Azji. Euro 2016 było dobre, ale mogło być zdecydowanie lepsze. Oby po MŚ2018 nie było takich głosów, że mogło być lepiej.