Z tym, że Kuba strzela w jeden róg to totalne bzdury, obejrzyj sobie karne wykonywane przez Kube choćby w reprezentacji, sam zauważysz, że nie jest prawdą, że strzela w jeden róg zawsze. I napewno czegoś takiego nie powiedział bo sam by sobie strzelił w kolano taką wypowiedzią, więc proszę nie pisać głupot. Dziękuję. A odnośnie meczu z Portugalią, zabrakło nam pazerności na drugą bramkę, ale to doświadczenie zaprocentuje, miejmy nadzieję już w Rosji ???? .Leszek Orłowski udzielił wywiadu w którym powiedział, że Fabian nie nadaje się do karnych, że jest zbyt przewidywalny i ułożony i, że Nawałka powinien go zmienić na Szczęsnego lub szczególnie Boruca. A ja usłyszałem w wywiadzie z Kubą gdzie przyznał, że zawsze strzela w ten sam róg. I tak się zastanawiam. Portugalia rozpracowywała karne z Polską jeszcze przed meczem i skoro wiedzieli, że Kuba zawsze strzela w jeden róg to Patricio to po prostu obronił. Ale żeby było jasne ja ich osobiście nie obwiniam.
Panowie mam pytanie do tych, którzy byli obecni w Marsyli na stadionie w czasie meczu Polaków z Portugalią.Byłem na meczu i ciekawi mnie co się wydarzyło na trybunie głównej (na wysokości lini środkowej), że ok 20 uzbrojonych po zęby policjantów z bronią długą wtargnęło na trybune.Siedziałem nieco wyżej blizej bramki i nie byłem w stanie dojrzeć dokladnie tej sytuacji.z góry dzieki
Powiedział tak w wywiadzie po meczu, także ten...I napewno czegoś takiego nie powiedział bo sam by sobie strzelił w kolano taką wypowiedzią, więc proszę nie pisać głupot. Dziękuję.
Nic z tych rzeczy...Z tego co zauważyłem to chyba Nasi wtargnęli na sektor kiboli z Portugalii i mogło dojść do szarpaniny ale pewien nie jestem bo bardziej byłem skupiony na tym co się działo na murawie.
Zlatan Ibrahimović opublikował specjalne wideo po zakończeniu reprezentacyjnej kariery.
Napastnik zdecydował, że Mistrzostwa Europy będą ostatnim turniejem, podczas którego założy narodową koszulkę. Niestety nie może zaliczyć go do udanych - Szwecja zajęła ostatnie miejsce w swojej grupie i zgromadziła zaledwie jeden punkt.
Na oficjalnym profilu na Facebooku Ibrahimovicia pojawiło się wideo stworzone we współpracy z Volvo prezentujące emocjonalne rozstanie z reprezentacją popularnego Zlatana.
Wie ktoś kiedy UEFA po takim turnieju ogłasza najlepszą jedenastkę, zawodnika. Póki co widziałem tylko, że najlepszym młodym zawodnikiem został Renato Sanches
Ciekawe dlaczego nie ma Krychowiaka albo Glika...Moim zdaniem to lepsi gracze niż łysy Pepe...