Napadziory to akurat wszystkie mogą pojechać, Sobiech to jest gorsza rezerwowa opcja Milika a trzeba brać jeszcze opcje urazu :] zresztą czy oby Sobiech przez sporo czasu nie grzał ławy w H96 do puki trenerem był Schaaf?
Kapustka to się akurat coraz lepiej pokazywał, na moje najsolidniej z całej ekstraklasowej gawędzi chłop gra solidnie i nie żyłuje, osobiście się zdziwię jak go nie weźmie (dobry rezerwowy) Ja to się zastanawiam co w tej kadrze robi Wawrzyniak.
Kapustka jest chaotyczny, jak oglądałem towarzyskie, wypadał jako jeden z najgorszych w środku pola. Dużo czasu minęło, może się coś zmieniło. Nie wiem, nie ogladam ekstraklasy. Interesuję się piłką nożną, a nie kopaniną i chuligaństwem. A co do Wawrzyniaka, to serio? Król Wawrzyn ponad wszystko, bez niego nie ma opcji gdziekolwiek się pokazywać. Chłop jak dąb, słynie ze wspaniałych wślizgów i rajdów lewą stroną. Bez niego nie mamy szans. Mnie to akurat dziwi jakiś Cionek czy Wszołek, który zbiera czerwone za jakieś niesportowe zachowania w klubie, a pokazał się na jednym meczu ze słabą Finlandią. Mila może nie ma dobrego sezonu, ale czy taki miał wchodząc z ławki w meczu z Niemcami? Nie, nie zachwycał. Ale zjada takiego Wszołka czy Starzyńskiego doświadczeniem, opanowaniem i przeglądem pola. Czego się Kapustka może uczyć od Waldusia.