>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje nt. zlotu

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja nie urosłem ???? Ale będę miał gadżet, który mi pomoże nawiązać rywalizację ????

akselek 552

akselek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piacenza
Krótka piłka: moja ekipa musi walnąć hattricka i znów wygrać turniej siatki.
Wydaje mi się, że jeszcze urosłem, bo jeszcze gorzej dla innych :p
I tak będzie czapa na pojedynczym bloku jak rok temu ????

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No w siate rok temu ekipa Jaja zrobila nas w Jajo :p , ale na 2giej edycji już nie było mocnych ????
W tym sezonie Nasza ekipa potwierdzi swoją dominacje na piasku :p
Bo nie było obrońców tytułu :]

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślałem,że zapisałem się na zlot...a to będzie obóz sportowy :p

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Myślałem,że zapisałem się na zlot...a to będzie obóz sportowy :p
jak obóz to bardziej przetrwania ???? Niektórzy to nawet spray&#39;e na niedźwiedzie przywieźli więc wyobraź sobie sam :p
Dobra, kogo by tu naklonic na sportingbet ... :p Benek masz tam konto ? xD

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
jak obóz to bardziej przetrwania
Szczególnie nocną porą ????.
Mnie najbardziej w pamięć z pierwszego zlotu zapadła dyskusja z Simonsem na temat tego, że Werder bez Diego sporo traci :p.Ja byłem za, a on przeciw i tak dywagowaliśmy ze dwie godziny ;).

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mi z pierwszego zlotu szczególnie wpadł w pamięć taki obraz: jak Pan Marcin (?) z Expa ustawiał się do zdjęcia w sobotę w nocy xD I trochę mu to nie wyszło ????
Drugi zlot - szczególnie poszukiwanie piwa w nocy (nawet po tirach)... No i nasz &#39;pSZyjaciel&#39; z czinkłeczento ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Szczególnie nocną porą ????.
Mnie najbardziej w pamięć z pierwszego zlotu zapadła dyskusja z Simonsem na temat tego, że Werder bez Diego sporo traci :p.Ja byłem za, a on przeciw i tak dywagowaliśmy ze dwie godziny ;).
Noooo to tak ... ale wtedy juz bylo pozno i bylem zmeczony xD. Ale akcji było sporo ... no i tym razem sie szykuje doborowa ekipa i cos czuje bedzie jeszcze fajniej ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Od groma tego było na obu zlotach ???? Czas na kolejne wspomnienia ;)
Ale najpierw werbować trzeba ludzi by było jak największe dofinansowanie (patrz sygnatura) :!: ????

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Myślę, że jak Kanas się dowie o akcji to zwerbuje na Sportingbet pół Elbląga ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Przed chwilką kaska poszła do Marcina.fox71 melduje się jak co roku na Zlocie.Szóstka Weidera jest ćwiczona ,czas ,aby zgred zaprezentował kaloryfer.Narazie tylko jedno kolanko jest,he,he,he.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
hehe aż tak dobrze to nie będzie. Ale ze 2 osoby na bank do tego czasu zwerbuje. Zresztą w przyszłym tygodniu dam znać co i jak bo teraz więcej mnie w domu nie ma niż jestem ;p

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z pierwszego zlotu dobrze pamiętam minę Foxa, jak Gusto na przywitanie z niebieskimi wypalił Ruch Ruch Chorzowski psy, ze zdziwieniem później się dopytując czy to nie jest nasz okrzyk.
Dobry był też post Prasy przeczytany od razu po przyjeździe do domu, że te debili o 2 w nocy zadzwonili spytać, jakiej narodowości jest tenisistka co zmniejszyła cyce :]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Aaa, pamiętam xD to ja dzwoniłem ???? I nie chodziło o narodowość, a jak ona się zwie :-D

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O narodowość na pewno. Wiedzieliśmy, że nazywa się Simona Halep. A z Qozim się założyłem o narodowość. I przez to, że jest Rumunką przegrałem czteropak :]

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
No i zlocik co raz to bliżej ???? 77 z mojego kalendarza majów, pozostało do kolejnych 3 dni z życia wziętych ???? Ale za to w doborowym towarzystwie xD Mi w końcu orlika wybudowali pod domem, więc już trenuje by na zlocie zaprezentować się w meczu z jak najlepszej strony ???? Poniżej przedstawiam film z &quot;przygotowań&quot; :
http://www.youtube.com/watch?v=qnfZLoCJLSc