>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje nt. zlotu

pokerface 69

pokerface

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K1
To ja też.... tylko nie wiem czy kiedykolwiek graliście z playerem advantage styl piórkowy :razz:
Nie ! Ale to nie problem, dopingiem wyrównamy szanse ;)

L 209

lukbor10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
L-ca
Można wpłacić te 70zł w ciemno? Chętnie bym się wybrał, ale o tym czy będę mógł dowiem się pewnie kilka dni przed. (oczywiście nie oczekuje zwrotu pieniędzy)
edit: aha, no i w ogóle czy można wpaść? ;) nikogo tu &quot;nie znam&quot;.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Myślę, że z wpłatą pieniędzy nie będzie problemu - w razie czego ktoś Cie zastąpi i w tym momencie kase też odzyskasz.
Zlot ma na calu integrowanie się - czyli poznanie się.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Można wpłacić te 70zł w ciemno? Chętnie bym się wybrał, ale o tym czy będę mógł dowiem się pewnie kilka dni przed. (oczywiście nie oczekuje zwrotu pieniędzy)
edit: aha, no i w ogóle czy można wpaść? ;) nikogo tu &quot;nie znam&quot;.

Jak nie weźmiesz spray na niedźwiedzie, nie zapakujesz plecaka o 4 rano i nie pójdziesz na spacer, po czym nie przestawisz swojego chinkłeczento o kilka metrów, a następnego dnia nie będziesz pamiętać co robiłeś, to jest ok ????

A tak na poważnie, wpłacaj, przyjeżdżaj ???? Pełna kulturka, zresztą poczytaj sobie posty z zeszłych zlotów ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Nie wiedzialem czy pisac w propozycjach w dziale administracji czy tutaj... Beda nowe koszulki dla zlotowiczow/userow FB?
Z tego co pamietam to rok temu mozna bylo zakupic taka (bodajze byla to II edycja koszulek). W tym roku tez przewidujecie taka sprzedaz?
Pytanie glownie do Marcina, on za to wszystko odpowiada.
P.S. Z mojej koszulki powoli schodzi cale logo. Przydalaby sie nowa... ;(

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
@unique-
Rozmowy trwają z potencjalnym sponsorem zlotu. Kwestia koszulek jest także omawiana. Staram się załatwić w pewnym sensie &quot;dofinansowanie&quot; do koszulek.
Więcej szczegółów ną tą chwilę nie mogę zdradzić. Wiąże się to z ilością osób na zlocie, czym więcej tym łatwiej o sponsorów. Nie mogą także określić ilu nas dokładnie będzie. Do tej pory tylko agent wpłacił zaliczkę...
Tak czy siak, koszulki będą. Projekt i cena na tą chwilę nieznana.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
@unique-
Rozmowy trwają z potencjalnym sponsorem zlotu. Kwestia koszulek jest także omawiana. Staram się załatwić w pewnym sensie &quot;dofinansowanie&quot; do koszulek.
Więcej szczegółów ną tą chwilę nie mogę zdradzić. Wiąże się to z ilością osób na zlocie, czym więcej tym łatwiej o sponsorów. Nie mogą także określić ilu nas dokładnie będzie. Do tej pory tylko agent wpłacił zaliczkę...
Tak czy siak, koszulki będą. Projekt i cena na tą chwilę nieznana.
Gra i trabi zespol kombi ????
Czekam/czekamy na szczegoly!

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko, ja po weekendzie wplacam zaliczke ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja też w ciągu tygodnia wpłacę - na razie za siebie. Potem moi kumple jak się zdecydują to wpłacą.

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
Siemasz.
Tak sobie pomyślałem, że może i ja bym wpadł ? Poznał ludzi, z którymi swego czasu sporo czasu &quot;przebywałem&quot; ? Aczkolwiek gdy spojrzałem na liczbę zapisanych (41/30 ;o ) to zacząłem się zastanawiać czy zapis w moim przypadku ma jeszcze sens. Chyba, że dobrze rozumiem zapis, że decyduje kolejność wpłat (wtedy nawet jakbym był 125/30 i wpłacić jako jeden z pierwszych - bo nie widziałem u nikogo jeszcze pogrubionej czcionki, chyba, że mój wzrok już szwankuje - to rozumiem, że byłbym w tej 30 szczęśliwców ?).
pzdr

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Siemasz.
Tak sobie pomyślałem, że może i ja bym wpadł ? Poznał ludzi, z którymi swego czasu sporo czasu &quot;przebywałem&quot; ? Aczkolwiek gdy spojrzałem na liczbę zapisanych (41/30 ;o ) to zacząłem się zastanawiać czy zapis w moim przypadku ma jeszcze sens. Chyba, że dobrze rozumiem zapis, że decyduje kolejność wpłat (wtedy nawet jakbym był 125/30 i wpłacić jako jeden z pierwszych - bo nie widziałem u nikogo jeszcze pogrubionej czcionki, chyba, że mój wzrok już szwankuje - to rozumiem, że byłbym w tej 30 szczęśliwców ?).
pzdr

Jeśli bedzie odpowiednio duże zainteresowanie (potwierdzone wpłatami), organizatorzy na pewno poszerzą dopuszczalną ilość uczestników ????

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Rok temu też zapisanych było dużo więcej, a przed zlotem zaczęło sie towarzystwo wykruszać

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Rok temu też zapisanych było dużo więcej, a przed zlotem zaczęło sie towarzystwo wykruszać

No dlatego zwracam uwagę na te wpłaty ;)
W tym roku lista wygląda solidnie... nie sądzę aby zbyt wiele osób miało zrezygnować.
Z resztą widzę, że są tam małe błędy i bez podwójnych Youngmoneya i lucascasha mamy 39 osób ;)

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ode mnie wpłata pójdzie 8 kwietnia. marcin dostanie kaskę w poniedziałek tj, 11 kwietnia.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pamiętacie? Właśnie robiłem porządki w starej teczce. Wyniki turnieju w siatkówkę z I zlotu FB.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Marcin, jakieś dziwnie znajome pismo ;)
Ja dzisiaj kminiłem kto to zapisywał :razz: Myślałem, że Benek, a jednak Ty. Zwracam honor i wpadaj na zlot tak jak pisaliśmy na gg ;) ????
Pozdro

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Pamiętacie? Właśnie robiłem porządki w starej teczce. Wyniki turnieju w siatkówkę z I zlotu FB.

To widzę organizacja była profesjonalna...
a na drugim zlocie co ???? ?

W tym roku, jeśli pozostali zieloni zechcą, znów wszystkich rozwalimy pikielnie mocnym składem ????

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No w siate rok temu ekipa Jaja zrobila nas w Jajo :p , ale na 2giej edycji już nie było mocnych ????
W tym sezonie Nasza ekipa potwierdzi swoją dominacje na piasku :p

akarin 0

akarin

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Krótka piłka: moja ekipa musi walnąć hattricka i znów wygrać turniej siatki.
Wydaje mi się, że jeszcze urosłem, bo jeszcze gorzej dla innych :p