>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusja LIVE

rybarz 4,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cieszyn
Hejka:hokej:
Ja tak już trochę wybiegam w przyszłość i turniej Spengler Cup, gdzie głównie skupiam się na Ocelari Trinec (z wiadomych powodów;) Ocelari bez swojego trenera Varady, który jest z Czeską repre U20 za oceanem, do tego świąteczny czas poza domem, (choć widziałem,że gracze zapraszają rodziny do Szwajcari). Są liderem w ELH ze stosunkowo bezpieczną przewagą.Zastanawiam się jak to wszystko wpłynie na graczy Trinca i czy będą w stanie postawić się Magnitogorsku, który z tego co kojarze prowadzą czescy solidni trenerzy. No i fińska Kalpa jest jeszvcze w grupie...Wydaje się jednak,że Trinec bardzo poważnie podchodzi do tego prestiżowego turnieju. Ja nie siedze w KHL a tym bardziej fińskiej i trudno mi trochę wyobrazić sobie zderzenie Trinca z tymi ekipami. Z tego co wiem to kanadyjczyk Werek zrobił sobie pauze na 3 mecze,żeby wrócić na ten turniej, a to w może podpowiadać jego punkty,gole, bo w ELH wymiata. Co myślicie w tym temacie?

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
W tym temacie może Ci pomóc chyba tylko mark1973 bo on śledzi temat czeski i ma w małym palcu KHL więc może wymyśli coś sensownego na temat zderzenia tych dwóch lig ????

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tutaj kwestia podejście będzie kluczowa tych drużyn- to jest specyficzny turniej reguły mocna nastawiają sie gospodarze i rożne garnitury Kanady. Co do grupy moim zdaniem trudna bardzo wymagającą szykuje sie sporo underkow

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
W tym temacie może Ci pomóc chyba tylko mark1973 bo on śledzi temat czeski i ma w małym palcu KHL więc może wymyśli coś sensownego na temat zderzenia tych dwóch lig ????
Dziękuję za uznanie;)
Co do turnieju to jak najbardziej bede śledził co sie tam dzieje. Magnitka pojedzie tam po jutrzejszym meczu w Bratysławie, wiec widac ze skład beda mieli mocny. Zobaczymy z kim przeyjdzie Kalpa, Norynbergia, i jak bedzie wygladał skład Kanady, turniej z tego co sie orientuje bedzie rozgrywany w Davos i Norynderdze i własnie gospodarze chca wypaść bardzo dobrze. Ekipa z Davos w tym roku skład odmłodzony i zobaczymy ale cudow sie nie spodziewam. Wladze Norynbergii licza na półfinał ale w opinii oryganizatorów wielkim faworytem jest Magnitka. Jak wspomniał rybarz Ocelari tez powaznie podchodza do turnieju i ciekawa bedzi ich rywalizacja z Magntką, co do meczu mam przemyslenia ale to juz w zakładce bo fajnie ze sie pojawiła. Jak wyzej wspomniał Anzelmo wazne bedzie podejscie do tego turnieju ale jest tam o co grac bo kasa duza. Sam turniej powinien wg mnie obfitować w bramki szczegolnie w fazie grupowej bo z reguły tak było.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Avto chyba chce dobitnie udowodnić kto rządzi na Uralu. Siedzą na Traktorzystach jak nie wiem co.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Szkoda, szkoda, ale za to dzisiaj mój limit szczęścia jakiś duży... Grałem under 5,5 w AKO a w Typach Dnia Traktor +2.0 i oba weszły ????

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda, szkoda, ale za to dzisiaj mój limit szczęścia jakiś duży... Grałem under 5,5 w AKO a w Typach Dnia Traktor +2.0 i oba weszły ????
To git. Typ na traktor plus 1.5 to dobry bet byl, może trochę z fartem ale równie dobrze mogl paść remis

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Gdyby nie ten słupek to Traktor OT z kursem około 4,00 mógł by wejść. Jeden moment a ile mógł zmienić ????

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Trzyniec - Magnitka
Szybki mecz ale póki co bez bramek. Trzyniec slabiutko w grze w przewadze. Ciężko było zamek założyć. No cóż ja wybywam z domu. Oby zaczęły padać bramki

rybarz 4,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cieszyn
Nie ma tak zle ;-) Druga przesilovka i jest brama Adamskiego! Patrząc na mecz to Trinec gra swoje, a Magnitka coś nie wyraznie. Na szczęście tempo jest w miarę równe, bo tego się obawiałem w kwesti Trinca. No zobaczymy jak to teraz bedzie wyglądać,choć już raczej opcja z underem coraz bliżej powodzenia. Mecz nawet ciekawy,ale spodziewałem się większego tempa.

rybarz 4,8K

rybarz

Znawca - Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cieszyn
Ale 4 formacja Trinca robi różnice na lodzie! Ocelari 2 karne, niewykorzystane. No,no szykuje się nam niespodzianka,albo jakiś niski remisik
EDIT/: Remis 1-1 i karne. Wiedziałem,że zabraknie Varady. Jego zastępca na karne wystawił nie rozgrzanego Kvace , ściągając świetnie grającego Hrubca :angryyy:. Kvaca puścił łatwo pierwszy karny , potem zaliczył kontuzje i Ocelari wjeb...!!! Ale po walce :yes:, brakło skuteczności i sprzyjających okoliczności o_O
Jeszcze problem na jutro dla Ocelari, bo to jest tak rozgrywane,że zwycięzca gra w piątek, a przegrany jutro o 15! Więc Ocelari na obecną chwilę nie mają zmiennika w bramce...Teraz trzeba rozkminić Kalpe, bo mecz już jutro na świeżo. Ktoś coś?

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie dane mi było zobaczyc meczu Magnitki. Ogladam za to od polowy pierwszej tercji mecz Kanady z Davos i póki co wiele chaosu na lodzie a przewagi kanady jakby nie widzać a w drugiej tercji jakby zamienili sie koszulkami to nikt by sie nie zorientował

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Młodzi Czesi ale cisną. A Zadiny i Necasa wszedzie pełno , nawet naławce kar ????

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Jak młodzi Czesi beda łapać tyle kar to ciezko bedzie wygrac mecz w RT