>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusja LIVE

S 7

stiflerrr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Czyżby Czerepowiec zaczął się sypać? Kontrakt rozwiązał właśnie Stransky - to już czternasty zawodnik który odchodzi w grudniu. Upadek czy przebudowa?
Warto w takim razie mocniej zagrać na Omsk?

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Warto w takim razie mocniej zagrać na Omsk?
Jak dla mnie zbyt niski kurs, ale mozna próbować.
mam nadzieję, że Sibir się ogarnie bo na razie bez ładu i składu...

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Niezły meczyk musi być w Nowosybirsku
Pierwsza tercja średnia ale teraz niezłe widowisko. Trybuny tętnią życiem, mecz się rozkręcił, dobrze się ogląda. Fajnie tam mają w tym Nowosybirsku ????

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsza tercja średnia ale teraz niezłe widowisko. Trybuny tętnią życiem, mecz się rozkręcił, dobrze się ogląda. Fajnie tam mają w tym Nowosybirsku ????
Tam zawsze był klimat do hokeja, maja jedną z bardziej zywiołowo reagujących publiczności

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Tam zawsze był klimat do hokeja, maja jedną z bardziej zywiołowo reagujących publiczności
Dlatego lubię ich oglądać. Ciągle slychac śpiewy albo okrzyki &quot;Sibir! Sibir!&quot; Połączone z klaskaniem. Szalona radość po zdobytej bramce. Kiedyś oglądałem jakaś sondę wśród ludzi i w miastach jak Nowosybirsk, Magnitogorsk, Czelabińsk itd większość mieszkańców uważa hokej za sport narodowy.

#10 2,6K

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rasijskij - jesteś Pan genialny. Patrzyłem Sybir 0-1, a teraz dwa do przodu.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Nie mam możliwości oglądania więc się nie wypowiem. Nie chcę wprowadzać nikogo w błąd. Jak oglądasz to na pewno łatwiej ocenić Tobie niż mi.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Loko dzis dobrze usposobione, a przede wszystkim skuteczne, póki co nie dają rozwinąć skrzydeł Astanie , nawet się nie spodziewałem i jeszcze bez Loktionowa więc omijalem ten mecz typersko.
Dlatego lubię ich oglądać. Ciągle slychac śpiewy albo okrzyki &quot;Sibir! Sibir!&quot; Połączone z klaskaniem. Szalona radość po zdobytej bramce. Kiedyś oglądałem jakaś sondę wśród ludzi i w miastach jak Nowosybirsk, Magnitogorsk, Czelabińsk itd większość mieszkańców uważa hokej za sport narodowy.
W ogóle w Rosji to hokej namber łan sport. W klubach konferencji wschodniej to jak jest mecz to wielkie święto, za Uralem zawsze tak było, kluby z tradycjami, cała otoczka , władze miast nastawione na ten sport. Zachod tez ale chyba Wschód bardziej, prócz tych co napisałeś Kazan, Ufa, Avto, Omsk, NN to podobnie , wszyscy tym żyją . A u Nas sport niszowy....

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Omskowi spokojnie można nadać przydomek &quot;ligowej miny&quot; ????