>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusja LIVE

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
A kusiło dziś coś zagrać w stronę Podolska jak zobaczyłem, że nie ma pierwszej linii w standardowym składzie, ale w końcu to odpuściłem. Puściłem w dublu Rygę z Ufą, ale widzę, że znów Soczi u siebie daje radę. Ktoś to ogląda, Ufa taka marna?

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Ja oglądam Spartak, raczej wejdzie. Ryga OT zamyka mi kupon. Też mnie ciekawi CSKA i Ufa, będzie dużo powtórek do obejrzenia wieczorem.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Fajny mecz, zawsze lubiłem starcia Pens - Caps. Po Wilsonie niczego innego się nie spodziewałem w tym mecz, jestem pewien, że na tym się nie skończy i ktoś jeszcze zarobi od niego kilka ciosów. Stawiam na Hornqvista ????

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Szansę na wejście mojego typu jeszcze jakies tam są. Dobrze, że się wstrzymałem z zakładem na over w meczu Avs

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Ja zagrałem na Avs/+4,5, oba spotkania w dublu w RT na gospodarzy i parę zakładów na zawodników, udało się już złapać bramkowego dubla Rantanen, Crosby więc coś tam już się zwróciło z tego co obstawione. Jeszcze jakiś jeden taki dubel i będzie zwrot za dzisiejsze zakłady. Jest Gallagher więc by się przydał Kuznetsov do uzupełnienia
Ogólnie jeszcze jest szansa jak Caps wyciągną na 3:2 i potem ewentualnie maks jedną do pustej to zamknie się w 6. Ale najpierw muszą to wyciągnąć na remis, potem dopiero myśleć o wygranej. Jeśli będzie 2:2 przez dłuższy czas to myślę, że może to obie ekipy satysfakcjonować więc najlepiej jak na początku coś wpadnie i potem szybko na prowadzenie

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Mecz się potoczył trochę inaczej niż się spodziewałem, ale szanse są. W sumie to coś w rodzaju derbów. 3T Caps zaczną od Power Play to też jakaś szansa. Może Owieczkin odpali.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Ja ogólnie nie gram NHL za zbyt wysokie stawki bo to niesamowicie trudna liga. Skupiam się na Rosji a czasem podbiorę kolegom coś z Czech lub Niemiec/Szwecji. Jakiś czas temu wymyśliłem sobie pewien sposób progresji na jeden zespół z NHL i ją gram. Przynosi niezły zysk w skali sezonu już trzeci rok.

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Możliwe, w końcu w ostatnim czasie forma jest. Ale dziś mam wrażenie, że go krótko trzymają w PP i brakuje miejsca na dogranie. Wczoraj podobna sytuacja w Buffalo - Florida 2:1 i PP na początku i w kilka minut się zrobiło 2:4 więc wszystko możliwe
No i niestety słabe PP. Colorado dziś tak samo, 3-cie miejsce w PP w lidze a dziś bez pomysłu

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Tyle szans na bramkę a ten krążek na linii podsumowuje wszystko. Caps przegrają dzisiaj z własnym pechem ????

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Do dogrywki moze doprowadza, Pens ostatnio czesto pod koniec sie gubia

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Czyżby Czerepowiec zaczął się sypać? Kontrakt rozwiązał właśnie Stransky - to już czternasty zawodnik który odchodzi w grudniu. Upadek czy przebudowa?

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Z ciekawostek - dzisiaj w składzie Avangardu pojawi się Shumakov - odesłany do Rosji z farmy Capitals, testowany przed sezonem, ale nie spełnił oczekiwań trenera. Podobno miał byc odesłany wcześniej ale w jego interesie działał Owieczkin.