100icki mądra uwaga co do bardziej realnego obstawiania. A co do ludzi o zdrowych zmysłach myślę, że znajdą się tacy co trochę nierówno mają pod sufitem
a może i większość grających u buków i czekających na miliony nie do końca zdrowe zmysły ma
100icki masz rację trochę uprościłem, ale nie chciałem się wdawać w szczegóły.niezupełnie - przy takim graniu wspólnym można wyeliminować czynnik emocjonalny, typy na pewno będą bardziej przemyślane.
Chyba nie maiłeś na myśli typów konkursowych, które podaję dla czystej zabawy.bez odbioruSpoko Asashoriu graj swoimi jak widzę typami jak widzę jest to jakieś 15% skuteczności... będziesz bogaty.
E tam, dobry. Zrobić 100 osób na 100zł każdą to masz 10000zł od frajerów na nową drogę życia ????Ciekawa teoria. To ludzie z większym kapitałem, mają więcej szczęścia czy co bo nie rozumiem Twojego toku myślenia.
Skoro chcesz grać za 10000 kurs 1,5 to wychodzi 5000 zł na plus. Czyli 50 zł na osobę. No rzeczywiście złoty interes.
Szczerze to pomysł do bani.
Wcale nie. Dlaczego niby łatwiej?Jeśli grasz to powinieneś wiedzieć, że z większym kapitałem gra się łatwiej.
A dlaczego nie masz? Bo nie potrafisz wygrywać. I myślisz, że ilość pieniędzy ten bolesny fakt zmieni?Jeśli miałbym nawet 300 zł na plusie miesięcznie to byłbym zadowolony...
teraz to pojechałeś :grin:wiekszym kapitalem gra sie duzo trudniej, małymi stawkami można bezproblemowo ograć bukmachera ???? limity limity
A te wasze pomysły to nic innego jak zamknięte fora, ale o tym pewnie też jeszcze nie wiecie![]()
Witam
Bardzo się podniecacie widzę każdym postem... to był tylko pomysł, który sam już napisałem, że porzucam po co te Wasze psychoanalizy. Widzę, że każdy z Was ogrywa buka brawo gratuluję ... wyjaśnię może skąd ten nieprzemyślany pomysł... otóż znalazłem w necie pomysł jakiegoś ludka i tak w skrócie: 1000 osób każdy przez rok miesięcznie odkłada po 200 zł co dałoby sumę 2400000 zł (całkiem sporo). Za tą sumę była propozycja kupna ok. 15 apartamentów w Egipcie, w którym ceny aktualnie poszły bardzo w dół. Umowa z biurem podróży na wynajem tych apartamentów i gromadzenie kapitału. Ogólnie chodziło o założenie jakieś spółki z powiedzmy z jakimś zarządem dokładnie nie pamiętam. Korzyści: na początku nawet nie chodziło o kasę, pomysł był taki, że połowa apartamentów pod wynajem, a połowa do wykorzystania przez te 1000 osób wychodziło, że raz na 3 lata wolny apartament ma się dla siebie na tydzień. Naiwny pomysł?? Raczej tak zbyt duża liczba osób zaangażowanych ale chyba z ciekawości jakby była jakaś grupa osób to bym spróbował. Jako że nie wiem gdzie ten pomysł widziałem pomyślałem, że przeniosę go na grunt bukmacherki. Jak już mi to pięknie wyłożyliście porzuciłem takie durne pomysły. Chociaż teraz chcę przenieść mój pomysł na grunt traidingu tam duży kapitał na pewno ma znaczenie
pozdrawiam wszystkich dzięki za miłe posty ???? i zakończmy ten wątek bo jego autor tego pragnie
![]()
z kapitałem 1000 zł to możecie sobie dla zabawy pograć a nie żyć....