Może przypadłeś im do gustu:grin:
Ja dopiero na następny sezon ligi angielskiej startuje i to na twardych, sztywnych zasadach .
Moja stawka to 100 zł na jeden kupon i stawki tej nie będe zwiększać, to będzie stawka, która nie wzbudzi żadnych wątpliwości .
Słyszałem o przypadkach w moim mieście, że ci dobrzy gracze w nawiasie mówiąc, notorycznie zwiększający stawke z tygodnia na tydzień niestety byli obdzwaniani. No chyba wiecie o co chodzi .
Ja i tak będe powtarzał, że fach typera niestety, ale nie stawia nas kolorowo na przyszłość patrząc .
Jestem na tym forum, żeby czegoś się dowiedzieć, podszkolić .
Od 16 roku życia interesują mnie tabelki, wyniki itp itd.
Teraz mając juz lat 22 ze spokojem moge powiedziec, że jestem gotów na hardcorowe zadania .
A to dlatego, że prowadziłem analizy i to na sucho, tak moi drodzy, bez wydawania pieniedzy .
Pierwszy rok był okresem jałowym, drugi nieco lepszy .
Dwa ostatnie lata to znaczący wzrost moich umiejętności, co przełożyło się na to, że te 2 lata byłbym na znaczącym plusie .
A teraz mówie trzeba to wykorzystać . Jak Bóg pozwoli będe grał, ale na minusie nie będe i to mówie z ręką na sercu .
Podsumowanie Bolic :
Według mnie ci odważni moga przez ładne pare lat zarabiać i to nieziemskie sumy.
Ja należe do tych ostrożniejszych niestety, a może stety, czort wie .
Wiem jedno na tym będe sobie dorabiał :;/: