Do innych "odpowiadaczy" mam pytanie. Czy zawsze i na każdym forum musi być tak, że jak pojawia się ktoś nowy i coś pisze bądź o coś pyta, to trzeba mu konieczni dop....ć i pokazać co: 1. swoją wyższość, 2. błysnąc wiedzą, 3. wyładować swoją frustrację po przegranych, 4. inne bzdety
Ad. 1 Nie wyższość, tylko nadać pęd rozumowaniu autora.
Ad. 2 Błysnąłeś. Mnie się nie udało, co najwyżej jak pustemu fajansowi, ktory nie niesie za sobą ryzyka straty własnych środków!
Ad. 3 Psycholog-jasnowidz.
Ad. 4 Jak tam Twój poradnik? Będzie rozdział o limitach?
Sposobu gry nie podam, bo jak ja kiedyś chciałem, żeby mi ktoś pomógł, podał jakiś typ to nikt się w świętego Mikołaja nie chciał bawić, więc i ja się bawił nie będę.
Sposobu nie chcę, bo i po co mi z 50E splukać się do kilku E?

Starczy mi dutching na Pinnacle i scalping na
Betfair.
A czemu po 1 euro u każdego ? nie można 10 euro u jednego ?
Dokładnie. Kłania się kolejna złota myśl, np Pinnacle przynosi mi pecha, wolę
BAH... Dno i wodorosty.
tylko się zastanawiam czy by mnie zlimitowali jakbym wypłacał te 30€ miesięcznie
Popijava już odpisał. Dla świętego spokoju: nie zlimitują, śpij spokojnie.
PS. Niebawem skończę 20 lat.
No to naj naj, ja prawie drugie tyle.
Również nie rozumiem tej nagonki na kolegę...
Wszystko spoko, tylko piszesz o tym TYLKO i WYSTARCZY. Mocna psychika, zero emocji, pykac po 4 zeta dziennie i pytanie jak w temacie... Heh... Jak już wyplacał i go nie zlimitowali, to po co błaznować, z doświadczeniem od 2009??? Do jakiej kwoty mają go zlimitować jak chce 1E dziennie? Ile jest firm na rynku? Weźcie nie brońcie ignorancji. Please...
Nie wiem, rozmawiamy o hipotetycznej sytuacji, także nie dowiemy się czy w ogóle (a jeśli tak to jaki i po jakim czasie) buki dadzą limit dopóki ktoś nie spróbuje gry w ten sposób.
Z limitami nie ma reguł, są tylko kretyńskie zapisy w regulaminach, które w dowolnym momencie mozna uruchomić na graczu. I jak "nie wiem", to po co pisać?
Ja próbuje, ale nie po 1€ tylko po 5€ dziennie. Jednak nie dysponuje dużą kwotą i jest ryzyko, że którego dnia przyjdzie czarna seria.
To czy ten system jest coś wart, skoro jest tak niestabilny w obliczu czarnej serii? I czy grozi Ci ten budzący wątpliwości o limity 1E dziennie? Grasz za więcej niż 12% bankrollu? Popłyniesz, na psychice i stawkach.Jak masz 100zł, to nie mów, że nie zrobisz z tego czegoś bo masz mały bankroll. Zrób duży - konsekwencją w dążeniu do CELU, własną elastycznością. Gdy zrobisz 200zł przemyśl czy to byl fart czy konsekwencja. Fart? Spadaj. Konsekwencja? Zrób 300zł - umiesz. Z 1000zł bez konsekwencji więcej wpieprzysz zer przed przecinkiem, a nie chyba idzie, nie?