>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[CS:GO] IEM Katowice 2019

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Kenny over 17.5 killów 1.85 Dafabet
Co sądzicie Panowie ?
Dzisiaj 29 killów, i tak jak było wspominane ostatnie 10 spotkań i linia była pokryta.
jak najbardziej, sam się na to czaiłem ale nie było u mnie overa, jednak ruski to zawsze wszystko ma ????
Fnatic v Winstrike
Winstrike +4.5
@1.85
Ruscy nie najgorzej się pokazali za to fnatic to nie ma co komentować, jedynie krimz trzymał poziom, możliwe że fnatic zrobi to samo co Vitality, imo value.

fiolek77 9

fiolek77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
Ja od siebie dodam Ence z unibeta po 1,5 kursie. Uważam , że są wstanie pokonać g2. przed chwilą weszlo vega i vitality , ale horror był i to nie mały

C 66

calaquendi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wróciłem po małej przerwie, nie śledziłem wszystkich spotkań.
Ale ode mnie ence z g2. Ence jak w fazie miniora dobrze przygotowani. Czy g2 stać na niespodzianke ? nie sądze. Męczyli się troche z vega ale też brakowało szczęscia.
Oraz NRG. Łatwo ( nie oglądałem meczu) pokonali winstrike, które w poprzedniej fazie na równi walczyło z vici. NRG myśli o 8 więc na ten mecz wyjdą skoncetrowani. Z dłuzszych obserwacji nrg jak wygrywa to robi to regularnie, nie ma nagłych wpadek
Ence 1.5 - totalbet
-4.5 NRG kurs 1.74 - totalbet

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Gy_Gy_Craveel +9 Punkty
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Wróciłem po małej przerwie, nie śledziłem wszystkich spotkań.
Ale ode mnie ence z g2. Ence jak w fazie miniora dobrze przygotowani. Czy g2 stać na niespodzianke ? nie sądze. Męczyli się troche z vega ale też brakowało szczęscia.
Oraz NRG. Łatwo ( nie oglądałem meczu) pokonali winstrike, które w poprzedniej fazie na równi walczyło z vici. NRG myśli o 8 więc na ten mecz wyjdą skoncetrowani. Z dłuzszych obserwacji nrg jak wygrywa to robi to regularnie, nie ma nagłych wpadek
Ence 1.5 - totalbet
-4.5 NRG kurs 1.74 - totalbet
NRG solidne ale Vici w formie co też udowodnili dzisiaj, przy -4.5 i takim kursie raczej bym nie tykał.

miri0 420

miri0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
NRG solidne ale Vici w formie co też udowodnili dzisiaj, przy -4.5 i takim kursie raczej bym nie tykał.
To nie Vici jest w formie, tylko fnatic jest bez formy ;p

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Fnatic v Winstrike
Winstrike +4.5
@1.85
Ruscy nie najgorzej się pokazali za to fnatic to nie ma co komentować, jedynie krimz trzymał poziom, możliwe że fnatic zrobi to samo co Vitality, imo value.
✅✅2:12 mogłem grać -4.5 ????
@ W sumie miałem rację że zrobią to co Vitality 2:13 po ht zobaczymy czy też comeback zrobią ????

Gy_Gy_Craveel +9 Punkty
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Może fnatic bez formy ale Vici grało swoje i osobiście uważam że będą takim czarnym koniem i trochę namieszają a ten over jest śmieszny.
NRG - ViCi
over 25.5
@1.88

C 66

calaquendi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego na hltv przy meczach nie ma tablicy z wynikami ?

@ 49

@panathinaikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może fnatic bez formy ale Vici grało swoje i osobiście uważam że będą takim czarnym koniem i trochę namieszają a ten over jest śmieszny.
NRG - ViCi
over 25.5
@1.88
Czyli rozumiem że warto grać ten over?

D 3

dudson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Scoreboardu nie ma bo ponoc jakies &quot;security reasons&quot; ale ponoc cos dzialaja zeby mogl byc. Od siebie wierze w C9 moim zdaniem vitality slabo zagralo bo sie ZywOo spalil troche w pierwszym meczu dlatego byla szansa dla tyloo, mam tez ence do tego i zamyka kupe kasiory ale zobaczymy. Trzeba jakies kontry na live szykowac jak cos ;D Pozdrawiam i trzymam kciuki!

calaquendi +3 Punkty (Dzięki.)
walecznyroman 24

walecznyroman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lwc
Szanujmy sie NRG na obojetnie jakiej mapie przejedzie sie po Vici... grac to mozna ale wszelakiej masci undery i handi w strone NRG

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Ja za to uważam że @2.30 na G2 to value, ładnie grali chociaż patola tez czasem była ale praktycznie każdy jeden zawodnik grał równo, więc co najmniej jest to 50-50 imo a @1.65 vs @2.30 to raczej prosty wybór ????
⛔⛔nawiązując do klasyka G2 wjechało na ten mecz z &quot;pustą głową&quot; ich gra po tt to jakiś kabaret 0 pomysłu po jakimś fragu od razu panika na bs albo odwrót no cyrk.. w tym momencie to przegrali by z tier 5 NA

fiolek77 9

fiolek77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
Nie no Panowie przejazd Ence po G2. Ence dosyć mocne, zaimponowali mi juz dawno temu widać gre zespołową jak I skillowo nie odstają. Mają bardzo szeroki map pool. Kibicuje iM

C 66

calaquendi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie cytuj każdego swojego postu. Tutaj nie rozlicza się tak jak w temacie na żywo, przez takie rozliczenie temat traci przejrzystość. Poprostu edytuj swój post oznacz minus/plus i tyle.
Post jutro będzie edytowany z typami, chyba że zostanie usunięty.

Gy_Gy_Craveel +9 Punkty
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pary na jutro
2-0 pool

NRG vs. Tyloo
ENCE vs Renegades
1-1 pool
G2 vs. Avangar
Vitality vs.Vega Squadron
Cloud9 vs. ViCi
NiP vs. Winstrike
0-2 pool
Fnatic vs. Grayhound
Spirit vs. Furia

B 2,9K

barlo123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mnie może oświecić, bo za bardzo nie rozumiem tego:
G2- Avangar 2- 2.15
Drużyna druga wygra pod rząd 13 rund- NIE 2.10
13 rund pod rząd wygranych przez drużynę, która jest stawiana w roli underdoga ?

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Chodzi tylko i wyłącznie o fakt czy ta drużyna zdobędzie 13 rund po prostu. To tak jakby handi -3.5. Z taka różnicą,że tu się dogrywka nie liczy.

Status
Zamknięty.