>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[CS:GO] IEM Katowice 2019

Status
Zamknięty.
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś mnie może oświecić, bo za bardzo nie rozumiem tego:
G2- Avangar 2- 2.15
Drużyna druga wygra pod rząd 13 rund- NIE 2.10
13 rund pod rząd wygranych przez drużynę, która jest stawiana w roli underdoga ?
Jesteś pewny, że dobrze tłumaczysz zakład? Na wygranie 13 rund pod rząd w jakimkolwiek meczu to kursy byłyby pewnie rzędu @10 jak nie więcej, ale nie spotkałem się żeby jakikolwiek bukmacher wystawiał coś takiego. Może chodzi o TRZYNASTĄ rundę? albo rzeczywiście może być tak jak pisze otekos
Też widzicie przesadzone kursy na NiP vs WInstrike? NiP pierwszy mecz solidny, ale tam przeciwnik przeciętny. Później z Renegades nie było już tak kolorowo. Sporo błędów komunikacyjnych, widać że ta powolna gra im nie leżała. Winstrike solidne ct z fnatic skończone wynikiem 13-2, tylko przecięte terro. To samo było w meczu z NRG, gdzie po T nie mieli pomysłu. Jednak tak przejrzałem wczorajsze spotkania i veta i wychodzi, że zazwyczaj drożyna po lewej stronie miała ostatniego bana, a po prawej wybierała stronę (choć nie zawsze). Jest jakaś zasada co do tego? Jeżeli rzeczywiście tak jest to wtedy over 26,5 po @2,07 do grania. Co o tym myślicie?
No i jakieś pomysły na pozostałe spotkania? Myślałem też o Ence 2-0 @ 2,2. Ich insta banem jest cache czyli największy atut Renegades. Pewnie skończy się na wyborze traina przez Australijczyków, ale tam ENCE gra bardzo dobrze. Finowie mają dużo większy komfort w swoim wyborze bo mappool dużo lepszy..
Jakieś pomysły?

B 2,9K

barlo123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To po jest to słowo „pod rząd” ?
Nie powinno być, ze po prostu wygra 13 rund ?
W 1xBet/ Melbet taki zakład wisi

wojtas19162 0

wojtas19162

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuskie
Witam jak sądzicie , Tyloo jest w stanie urwać mapę dla NRG? Grają ostatnio dość dobrze na tych kawalach i do tego dorzuciłbym win Fnatic, wiem ze pod formą są ale powinni chyba ogarnąć ? Kilka meczy już bo3 wiec o handicapach można pomyśleć

husarz22 5,7K

husarz22

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pzn
Mimo, że póki co na tym turnieju wytypowałem 0/2 to i tak twierdzę, że na typ etapie nie ma co stawiać na faworytów. W zasadzie tutaj każdy może wygrać z każdym.
Może nie licząc Grayhound, które jednak pokazuje, że potrafi walczyć. Ciekawy jestem czy wyrzuca dzisiaj Fnatic z turnieju. Wiem, że to była by niesamowita niespodzianka. Tak czy inaczej nie odważyłbym się grać Szwedów po @1.30.
G2 - AVANGAR
O Francuzach pisałem wczoraj i tak naprawdę podtrzymuje swoje zdanie, że nie wierze w awans G2. Avangar mimo nie najlepszego początku zawodów jak najbardziej może sobie dzisiaj poradzić. Fajnie value w postaci @2.05 pobieram w Unibecie. Jame wczoraj pokazał się z dobrej strony, może byc bardzo niewygodny dla Kennego.
Wynik 16:14 z Furia zdecydowanie nie napawa optymizmem. Ale proszę zwrócić uwagę, że Avangar oddali dwie pistoletówki. W pierwszej połowie przegrywali już 0;5 ale zrobili z tego 7:8. Widać, że radzą sobie w kryzysowych sytuacjach.
✅✅
Vitality - Vega
Tutaj również aż się prosi pograć na undergoda. Vitality bez Zywoo nie istnieje. Widać, że nie jest tym samym gościem co online. Twierdzę, że online wciagnalby Grayhound nosem.
O Vega Squadron też pisałem wczoraj i tak jak mówiłem, oni są bardzo nieprzewidiwalni. Po kursie @2.70 myślę, że warto zaryzykować.
⛔⛔
Skuteczność na majorze: 1/4

C 66

calaquendi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ence Renegades 2;0 2.14iforbet (do 12 jest 14% więcej)
Dobrze przygotowani, jak ktoś napisał mappool po ich stronie. Moim zdaniem śmiało mogą powalczyć o 8. Z legend to tylko liquid i astralis to bedą drużyny, które nie powinny zawieźć. Pozostałe 6 Hr ? complexity ? big ? navi ? faze ? mibr ?. Ciężko powiedzieć, która z tych drużyn będzie przygtowana.
Moim zdaniem warto iść w ence cały czas póki nie zaliczą wpadki.

G2-Avangar G2 1.67 iforbet Zlekceważyłem trochę Avangar.

Nie zraża mnie porażka gładka z ence. Avangar niby dobrze przygotowane ale gładko przegrali z renegades, ledwo wymęczyli z furią chociaż tu były przegrane 2 pistoletówki. Jakoś drużyna avangar mnie nie przekonuje. W meczu z renages liczyli cały czas na przewagę, którą zrobi jame.
c9- Vici kurs 1.5 na c9
Biorę w ciemno. Vici nie prezentuje nic ciekawego. W meczu z fanatic wygrano kilka decydujacych pojedynków 1;1 z fnatic a nrg się po nich przeszlo. Ciężko cokolwiek o nich powiedzieć. Pokazali to co w kwalwikacjach z north czy winstrike, nic po za tym. C9 gładko dostało na overpasie z chinczykami, którzy odstawili kolejnego faworyta. Porażka do 3 boli, ale takie się zdarzają. I moim zdaniem nie należy wyciągać jakiś pochopnych wniosków.

fiolek77 9

fiolek77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
A ja biorę pod lupe mecz Spirit-Furia. 1,8 na Spirit na unibecie, kurs warty uwagi. Jak wiadomo oba zespoły 0-2 ale chce ukazać dlaczego spirit. Oglądałem dwa mecze Furii był to 2x Mirage I muszę powiedzieć , że słabo to wyglądało , przejazd Nipu a później wyrownany mecz na Avangar ale I porazka w końcowej fazie gry. Można by było stwierdzić że pierwszy mecz na Nip to mocne Nip na mirku. Ale po meczu na renegades nie stwierdze tego, po Prostu Furia słabo zagrała. A co do Spirit pierwsza mapa na Ence rywal o wiele lepszy niż Nip I deklasacjii nie było , a druga Mapka na vega mieli już ten mecz ale no podobnie do Furii z Avangar. Jak dla mnie Spirit ma duże szanse na wyeliminowanie ich z turnieju. Jak wasze wrażenia do tego meczu ? ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Gy_Gy_Craveel +9 Punkty (Na zachętę za wkład na forum i analizy, pozdro)
P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo, że póki co na tym turnieju wytypowałem 0/2 to i tak twierdzę, że na typ etapie nie ma co stawiać na faworytów. W zasadzie tutaj każdy może wygrać z każdym.
Może nie licząc Grayhound, które jednak pokazuje, że potrafi walczyć. Ciekawy jestem czy wyrzuca dzisiaj Fnatic z turnieju. Wiem, że to była by niesamowita niespodzianka. Tak czy inaczej nie odważyłbym się grać Szwedów po @1.30.
G2 - AVANGAR
O Francuzach pisałem wczoraj i tak naprawdę podtrzymuje swoje zdanie, że nie wierze w awans G2. Avangar mimo nie najlepszego początku zawodów jak najbardziej może sobie dzisiaj poradzić. Fajnie value w postaci @2.05 pobieram w Unibecie. Jame wczoraj pokazał się z dobrej strony, może byc bardzo niewygodny dla Kennego.
Wynik 16:14 z Furia zdecydowanie nie napawa optymizmem. Ale proszę zwrócić uwagę, że Avangar oddali dwie pistoletówki. W pierwszej połowie przegrywali już 0;5 ale zrobili z tego 7:8. Widać, że radzą sobie w kryzysowych sytuacjach.
Vitality - Vega
Tutaj również aż się prosi pograć na undergoda. Vitality bez Zywoo nie istnieje. Widać, że nie jest tym samym gościem co online. Twierdzę, że online wciagnalby Grayhound nosem.
O Vega Squadron też pisałem wczoraj i tak jak mówiłem, oni są bardzo nieprzewidiwalni. Po kursie @2.70 myślę, że warto zaryzykować.
Zgadzam się w obu betach z husarzem.
G2 wczoraj masakrycznie, brak pomysłu na grę, indywidualnie też słaba forma (gracze Ence zjadali ich pod każdym względem). Dobrze ze husarz wspomniał o Jame. Koleś obecnie jest w mega formie, z AWP czyni cuda, w obecnej dyspozycji zje Kennego jak tylko będzie chciał. Liczę, że fitch się obudzi bo aimowo to dobry zawodnik. ✅✅
Drugi mecz i też to samo. Oglądałem wczoraj praktycznie wszystkie mecze. Vitality - bez Zywoo nie grają nic, gubią się całkowicie. On sam jednak online jest dużo mocniejszy, wczoraj próbował grać AWP i przegrał praktycznie wszystkie pojedynki w meczu z Tyloo. Widać, że lany mu póki co nie służą i potrzebuje jeszcze dużooo doświadczenia.
Vega całkiem ciekawe mecze wczoraj, mają fajny potencjał, forma jest.⛔⛔
Także na pierwsze dwa mecze AVANGAR + Vega ode mnie

Dwa kolejne mecze i również zagram na underdogi według buków.
NIP - Winstrike
NIP jak to NIP. Legendy, grają swoje ale moim zdaniem bez szału. Wczoraj mieli praktycznie dwóch najłatwiejszych rywali a mają bilans 1-1 a ich gra wyglądała bez poweru.
Winstrike - ciekawy skład sobie zrobili, wczoraj bardzo dobry mecz z Fnatic, gorzej z NRG (które jest obecnie najmocniejszym zespołem w stawce). Boombl4 wczoraj jak odpalił na trainie to był nie do zatrzymania, świetna gra to samo od snajpera WorldEdit (jak tylko wejdzie dobrze w mecz to jest TOP 5 AWP na globie). W Nip gra głównie opiera się na formie Foresta (najstarszy gracz) i jak mu siadać nie będzie to nie widzę dla nich szans. Kursy są dla mnie zupełnie nie do zrozumienia dlatego pobieram @2.9 Unibet ✅✅
C9 vs Vici
Amerykanie w ogóle nie przekonują mnie grą w takim składzie. Cieszy mnie, że formę odzyskał Kioshima i gra naprawdę konkretnie a reszta składu przeciętnie. Są problemy z komunikacją, zgraniem (moło+smoke w tym samym czasie itp)
Vici - czarny koń ewidentnie, ostatnio w bardzo dobrej formie. Jak to Azjaci, grają prostego, wolnego CS i to będzie idealna broń na C9, które bez zgrania i komunikacji często wychyla pojedynczo i będzie im brakowało re-fraga na Azjatach. @2.9 Unibet ✅✅

sasasa +6 Punkty
husarz22 +14 Punkty (Ładne kursy połapane)
Gy_Gy_Craveel +9 Punkty
wladyslaw-ii-jagiello 88

wladyslaw-ii-jagiello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wilno/Kraków
Jak już się sugerować wczorajszymi meczami to warto też spojrzeć z kim grały te drużyny, że między ENCE, a Furią różnica jest znacząca. Mi przeczucie mówi że dzisiaj G2 weźmie mecz po wyrównanej walce (over do grania). Zmiany w G2 na +, Kenny w formie. To będzie jedno z ciekawszych spotkań

P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak już się sugerować wczorajszymi meczami to warto też spojrzeć z kim grały te drużyny, że między ENCE, a Furią różnica jest znacząca. Mi przeczucie mówi że dzisiaj G2 weźmie mecz po wyrównanej walce (over do grania). Zmiany w G2 na +, Kenny w formie. To będzie jedno z ciekawszych spotkań
Bez urazy kolego, ale jeżeli twierdzisz ze Kenny jest teraz w formie to żyjesz w błędzie. Poziom na którym grał 2 lata temu a na którym gra teraz to dwa-trzy poziomy niżej.

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W pełni się zgadzam z opinią Fiolka77. Rosyjska drużyna powinna sobie poradzić z Furią, a i kurs bardzo dobry.
Do tego win Winstrike lub handicap w ich stronę. IMO to Winstrike jest faworytem.
C9 Vici no bet. C9 bardzo mnie zawiodło, a ViCi nieprzewidywalna drużyna. Cloud9 wg mnie wygra, ale 1,4 to całkowicie brak value. Poza tym grali z NRG, które wygląda jak na razie najpewniej.
Na dziś więc coś takiego:
Spirit Furia 1,82
ENCE eSports
Renegades 1,33
Ninjas in Pyjamas Winstrike Winstrike +4.5 1,75
AKO 4,24 ⛔

fiolek77 9

fiolek77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
Oglądał ktoś mecz Ence Renegades , bo byłem na treningu sprawdzam teraz wyniki I jestem w lekkim szoku(nawet bardzo wielkim). Renegades tak dobrze zagrało czy Ence poniżej swoich umiejętności I możliwości?

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądał ktoś mecz Ence Renegades , bo byłem na treningu sprawdzam teraz wyniki I jestem w lekkim szoku(nawet bardzo wielkim). Renegades tak dobrze zagrało czy Ence poniżej swoich umiejętności I możliwości?
Chyba jedno i drugie. Ale pierwsza mapa na pewno zagrana koncertowo przez Australijczyków. Myślę, że wynikało to z tego, że Finowie kompletnie nie mieli pojęcia jak Renegades gra tę mape, bo jej po prostu nie gra XD Nie mieli materiału żadnego z którego mogliby coś wywnioskować. No ale aimowo przede wszystkim kozacko dziś jks, poziom utrzymali wysoki cały mecz, a na drugiej mapce Gratata się odpalił, 3 osoby wykręciły 20+ fragów, 2 osoby 25+, trudno przegrać jak wszyscy tak strzelają.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Renegades na nuke zagrało dobrze, chociaż według mnie ENCE sporo dołożyło od siebie żeby przegrać tę mapę. W tym terro mogli (powinni?) ugrać tych rund więcej. 5 razy mieli podłożoną pakę i nie potrafili jej utrzymać. I to zazwyczaj były wyrównane sytuacje 2vs2 3vs3. Nuke takich rzeczy nie wybacza, wiadomo jak ciężko po T tam się zdobywa rundy i nie było z czego wracać.

fiolek77 9

fiolek77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przemysl
Przepraszam za typ na Spirit. To było dno , szkoda było na to patrzeć. Na takie druzyny nie ma miejsca w Majorze. Chlopaki pickują swoją mape Mirage I wydaje mi się że powinni coś prezentowac na niej . A oni w ataku 13-2 piach , no to gdzie jest przygotowanie do najwiekszego turnieju w Cs-ie. Nuke rundy przy wyniku 12-12 to smiechawa. Smoki na dojazd dworu jeden wchodzi a Drugiego po co , fleshują I free frag. Nie no wk*rwiają mnie takie zespoły , bo zajmują tylko miejsce dla lepszych druzyn. Do Jutra :/
Dodając jutro gram grubasa na druzyne przeciwko Furii.

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spirit tak grając nie miało prawa tego wygrać. Spraye bardzo słabe, komunikacja, bezsensowne deady... Nie ma co się rozpisywać kompletnie nietrafiony typ i faktycznie oni mogą się mierzyć z zespołami typu Vega Squadron i na ich tle wyglądać solidnie. Dałem all in ile miałem na buku po 1,27 na kontrę, bo innego scenariusza nie mogłem sobie wyobrazić.
Są już kursy na jutro. Tyloo i Winstrike spore value. 1,25 na Vitality z ViCi to jest śmiech na sali. Ciekawy jestem czy ktoś postawi na AVANGAR.
TYLOO - AVANGAR 1.75

miri0 420

miri0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Szybkie przemyślenia:
Ence vs Winstrike
Na papierze Finowie lepsi, jednak Winstrike z dnia na dzień coraz bardziej zaskakuje. Mają bardzo mocną stronę CT, dobry mappool i wydaje mi się, że są w stanie coś tu ugrać, szczególnie że sergej (najlepszy gracz ENCE) nie gra na swoim normalnym poziomie.
Tyloo vs Avangar
Według mnie jeden z lepszych do obstawiania meczów. Azjaci indywidualnie są znacznie lepsi od Kazachów (w sumie to też Azjaci, ale podchodzący pod CIS). Tyloo póki co po zmianach radzi sobie świetnie i moim zdaniem nie będą mieli problemów z awansem. Kursy podchodzące pod 1,80 świetne.
Vitality vs Vici
Kolejny raz będę grał przeciwko Vici. Wygrane z Fnatic i Cloud9 na papierze robią wrażenie, jednak jeśli ktoś oglądał te spotkania to na pewno zauważył, że obe te teamy były w tragicznej dyspozycji. Jak już dostali NRG które gra na przyzwoitym poziomie to gładko dostali do 6.
Vitality i to myśle że 2;0
Nip vs Vega
Nip powinien, jednak po takich kursach kompletnie nie do ruszania.
G2 vs Fnatic
Drużyny które 3-4 lata temu były na poziomie finałów majora. Teraz walczą o awans do głównej fazy i to z bilansem 1:2. Wszystko będzie zależało od dyspozycji dnia. Myślę, że będzie overowo.
Cloud9 vs Furia
Bet365 wystawił kurs 4 na Brazylijczyków i uważam, że to śmiech na sali. 2,50 to powinien być max. Cloud9 gra tak gównianie, że gorzej się nie da. Kompletnie nic im nie wychodzi. Porażki do 3 z Tyloo i do 6 z Vici mówią same za siebie. Wiadomo, że różnie może być, ale kurs 4 to bardzo duże value i warto brać póki nie spadnie.

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W zasadzie większość została już powiedziana, nie będę powielał typów.
Jest coś co rzuciło mi się w oczy:
Boombl4 więcej fragów niż sergej @2.9 sts
✅
Ten kurs to zdecydowana przesada, jak wiadomo cały team winstrike budowany był wokół tego młodego zawodnika, do tego sergej nie gra na swoim poziomie, a Winstrike z każdym meczem wydają się być lepsi. Dla mnie kursy jakie sts wystawił są zdecydowaną pomyłką. Zakład tyczy się tylko meczu ENCE - Winstrike.
Jeśli policzyć ilość fragów przez ilość rozegranych rund na majorze, Boobml4 ma 0.8 fraga na rundę, a sergej 0.73 fraga na rundę, czego nie odzwierciedlają kompletnie wystawione kursy. Polecam bardzo mocno, bo ktoś tu zaspał przy kursach, dysproporcja za duża.

thefik +2 Punkty (Dzieki)
sober219 +7 Punkty (super typ)
wladyslaw-ii-jagiello 88

wladyslaw-ii-jagiello

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wilno/Kraków
Wie ktoś może na jakiej zasadzie wygląda losowanie par z wynikiem 2:2 ? Wszystkie drużyny do 1 koszyka czy drużyny które miały 2:1 grają z tymi z 1:2 ?

quinty 1,7K

quinty

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś może na jakiej zasadzie wygląda losowanie par z wynikiem 2:2 ? Wszystkie drużyny do 1 koszyka czy drużyny które miały 2:1 grają z tymi z 1:2 ?
System szwajcarski, czyli grają drużyny z takim samym bilansem. Będzie losowanko tak jak do tej pory
e; jedyne co to drużyny, które już ze sobą grały, nie mogą zagrać ze sobą ponownie na tym etapie.

Status
Zamknięty.