>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Championship Manager / Football Manager

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To teraz mi powiedzcie czy zawodnicy z lepszych lig, chętnie przychodzą grać do polskiej?
Jak jest z budżetami transferowymi?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie: czy już po instalacji, gdy chcecie włączyć FM-a, pojawia wam się okno z prośbą o podanie kluczu? :/

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to chyba trochę &quot;złą wersję&quot; ściągnąłem
Moglibyście zarzucić linkami, skąd wy ściągaliście?

B 0

bartekjaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, mam takie pytanie,
Miałem zainstalowanego fm 09(pirat)
wiadomo zainstalowałem patcha, zrobiłem cracka, skopiowałem sobie koszulki herby, itp..
i zacząlem grać, fm normalnie mi się włączał, a teraz kiedy go włączam wyskakuje czarny ekran i nic się nie dzieje,
wyinstalowalem fm i jeszcze raz sprobowałem włączyć,
i dalej to samo czarny ekran,
CO się mogło stać?

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Wlasnie skonczylem pierwszy sezon w Fifa Managerze 09 i jak wy to mowiliscie zostalem zwolniony...czy ktos ma jakas rade na to? Bo ladnie rozwinolem Lecha i chcialbym wygrac LM:]

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
albo zainstalować jakiegoś patcha. Numeru dokładnie nie znam ale wiem że jest coś takiego musisz poszukać po forach bo dużo osób ma takie problemy.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
albo zainstalować jakiegoś patcha. Numeru dokładnie nie znam ale wiem że jest coś takiego musisz poszukać po forach bo dużo osób ma takie problemy.

czytalem na jednym forum, i ludzie maja ten problem tylko ze nikt nie daje odpowiedzi jak go rozwiazac. Jakbys wiedzial jak to zrobic to prosze odpisz tutaj badz na PW
Pozdrawiam

B 0

bartekjaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja wyczytałem ze gra nie jest grywalna,
Liga polska błąd,
Liga angielka błąd,
Liga włoska błąd,
Liga hiszpanska bład
liga chorwacka błąd
Czyli trzeba czekać na patcha;)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zabezpieczenia są i myśle że jakiś miesiąc dwa potrwa zanim będzie można normalnie pograć. Dotyczy to też wersji oryginalnej która jak zwykle pełna bug&#39;ów. Czyli jak co roku, kaske zapłać za gre i czekaj cierpliwie na łatki ... amatorszczyzna

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie skonczylem pierwszy sezon w Fifa Managerze 09 i jak wy to mowiliscie zostalem zwolniony...czy ktos ma jakas rade na to? Bo ladnie rozwinolem Lecha i chcialbym wygrac LM:]
Czy to jest temat FIFA Manager 2009, czy Football Manager? :-? Pytanie nie na miejscu.

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Czy to jest temat FIFA Manager 2009, czy Football Manager? :-? Pytanie nie na miejscu.

kurde nudzi ci sie i nie masz sie czego czepnac...? Rozumiem ze jakbym zapytal o to w temacie &quot;slicznotki&quot; to byloby nie na miejscu ale nie tu...daj spokoj. Jesli nie masz zamiaru cos pomoc to lepiej wogole nie pisz

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kurde nudzi ci sie i nie masz sie czego czepnac...? Rozumiem ze jakbym zapytal o to w temacie &quot;slicznotki&quot; to byloby nie na miejscu ale nie tu...daj spokoj. Jesli nie masz zamiaru cos pomoc to lepiej wogole nie pisz
Chyba nie rozumiesz. Zaraz z tematu Football manager 09 zrobi sie fifa manager i wszyscy beda pisac na temat fify. Co do pomocy polecam google naprawade:spokodfhgfh:

rybex 3

rybex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie interesuj sie
Chyba nie rozumiesz. Zaraz z tematu Football manager 09 zrobi sie fifa manager i wszyscy beda pisac na temat fify. Co do pomocy polecam google naprawade:spokodfhgfh:

Jak jestes taki cwany to sam pomoz, bo nie wiem czy czytales skorzystalem z google i na forum ktore znalazlem na google nic pomocnego nie znalazlem
Dobra koniec tego teamtu. Dzieki malolat ze chciales mi pomoc...