>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Centrebet

V 0

vvojtaszek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
więc gram już chwile w centrebet widzę że bukmacher mało popularny a szkoda bo jest naprawdę dobry:

+
b.szybkie wypłaty na konto - do 2dni roboczych no i darmowe ????
b.dobre kursy
szybki i konkretny support
natychmiastowe rozliczania zakładów

-
zakłady live tylko na najważniejsze wydarzenia typu liga mistrzów itp
średnia oferta

S 0

samsung6300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
mam pytanie, od niedawna gram w centerbecie wpłaciłem hais przez MB, troche ugrałem bez bonusa, czy zeby wypłacic na MB pieniedze trzeba wyslać skany dokumentów ?? i jak długu idzie wypłata na MB ?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Jak to bukmacher z Australii proces weryfikacji musisz przejść, dowód wystarczy beż żadnych rachunków za gaz itp. Kasa na mb zazwyczaj w centrebecie idzie do jednego dnia roboczego.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zleciłem wyplate w piatek.kiedys pamietam w wekend na MB kasa była po kilku h. teraz do dzis nie ma. pisałem do nich dwa emaile nie odpisali nawet.teraz napisałem trzeci. wczesniej czytalem ze maja suport ogarniety a tu odpisac przez 3 dni nie moga.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Support polski podobno zlikwidowali. Pewnie dlatego Ci nie odpisują tak jak kiedyś.
Buk wszedł na Polskę a teraz chyba powoli wycofuje się.
Mają już tylko takie supporty:
&lt;table style=&quot;margin: 11px 0px;&quot; class=&quot;contactDetails&quot; border=&quot;1&quot; cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;th&gt;Język &lt;/th&gt; &lt;th&gt;Email &lt;/th&gt; &lt;th&gt;Telefon - darmowe połączenia z Australii i UK &lt;/th&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;English:&lt;/td&gt; &lt;td&gt; [email protected] &lt;/td&gt; &lt;td&gt;1 800 013 627 (AUS) - 0800 169 1788 (UK)&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;Norsk:&lt;/td&gt; &lt;td&gt; [email protected] &lt;/td&gt; &lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;Svenska:&lt;/td&gt; &lt;td&gt; [email protected] &lt;/td&gt; &lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;Dansk:&lt;/td&gt; &lt;td&gt; [email protected] &lt;/td&gt; &lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;Suomi:&lt;/td&gt; &lt;td&gt; [email protected] &lt;/td&gt; &lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td&gt;Αγγλικά:&lt;/td&gt; &lt;td&gt; [email protected] &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok dzieki napisalem po angielsku.
po angielsku odpisali po chwili. ze nie wyplacaja w weekendy i zlecone bedzie dzis rano.

kasa juz na koncie troche sie zeszlo ale to podbno z powodu weekendu.

E 0

elano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś o 18 zleciłem wypłatę z CentreBet na MB, i pieniędzy dalej niema...

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Dziś o 18 zleciłem wypłatę z CentreBet na MB, i pieniędzy dalej niema...
Ale to chyba nie musisz już się niepokoić.
Nie każdy bukmacher wypłaca w kilka godzin. Z tego co kojarzę, to Oni robią wypłaty rano ok. 9 i później ok. 14.
Czyli dostaniesz pewnie jutro rano kasę.
Nie ma co panikować...

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie buk przeciętny ;) Nie najgorszy ale jest wiele lepszych
Język polski w ich wykonaniu :
Drogi Marcin ,
Niestety, EV_ABANDONED - Davydenko retired., i dlatego w?a?nie, zgodnie z naszym Regulaminem, Head to Head w SODERLING, Robin (SWE) vs DAVYDENKO, Nikolay (RUS), kty ma si? rozpocz?? 2009-09-07 15:00:00, zosta? uniewa?niony.
Z powa?aniem,
The Centrebet Team

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bardzo słaby buk praktycznie zerowa oferta live mało spotkań tenisa ziemnego itd.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest buk nie dostosowany dla PL więc nie jęczcie tak... Ogólnie buk dobry nie mam zastrzeżeń oprócz do tego, że jest lekko uboga oferta...

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy dają jeszcze bonus za przesłanie im skanu dowodu ?

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mam taki sam problem kysu, z freebeta 30zł, zrobiłem 200zł i nie wiem jak to wypłacić, nie widzę wogóle dostępnej opcji &quot;wypłata&quot; o co chodzi ?
edit: już wiem, jest tam rozwijane menu, wypłata na mb zlecona ????

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
endriu jak dojdzie daj znac ja zlecilem wyplate na konto bankowe ,nigdy tam nie gralem wiec nawet nie wiem czy beda chcieli skany czy cos:]

M 0

mx2222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poinformują o tym na mailu,czy trzeba samemu wysłać im skan na jakiś e mail?

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Skany jak najbardziej chcą, w sumie to buk australijski, wypłaty maja dosyć sprawne, z tym, że w weekend nie wypłacają tzn, na mb w sumie w niedziele tak, bo tam w australii o ktorejs to juz poniedziałek.

K 162

kuraso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też wygrałem dzięki freebet, kupon rozstrzygnięty, zleciłem wypłatę na konto bankowe. Pojawił się komunikat o weryfikacji danych przez ich Biuro Obsługi i teraz chyba zostaje tylko czekać na jakiegoś maila czy coś ;)