>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Campeonato Brasileiro Serie A 2012 - październik

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Za nami 27. kolejek Brasileirao. Przed nami zostały dwa pełne miesiące oraz sam początek grudnia. Do rozegrania pozostało wszystkim ekipom po 11 spotkań, co daje łącznie 110 spotkań, do grania i oglądania. Dla przypomnienia wrzucę tabelę po 27. kolejkach:
Jak widzimy Fluminense wypracowało sobie już 6pkt przewagi i trzeba przyznać, że będzie ciężko ich wyprzedzić, tym bardziej, że Atletico MG i Gremio dostały małej zadyszki. O Libertadores powalczą pewnie takie ekipy jak Vasco, Sao Paulo, Internacional czy Botafogo. Również ciekawie powinno być na dole, gdzie mamy ścisk niemiłosierny.
Nie typowo, bo dzisiaj zaczynamy 28. kolejkę i najbliższej nocy mamy 3 mecze, a w sobotę pozostałych 7, by w niedzielę zrobić sobie odpoczynek i móc delektować się Gran Derbi czy też finałem żużlowej Ekstraligi. Poniżej zarzucę kursy:

Od komentarza do kursów się powstrzymam ale zarzucę pierwszą petardę w nowym miesiącu, a może bliżej wieczora zdecyduję się na coś jeszcze:
VS
Ile to razy już pisałem, że Portuguesa to ekipa swojego boiska... I dzisiaj grają właśnie na swoim ukochanym Caninde, gdzie zdobyli 67% ze wszystkich swoich punktów. Skład prawie podstawowy, bo wraca Gustavo na środek obrony ale wypada Marcelo Cordeiro(lewy obrońca). W ataku jak zwykle powinien straszyć Bruno Mineiro, który dzisiaj spokojnie jednego, a może i więcej strzeli, bo rywale z dolnej półki. Oczywiście, jeśli mecz byłby w Recife, to wtedy inna gadka ale, że gramy w SP to ciężko mówić, by Leao mieli jakiekolwiek szansę. Sport to również ekipa swojego boiska i to bardziej jak Lusa. 20 z 27pkt to ich dorobek domowy... Tak więc kurs jaki nam serwują buki uważam za prezent, bo odpowiedni byłby tutaj 1,55-1,60 ale skoro mamy 1,72 to biorę z pocałowaniem ręki i gruuuuuubo gram.
Portuguesa @ 1,72 Tobet✅5:1 - Można by powiedzieć KO i to grube

5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, Brazylia, Campeonato Brasileiro
Spotkanie: Flamengo-RJ - Bahia-BA
Typ: Bahia zdobędzie gole w obu połowach
Kurs: 5,00
Bukmacher: Unibet
Analiza: Bukmacherzy faworyzują Flamengo, ja jednak widzę tutaj większe szanse dla Bahii. Z końcem sierpnia Bahia złapała naprawdę dobrą formę. Na dziewięć ostatnich spotkań przegrali oni tylko raz 1:3 z Internacional. Pięć z ostatnich ośmiu spotkań Bahii to zwycięstwa, a dwa znich to wygrane na wyjeździe. Szczególnie wygrana 4:0 z bardzo mocnym Vasco robi wrażenie, choć 3:1 z Santos też. Flamengo we wrześniu gra słabo, bo na osiem spotkań przegrali aż pięć. W bezpośrednich meczach tych drużyn pada sporo goli. W zeszłym sezonie, gdzie Flamengo było na własnym boisku o wiele większym faworytem Bahia wygrała aż 3:1. Bahia w swoich ostatnich meczach pokazuje, że potencjał ma spory, więc jak dobrze zagrają, to mogą strzelić gole w obu połowach Flamengo, które we wrześniu grało słabo, a kurs na to jest piękny.

S 150

spasny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sobotę późnym wieczorem Flu gra u siebie z Botafogo. Czy 2.20 na zwycięstwo gospodarzy lub bezpieczniej Flu DNB/0 @ 1.60 (pinnacle) nie wydaje się być trochę zawyżone? Może jakieś absencje? Jeśli zagra Fred to chyba można grać w ciemno... Wiem, że Flu ma sporą przewagę nad Atletico czy Gremio, ale chyba drużyna, która w 27 meczach przegrała tylko 2 razy w tym u siebie raz raz (grając właśnie bez swojego talizmanu - Freda) nie przegra teraz z Botafogo, które ostatnio formą nie grzeszy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kapszti +10 Punkty (dobrze kombinujesz)
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
VS

Ja jestem w stanie wiele rzeczy zrozumieć ale takiego kursu na over, to ni cholery nie mogę zrozumieć... Dobra derby i te sprawy, no ale na litość boską, przecież w tym meczu ma kto strzelać. Sampa z Luisem Fabiano na czele, to inna ekipa. Ten gość potrafi wiele, a w tym sezonie ma średnią 0,82 gola na mecz!!! Do tego Lucas jest i Osvaldo, który ostatnio w formie i strzela gola za golem. Tak więc już mamy trzech kandydatów do goli i myślę, że co najmniej ze dwie sztuki wpadną. Obrona Sampy nie najmocniejsza, chociaż na Morumbi jeszcze to jakoś wygląda. Jednak zabraknie Rhodolfo i obok Rafaela Toloia zagra Edson Silva, który lekko mówiąc nie jest zbyt pewny, przynajmniej dla mnie. Do tego dodam, że na przeciwko siebie będą mieli Barcosa, a ten może z nimi wiele zrobić, bo może szybki bardzo nie jest, to jednak zakładam, że by uciekł im jak będzie trzeba, a do tego fizycznie mocny więc stoperzy tutaj będą mieli ciężkie życie. A jak jeszcze obok Barcosa będzie Obina, to już w ogóle przewagę w powietrzu będzie miał Palmeiras, a jak będzie Mazinho, to będzie można skorzystać z jego szybkości. Palmeiras odżył po przyjściu Kleiny ale teraz czeka ich niezwykle trudny test. Brak Thiago Heleno w obronie może się negatywnie odbić, bo tak jak wiadomo Sampa w ataku ma kim straszyć. Palmeiras musi postawić bardziej na atak, bo spokojnie powinno coś z ich strony wpaść. Do tego są Marcos Assuncao czy Correa więc jak będzie jakiś wolny, to też zagrożenie duże.
Na moje więc wychodzi, że tutaj over jest wielce prawdopodobny, a kurs po prostu miód więc grzech byłoby nie spróbować.
Over 2,5 @ 2,05 Tobet✅3:0

VS

Fluminense to lider i główny kandydat do mistrzostwa kraju. W sobotni wieczór zmierzą się z Botafogo w klasyku Rio de Janeiro. Jak wiadomo w klasykach lepiej uważać ale jednak ciężko powiedzieć, że faworytem jest Botafogo, skoro nie potrafią wygrać 4 kolejnych spotkań. Do tego ostatnio loty obniżyli Andrezinho i Elkeson, a sam Seedorf też jakoś super nie gra. Wiadomo jest Jefferson ale w tym meczu roboty powinien mieć sporo, bo Fred jest w mega formie i zapewne coś ustrzeli. Nie pewny jest występ Wellingtona Nema ale jak nie on, to zagra R.Sobis, a za nim będą jeszcze przecież Deco i Thiago Neves. Jak więc widać skład Flu mocny, a ich jeszcze jedną i to chyba największą bronią jest Diego Cavalieri, który w tym sezonie broni po prostu fenomenalnie. Jeśli o mnie, chodzi to powinien być na ten moment numer 1 w reprezentacji, a przynajmniej dostać szansę, bo koleś robi super robotę, co z resztą pokazują liczby: 17 puszczonych goli w 25 spotkaniach, to wynik godny podziwu, w tak overowej lidze. Botafogo już z Renato w składzie, jednak na papierze wyglądają gorzej od Flu. Z resztą 19pkt różnicy w tabeli z nieba się nie wzięło... Na moje kurs na Fluminense całkiem przyjemny więc zabezpieczając się na wypadek remisu, pobieram gospodarzy.
FLUMINENSE: Diego Cavalieri; Bruno, Gum, Digão e Carlinhos; Edinho, Jean e Deco; Thiago Neves, Wellington Nem (Rafael Sobis) e Fred
BOTAFOGO: Jefferson; Lucas, Dória, Fábio Ferreira e Márcio Azevedo; Gabriel, Renato, Lodeiro, Seedorf e Andrezinho; Elkeson
Fluminense DNB @ 1,42 Tobet✅1:0

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
VS

Na Engenhao mecz Botafogo-Santos czyli dwóch ekip biało-czarnych... Santos po raz n-ty już w tym sezonie bez Neymara, a wszyscy dobrze wiemy ile ten grajek znaczy dla Peixe. Do tego trener Ramalho zdecydował się, że za Mirallesa zagra Adriano i wobec tego zostaje nam 3 nominalnych ofensywnych zawodników czyli Bernardo, Felipe Anderson i Andre. Santos poza Vila Belmiro również spisuję się cieniutko więc czeka ich trudne zadanie. Botafogo, co prawda bez Jeffersona w bramce ale Renan nie raz go zastępował i nie można mieć do niego pretensji, bo grał dobrze. Poza tym podstawowy skład z Andrezinho, Seedorfem i Elkesonem na czele. Do tego liczę na rajdy Lucasa i Marcio Azevedo, bo rywali na bokach nie mają zbyt mocnych - odpowiednio Ewerton Pascoa i Gerson Magrao. Niby Botafogo jest w kryzysie, bo kilku spotkań nie wygrało ale jeśli nadal Fogao myślą o Libertadores 2013, to najbliższe spotkanie bez względnie muszą wygrać i moim zdaniem zrobią to, a kurs mamy całkiem niezły. Do tego dorzucam za minimalną stawkę typ na brak gola ze strony Santosu. Jak patrzyłem po statystykach, to Santos na wyjazdach strzelił jedynie 10, z czego połowę zdobył Neymar, a do tego jak pamiętam, to jeszcze z Figueirense zaliczył jedną asystę więc wychodzi, że jak jego nie ma, to o gole na wyjazdach jest niezwykle trudno. Do tego dochodzi fakt, że Santos w 6 kolejnych wyjazdowych spotkaniach strzelał gola więc pora na przerwanie tej passy, a kurs naprawdę niezły.

Botafogo @ 1,72 Tobet
⛔2:0
Santos under 0,5 @ 2,40⛔

VS

Jak dla mnie hicior kolejki będzie właśnie na Sao Januario w Rio. Vasco gra z Sao Paulo i jest to starcie o kwalifikacje CL, bo Vasco zajmuje premiowane awansem miejsce 4 z 50pkt, a Sampa jest pozycję niżej z 46pkt. Vasco dzisiaj bez Dede(kadra), Carlosa Alberto(kartki) oraz niepewny występ jest Felipe. Jednak z przodu i tak ma kto straszyć, bo są Juninho, Alecsandro, Tenorio czy Eder Luis, a więc skład całkiem całkiem. Jeśli chodzi o Sampę, to wiadomo, że dużo lepiej grają u siebie, no ale kiedyś wypadałoby zapunktować poza Morumbi, a dzisiaj okazja dobra. Wraca do kadry meczowej Rhodolfo i wskoczy na środek obrony, a jedynym brakiem jest Lucas, który podobnie jak Dede jest na kadrze. W ataku liczę na Luisa Fabiano, Osvaldo, a przecież mamy jeszcze super podającego Jadsona i wielu innych grajków. Ciężko mi wytypować kto tutaj wygra ale myślę, że o gole z obu stron powinniśmy być spokojni.
BTS @ 1,78 Tobet⛔0:2

VS

Nie Estadio Independencia, a zapomniany stadion w Varginhii będzie gościem tego spotkania. Cruzeiro chce przerwać swoją długą passę bez wygranej, bo za moment mogą stać się kandydatem do spadku. Problemy głównie w obronie, bo nie ma Evertona, Leo, Victorino i Ceary czyli praktycznie całej podstawowej formacji defensywnej... W ofensywie dużo lepiej to wygląda, bo czy Montillo, czy Borges, Wellington Paulista albo Anselmo Ramon muszą coś zdziałać. Jednak właśnie ta obrona, to może być pięta achillesowa, bo Cruzeiro u siebie traci trochę tych goli. A tutaj obrońcy muszą się zmierzyć z Bruno Mineiro, który prowadzi w klasyfikacji strzelców wraz z Fredem. 11 goli w ostatnich 10 spotkaniach, to wynik imponujący z pewnością. Gol za golem z jego strony ostatni, to norma, a dzisiaj wobec osłabionej obrony Cruzeiro, to też powinien coś ustrzelić. Lusa na wyjazdach cienka, jednak na gola ją stać i myślę, że można spróbować to pograć.
BTS @ 1,82 Tobet⛔2:0

smuga1985 +1 Punkty (Bardzo fajnie napisana analiza.)
adzi0 +1 Punkty
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cruzeiro MG - Portuguesa SP
TYP: 1 (DNB - zakład bez remisu)
KURS: 1.75
BUK: Expekt
Analiza:
Jutro o godzinie 00:30 czasu Polskiego rozpocznie się mecz w lidze Brazyliskiej pomiędzy zespołem Cruzeiro a zespołem Portuguesa. Minimalnym faworytem według bukmacherów są gospodarze tego meczu lecz kursu dla obu zespołów są bardzo zblirzone do siebie. Gospodarze jutrzejszego meczu w lidze znajdują się na 10 pozycji z dorobkiem 36 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 14 meczy w których to pięć spotkań wygrali, pięćmeczy zremisowali i cztery spotkania przegrali. Strzelili oni w tych meczach 17 goli i stracili 16 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni również 14 meczów w których to pięć meczy wygrali, jeden mecz zremisowali i osiem meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 16 goli i stracili 22 bramki. A więc jak widać w tm sezonie grają strasznie nie równo jeden mecz wygrywają a następny alb przegrywają albo remisują. Natomiast goście tego meczu w tabeli ligowej znajdują się na 11 pozycji z dorobkiem 36 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 14 meczów w których to siedem meczy wygrali, cztery mecze zremisowali i trzy spotkania przegrali. Strzelili oni w tych meczach 22 goli i 10 bramek stracili. Na wyjeździe rozegrali oni także 14 meczów w których to dwa mecze wygrali, pięć meczów zremisowali i aż siedem meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 12 goli i 22 bramki aż stracili. A więc jak widać na własnym stadionie grają dosyć dobrze lecz na wyjazdach kiepsko sobie radzą i więcej meczy remisują i przegrywają niż wygrywają. Oba zespoły ze sobą spotkały się dwukrotnie gdzie Cruzeiro wygrało oba mecze. A więc jak widać ten mecz zapowiada się bardzo ciekawie i dlatego ciężko jest powiedzieć kto ten mecz wygra lecz sądzę że większe szanse na zwycięstwo mają gospodarze ponieważ potrafią wygrywać na własnym stadionie a przecież jutro właśnie będą występować na własnym obiekcie. Ja jednak postawie na gospodarze ale stawiam zakład bez remisu bo nawet ten zakład ma dosyć wysoki kurs i warto jest zagrać ten zakład ponieważ w przypadku remisu jest zwrot więc warto jest zagrać na ten typ. Moim zdaniem padnie wygrana gospodarzy 1:0

kapszti +10 Punkty
5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, Compeonato Brasileiro, Brazylia
Spotkanie: Vasco da Gama - Sao Paulo
Typ: Vasco da Gama zdobędzie bramki w obu połowach
Kurs: 4,20
Bukmacher: Unibet
Analiza: Vasco w tabeli zajmuje czwarte miejsce, a Sao Paulo piąte. Vasco na własnym terenie spisuje się dobrze, mają oni dziewięć zwycięstw, dwa remisy i trzy porażki. W trzech z ostatnich czterech spotkań na własnym boisku Vasco strzeliło gole w obu połowach. Z Figuerirense wygrali 3:1, z Palmeiras też wygrali 3:1, a z Portuguesą 2:0. Gra Sao Paulo na wyjazdach wygląda bardzo słabo. Mają oni tylko trzy wyjazdowe zwycięstwa, trzy remisy i aż osiem porażek. Sao Paulo nie wygrało wyjazdowego meczu od czterech spotkań. Gra Sao Paulo na wyjazdach wygląda naprawdę kiepsko. Vasco u siebie jest mocne, Sao Paulo to drużyna własnego boiska, więc uważam, że warto zaryzykować to, że Vasco da Gama strzeli gole w obu połowach, a kurs na to jest atrakcyjny.

steven_seagal 30

steven_seagal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Paryz
Sport Recife PE - Gremio RS
12-10-12 02:00​

Na dzisiejszą noc proponuję zagrać na over 2.5 w meczu powyższych klubów. A to dlaczego ? Historia między tymi zespołami wskazuje na to, że zawsze mecz trzyma w napięciu i padają min 2 bramki [ostanie 3 mecze 0:2,2:2,3:1] a więc czemu dziś by miało być odwrotnie ? Sport Recife niżej od swojego rywala, ale zapewne coś im ustrzelą a Gremio nie pozostanie dłużne i też coś dorzuci myśląc o 2 miejscu po tej kolejce.
Typ: over 2.5
Kurs: 2.00
buk: BAH
Wynik 1:3
P.s może nie jestem dobry w pisaniu analiz, ale nie to tu ważne.

troglak +2 Punkty
oczek92 +5 Punkty
M 135

mhm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
P.s może nie jestem dobry w pisaniu analiz, ale nie to tu ważne.
bardzo wazne. Czekalem na analize Kapsztiego na te mecze, sklaniam sie ku overowi Palmeiras a tu czytam takie cos &quot;ci strzela, ci nie pozostana dluzni&quot;. O boze. Po co w ogole takie bzdury wypisywac? Nie lepiej zamilczec jak sie nie ma danych?
Intryguje mnie tak wysoki kurs na Gremio, czas w koncu cos na wyjezdzie wygrac, poczekam, az ktos cos sensownego napisze.
Ja mam tylko takie info:
&quot;Gremio with big problems this game...missing 5 regulars, including entire midfield;
Gilberto Silva, Ze Roberto, Elano, Fernando and also Moreno(23app-9goals)&quot;
Ostatecznie oleje ten mecz jako nobet.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
SPFC - Figueirense
Nie chce mi się wierzyć, aby gospodarze w tym meczu straciliby jakiekolwiek punkty. Potencjał i teren jest jak najbardziej za nimi, do tego skład, który prezentuje się bardzo dobrze i ostatnie wyniki, to wszystko podpowiada, że trzeba grać w stronę Sao Paulo. Z tego co widziałem to dzisiaj nie zagra czterech zawodników : Lucas, Ganso, Fabricio i Canete. Straty głównie w drugiej linii, ale z pewnością do zastąpienia. W ataku mamy Luisa, Osvaldo czy też Jedsona, czyli o bramki nie należy się zbytnio obawiać. W bramce zagra powracający Rogeiro Cani. Obrona bodaj podobna do ostatniego meczu. Ostatnie wyniki są dla gospodarzy bardzo dobre, szczególnie u siebie, gdzie bilans mają świetny, bo to teren ciężki dla każdego i już nawet nie jeden mocarz tej ligi się o tym przekonał.
Figueirense raczej w tym sezonie zaliczy spadek, bo już mało kolejek do końca zostało, a forma słabiutka i terminarz dość ciężki. Co prawda w poprzedniej kolejce wygrali z Atletico GO, ale to raczej był mecz o honor niż walka o cokolwiek. Tracą dziesięć punktów co już jest nie do nadrobienia. Do tego dochodzą ciągłe braki i kontuzje. Podobnie będzie i dzisiaj gdyż na boisku nie zobaczymy Abreu, Caio, Fernandesa, Hebera i Ricardo. Piekielnie ciężko będzie im na Morumbi o jakikolwiek korzystny rezultat, ponieważ SP jest w gazie a z takim potencjałem w ataku i słabą defensywą przyjezdnych można liczyć na kilka bramek ze strony Luisa i spółki, dlatego też uważam, że można pokusić się o zagranie handicapa na zwycięstwo gospodarzy, po dość fajnym kursie.
SPFC - Figueirense 1 | 1,25 Bet365 ✅ 2:0
SPFC (-1,5)- Figueirense 1 | 1,875 Bet365 ✅

cien-27585 +5 Punkty
darkman1948 +6 Punkty
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piłka nożna, Liga Brazylijska

Gremio RS - Botafogo RJ

TYP: 1

KURS: 1.78

BUK: Pinnacle Sports

Analiza:

Z powodu przełożenia wcześniejszego mojego typu postanowiłem że na ten dzień napiszę analizę zastępczą ???? Może nie będzie taka długa jak wcześniejsza ale proszę o zrozumienie ;) Postanowiłem z analizować mecz pomiędzy Gremio a Botafogo. Jest to spotkanie z pierwszej ligi Brazylijskiej. Faworytem tego meczu są gospodarze i szczerze powiedziawszy nie dziwi mnie to. Warto dodać że mecz jest rozgrywany o 23.30 polskiego czasu. Gospodarze w ligowej tabeli są na drugim miejscu i mają 56 oczek i tracą do lidera 9 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 14 meczów w których to 11 spotkań wygrali, jeden mecz zremisowali i dwa mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 26 goli i stracili osiem bramek. Na wyjeździe rozegrali oni 15 meczy w których to sześć spotkań wygrali, cztery mecze zremisowali i pięć meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 17 goli i stracili 16 bramek. A więc jak widać w tym sezonie dosyć dobrze sobie radzą i to drugie miejsce im się należy. Goście tego dzisiejszego meczu w ligowej tabeli znajdują się na ósmej pozycji z dorobkiem 40 oczek. na własnym stadionie rozegrali oni 15 meczy w których to sześć meczy wygrali, cztery mecze zremisowali i pięć spotkań przegrali. Strzelili oni w tych meczach 23 gole i stracili oni 17 bramek. Na wyjeździe rozegrali oni 14 meczy w których to pięć meczy wygrali, trzy spotkania zremisowali i sześć meczy przegrali. Strzelili oni w tych meczach 18 goli i stracili 21 bramek. A więc jak widać na wyjazdach im gorzej idzie niż na własnym boisku chociaż różnice nie są duże. Stawiam na gospodarzy ponieważ mają atut własnego boiska a u siebie potrafią grać a drugim powodem jest to że rozegrali oni na własnym stadionie z Botafogo sześć meczów i pięć wygrali właśnie gospodarze. Moim zdaniem padnie rezultat 2:0 ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dzisiaj głównym wydarzeniem w Brazylii jest starcie Fluminense-Gremio, które może nam dać już praktycznie ostateczną odpowiedź na pytanie, kto zostanie mistrzem kraju. Jeśli Fluminense wygra i przy okazji Atletico MG straci punkty na Vila Belmiro, to praktycznie będzie już można kłaść koronę na głowie Flu, choć nawet przy niekorzystnych wynikach dzisiaj, to i tak powinni sięgnąć po ten tytuł. Ja jednak nie ruszam meczu w Rio, chociaż to Fluminense jest faworytem. Śmieszny kurs mamy na Inter, który coś czuje, że straci punkty z Figueirense i prędzej tam bym X2 albo bts-a pograł, aniżeli czystą &quot;1&quot;. Reszty spotkań nie ruszam, chociaż miałem grać Bahie ale do Palmeirasu wracają na ten mecz Barcos czy Marcos Assuncao więc wolę olać ten mecz, bo Verdao są na skraju przepaści, a jak wiadomo wtedy różne rzeczy się dzieją. Ode mnie na środowe mecze, tylko jedna ale mocna propozycja:
VS

Szczerze powiedziawszy, to nie spodziewałem się aż tak wysokiego kursu na Portuguesę u siebie, w starciu z bardzo przeciętnym Flamengo. Myślałem, że może 1,9 ale bardziej 1,8 się spodziewałem kursu na Lusę, a tu proszę mamy okrągłe 2,00. Jak na moje to trzeba z takiego prezentu skorzystać. W obronie co prawda zabraknie Marcelo Cordeiro czy Limy ale tam akurat są zmiennicy, którzy nie zagrają od nich o wiele gorzej. Najważniejsze by w ataku był Bruno Mineiro czyli jeden z najlepszych strzelców tego sezonu, który ma 14 goli, a przed nim tylko dwie wielkie gwiazdy ligi czyli Luis Fabiano i Fred. Ilekroć stawiałem na Lusę, to zawsze pisałem o magii Caninde i tym razem jest podobnie, bo tam najwięksi już legli, a Flamengo z pewnością się do tych ekip nie zalicza. Fla rozgrywa cienki sezon i praktycznie jeśli zapewnią sobie utrzymanie, a to będzie za moment, to już nie będą mieli o co grać, bo Sudamericana, to nie jest dla nich zbyt łakomy kąsek, tym bardziej mając w pamięci, to jak odpadli z Sudamericany 2011, gdy to Universidad de Chile sprawił im ogromne lanie i upokorzył ich. Dzisiaj Flamengo mocno osłabione, bo nie zagrają: Wellington Silva, Marcos Gonzalez, Welinton, Leo Moura, a do tego zabraknie młodego Mattheusa. Problemem Fla jest obrona, która nawet przy najmocniejszym składzie się gubi, a co dopiero mówić, gdy zobaczymy tam zawodników, których rzadko tam oglądamy. Flamengo to najgorsza ekipa w drugiej części sezonu, a przed nimi są w tej tabeli chociażby Figueirense, Sport Recife czy Atletico Goianiense, a to oznacza, że jest naprawdę źle. W tym momencie zawodnicy grają jedynie o swoją przyszłość w klubie ale zapewne większość, to powinna wylecieć z hukiem z klubu, za taką grę.
Mi wychodzi, że Portuguesa powinna tutaj bez większych problemów sięgnąć po komplet punktów, bo u siebie jest bardzo mocna, a do tego Flamengo to jedynie nazwa, a nie żadna mocna ekipa, chociaż nazwiska mają ale jak widzimy one nie grają.
Portuguesa: Dida; Luis Ricardo, Diego Augusto (Ivan), Valdomiro e Rogério; Ferdinando, Léo Silva, Boquita e Moisés; Ananias e Bruno Mineiro
Flamengo: Felipe; Luiz Antonio, Frauches, Renato Santos e Ramon; Airton, Amaral, Renato Abreu e Cleber Santana; Liedson e Vagner Love
Portuguesa @ 2,00 Tobet⛔0:0

darkman1948 +6 Punkty
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Santos - Atletico-MG
Ostatnia wygrana i sam wynik Peixe był dla mnie miłym zaskoczeniem. Udało im się zakończyć mecz na zero z tyłu, co patrząc na klasę przeciwnika i jednak fakt, że w tym sezonie zbyt często nie kończyli meczu bez straconej bramki jest już jakimś tam wyczynem. Teraz Santos gra już z Neymarem w ataku, więc ofensywa się wzmacnia, poza tym skład pozostaje bez zmian. Nie zagrają Fucile, Dracena, Alison czy też Paulo Henrique Soares, ale to obecnie jedynie zawodnicy rezerwowi jeśli bierzemy pod uwagę obecny sezon. Ostatnie mecze dość udane dla graczy trenera Ramalho, ale myślę że teraz będzie im o wiele ciężej. Oczywiste, że Santos u siebie jest bardzo mocny, ale też trzeba zwrócić uwagę, że jednak defensywa to nie najmocniejsza formacja tego zespołu. Udowadniali to już nie raz i pewnie jeszcze nie jeden raz odwalą coś nieciekawego. Od wygrania Recopy złapali dość fajną formę i myślę, że ją udokumentują też w tym spotkaniu.
Atletico Mineiro gdzieś straciło formę z poprzedniej części sezonu. Nie grają już tak dobrze, co przekłada się na wyniki przez nich osiągane. Ten mecz jest dla nich bardzo ważny, który muszą wygrać, aby jeszcze nie stracić szans na zdobycie mistrzostwa. Do Sao Paulo przyjeżdżają w mocnym składzie, ale jednak nie obyło się bez strat. W obronie nie zobaczymy Revera, w bramce nie pewny występ ma Victor, którego w razie czego zastąpi najprawdopodobniej Giovanni. Wrażenie robi na pewno atak, który jest obecnie najlepszy w lidze. Swoją robotę robi Ronaldinho, regularnie strzelają Jo oraz Bernard. W razie czego jest jeszcze bramkostrzelny Guilherme czy też Leonardo. Także nie jest źle. Co prawda ostatnie wyniki nie zachwycają, ale jednak w tak ważnym meczu dla nich będą walczyli o zwycięstwo. Na wyjazdach stracili 16 bramek z 24 ogólnych, co tylko pokazuje, że to jest jednak drużyna własnego boiska, a wyjazdy to już jest inna bajka.
Santos złapał formę i zaczął w końcu zbierać punkty, Atletico musi walczyć o każdy punkt i według mnie ten mecz będzie bardzo zacięty, ale to chyba dobrze, bo powinny paść bramki. Historia potwierdza mój typ na to spotkanie i dlatego z czystym sumieniem zagram na bts w tym spotkaniu.
BTS @ 1,66 Bet365 ✅ 2:2

rimaraf +1 Punkty (Dobry typ.)
empe92 +4 Punkty
mateusz01221 +1 Punkty
adqs +10 Punkty
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Brazylijska, godz: 00.30
Internacional RS - Figueirense SC
TYP: under 3.5
KURS: 1.61
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:

Jutro o godzinie 00.30 polskiego czasu zostaną rozpoczęte mecze 31 kolejki Brazylijskiej ligi. Ja postanowiłem zająć się spotkaniem pomiędzy zespołem Internacional a zespołem Figueirense. Według bukmacherów zdecydowanym faworytem tego spotkania są gospodarze. Ja jednak uważam że aż tak łatwo im nie będzie w tym meczu wygrać. Gospodarze w tabeli ligowej znajdują się na szóstej pozycji z dorobkiem 45 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 15 meczów w których to osiem meczy wygrali, cztery mecze zremisowali i trzy mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 24 gole i stracili 11 bramek. Na wyjazdach również rozegrali oni 15 meczy w których to trzy spotkania wygrali, osiem meczów aż zremisowali i cztery mecze przegrali. Strzelili oni w tych meczach 14 goli i stracili 16 bramek. A więc jak widać na własnym stadionie spisują się zdecydowanie lepiej niż na wyjazdach ale szczerze sobie powiedzmy jakaś wyśmienita statystyka która by powalała na kolana to nie jest. Więc możemy powiedzieć że dobre spotkania przewlekają słabymi meczami. Goście tego meczu w tabeli ligowej są na 19 pozycji z dorobkiem 25 oczek. Na własnym stadionie rozegrali oni 15 meczów w których to pięć meczy wygrali, cztery mecze zremisowali i sześć spotkań przegrali. Strzelili oni w tych meczach 20 goli i stracili 22 bramki. na wyjazdach również rozegrali 15 meczów w których to jedynie jeden mecz wygrali, trzy mecze zremisowali i aż 11 spotkań przegrali. Strzelili oni w tych meczach 13 goli i stracili aż 35 bramek. Jak widać na wyjazdach spisują się bardzo słabo ale jest to zespół który w najmniej oczekiwanym momencie może pokusić się o niespodziankę. Uważam że w tym meczu może paść nie za wiele bramek a moim zdaniem więcej niż trzy gole to nie powinny paść. Przemawia za tym fakt że gospodarze 2.5 gola w tym sezonie powyżej kończyli 11 meczów a 19 meczów kończyli poniżej 2.5 gola. Natomiast goście powyżej kończyli 16 meczami a poniżej 14 meczami. ja jednak postanowiłem zagrać na under 3.5 gola ponieważ kurs jest dość interesujący a że jutro nie ma za ciekawych typów do postawienia to jedynie ten zakład wleciał mi w oko i sądzę że ta analiza powinna wejść a jak będzie dowiemy się po północy ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wczorajsza noc, to taka średnia w moim wykonaniu. Portuguesa niestety nie wygrała z Flamengo i trochę kasy poszło w cholerę ale zdecydowałem się na dubla z bts-ów. Wybrałem mecze Inter-Figueirense, tak jak pisałem oraz pobrałem od BSNT, Santos-Atletico MG. Dzisiaj znowu takie dziwne mecze i szczerze powiem, że kolejka nie należy do łatwych jeśli chodzi o typowanie. Na dzisiaj ode mnie taka propozycja:
VS

Sao Paulo ostatnio w niezłym gazie i naprawdę ta ekipa w każdym ze spotkań może się podobać. Jeśli dalej będą wygrywać mecz za meczem, to przy obecnej dyspozycji Gremio i Atletico MG, zapewne zobaczymy w grudniu Sampe na drugim miejscu, zaraz za Fluminense. Do składu wraca Lucas, który był na kadrze ale jak zwykle Mano Menezes, go olał i praktycznie nie dał pograć, a szkoda, bo zawodnik to dobry ale widocznie Mano woli wpuszczać Giuliano, który w ZSRR stracił wiele na wartości. Tak więc zmęczenia po nim być nie powinno widać. Do tego Luis Fabiano i Osvaldo, który co mecz się nie mogę nachwalić. Moja propozycja dotyczy pierwszej połowie, gdzie widziałbym co najmniej 2 gole. Na ostatnich 5 spotkań na Morumbi(mowa o lidze) to aż 4 razy padały, co najmniej 2 gole do przerwy. Jedynie w meczu z Cruzeiro nie było takiej liczby ale wtedy Luis Fabiano chociażby nie grał. Z Figueirense i Palmeirasem sami strzelali po dwa gole, a z Portuguesą i Interem było 1:1 do przerwy. Teraz rywal mega słaby, który jednak od czasu, do czasu coś tam zrobi na wyjeździe i po cichu liczę na jakiegoś ich gola. Jeśli chodzi o Sampe, to na pewno do przerwy jeden gol z ich strony padnie ale na moje, to pójdą za ciosem i powinni szybko zapewnić sobie wygraną, bo przed nimi wiele cięższych spotkań i tam będzie trzeba więcej sił zużyć. Kurs jak na moje, warty ryzyka więc biorę takie coś ale też ze stawką nie ma co szaleć.

Over 1,5 HT @ 2,30 Tobet✅2:0

cien-27585 +5 Punkty
gats +6 Punkty (zagralem, jak zawsze swietny typ, dzieki !)
kunciapek +2 Punkty
L 6

lukepaul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
South Poland
Dzisiaj dokończenie 31 kolejki w Campeonato Brasileiro. O godz. 02.00 czasu polskiego Sao Paulo podejmie na własnym obiekcie drużynę Atletico Goianiense. Zespół gospodarzy zapewne myśli jeszcze o wicemistrzostwie Brazylii, ale żeby nie utracić zupełnie szansy musi takie mecze wygrywać. Dzisiaj okazja ku temu bardzo dobra, do Sao Paulo zawita jeden z najgorzej grających zespołów Campeonato. Nie dość, że Atletico na pięć ostatnich meczów przegrało aż 5, to należy dodać, iż nie sprostali oni takim zespołom jak choćby Figueirense czy Nautico. Sao Paulo to najlepsza defensywa na własnym obiekcie, tylko 7 straconych goli na 15 spotkań, do tego 29 goli zdobytych w domu stawia ich na 2 miejscu w statystyce najlepszej ofensywy w lidze. Dość statystyk. Dzisiaj gospodarze bez Fabrício (pomoc 1/0), Cañete ( pomoc) oraz Ganso (pomoc). Goście do Sao Paulo przyjadą bez Adriano Pimenta (pomoc), Felipe Brisola (pomoc), Joilson (pomoc), Marcos (obrona 17/1), Wesley (atak 19/2), Bida (pomoc 11/1). Kurs na gospodarzy nie powalający, oscyluje coś około 1.30, ale wydaje się być bardzo dobrym rozwiązaniem do dubla lub tribla.
Typ: 1 &lt;STS&gt; ✅ 2:0

gats +6 Punkty (dzieki !)
pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Dyscyplina: piłka nożna, Brazylia, Seria A
Spotkanie: Sao Paulo SP - Atletico GO
handicap 0-2
Typ: Sao Paulo
Kurs: 3,00
bwin
Z piątkowej oferty bukmacherskiej wybrałem tym razem pojedynek brazylijskiej Serie A. W nocy o godzinie drugiej na Estadio Cicero FC Sao Paulo podejmie Atletico Goianiense. Dla mnie zdecydowanym faworytem tego pojedynku jest ekipa gospodarzy. Obecnie zajmuje ona czwarte miejsce w ligowej tabeli co na te chwilę daje im awans do Copa Libertadortes. Ostatnio są w znakomitej formie. W ostatnich sześciu spotkaniach ugrali szesnaście punktów czyli wygrali pięć z tych sześciu. W spotkaniach tych strzelili rywalom trzynaście bramek. Ostatnia porażka miała miejsce w wyjazdowym spotkaniu z Atletico Mineiro w połowie września. Warto zauważyć wyjazdowe zwycięstwo z Vasco da Gama, bezpośrednim rywalem do pierwszej czwórki dającej awans do Copy. Bardzo dobre spotkania gra ostatnio Lusi Fabiano który to trzy ostatnie spotkania zakończył zdobyczami bramkowymi. Co do ich rywala to zajmują oni ostatnie miejsce w tabeli i mają stratę dwunastu punktów do bezpiecznej pozycji co moim zdaniem jest nie do odrobienia. Z tego co donosi strona klubowa gospodarze zagrają bez żadnych osłabień więc liczyć można na pogrom &quot;czerwonej latarni&quot; ligi brazylijskiej.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
VS

Co tu dużo gadać, Gremio jest faworytem tego meczu i basta. Zabraknie co prawda Andersona Pico i Marcelo Moreno, a także nie pewny, a nawet wątpliwy jest występ Souzy, ale spokojnie ma kto zastąpić ich. Tego pierwszego zastąpi Julio Cesar, który wraca po 6 miesiącach, Leandro za Marcelo Moreno w ataku, a ewentualnie na zmianę jest Andre Lima, a za Souze zagra albo Marco Antonio, albo Leo Gago. Ogólnie, to Gremio walczy o wicemistrzostwo, bo na mistrza, raczej szans nie ma, gdyż strata to aż 11pkt do Flu. U siebie Gremio punktuje regularnie i takie ekipy jak Coxa, to raczej wyjeżdżają z POA z zerowym dorobkiem. Coxa jak wiadomo na wyjazdach, to ekipa bardzo cienka i nic nie znacząca. Do tego nie zagrają Deivid i Lincoln czyli dwie najważniejsze osoby w ofensywie. Deivid to jedyny aktualnie strzelający regularnie napastnik Coxy i jego brak będzie z pewnością widoczny. Do tego Coxa sobotnie spotkania ma zagrać aż z trzema volante(def pomocnikami) i to się źle skończy, bo ten zespół nie potrafi bronić więc dostanie 2-3 gole i przegra.

Gremio @ 1,57 Tobet⛔0:0

bukmacherace 59

bukmacherace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ostrowiec swietokrzyski
Zgadzam się z bardzo dobrą analizą kapsztiego. Widziałem Gremio z fogao i flu, gdzie grali ofensywny, ciekawy futbol. Z flu nie podłamali się nawet dwoma golami i czerwoną kartką doprowadzając do remisu.
Mają o co grać, więc powinni w tym meczu mocno atakować. Z kursem można poczekać na live i zagrać tak ok. 15 minuty, będzie zawsze trochę wyżej.
Gremio Bet365 1 1.5 8/10
DW 2:0 Bet365 7.0 2/10
DW 2:1 Bet365 8.5 2/10

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Po wczorajszej kompromitacji w wykonaniu Gremio, dzisiaj liczę na o wiele lepszy rezultat moich typów. Na dzisiaj przygotowałem trzy typy, które pograłem mocniej, a o nich poniżej:

VS

Flamengo dalej dzierży palmę najgorszej ekipy w rundzie rewanżowej. Wstyd spory, bo lepiej od nich wypadają Atletico Goianiense czy Sport, no ale czego oczekiwać po takim składzie. Dzisiaj w dodatku nie zagrają Caceres, Leo Moura, Cleber Santana, a nie pewny jest występ Marcosa Gonzaleza. Jak więc widać straty spore, bo przede wszystkim zabraknie podstawowych pomocników. Obrona jak wiemy fatalna, co nie raz potwierdzali. Przeciwko nim wychodzi Sao Paulo, które wygrało 4 ostatnie mecze ligowe. Do tego w najmocniejszym składzie, a więc z Luisem Fabiano, Lucasem i Osvaldo w ataku. Co raz lepiej wygląda defensywa, w której fajnie prezentuję się Paulo Miranda, który dużo lepiej czuje się na prawej stronie, aniżeli gdy grał na środku. Tutaj może pójść do przodu, a w obronie i tak jest lepszy od Douglasa.

Jak dla mnie to Sao Paulo jest o wiele lepszym zespołem, na papierze i w praktyce. Jedynym mankamentem jest gra wyjazdowa ale skoro ostatnio ograli Vasco na Sao Januario, to i teraz liczę na kolejne zwycięstwo, bo rywal wcale nie mocniejszy, a jeszcze gorszy. Kurs naprawdę fajny to też trzeba przyznać.

Sao Paulo DNB @ 1,63 Tobet⛔1:0 - Luis Fabiano załatwił porażkę

VS

Jak zwykle gra u siebie Nautico, to należy od razu szukać czystej &quot;1&quot;. Dzisiaj ich rywalem jest Portuguesa czyli zespół podobny do Nautico. Też u siebie mogą ograć każdego, bo za moment na wyjeździe dostać od każdego... Lusa w dodatku dzisiaj bez Bruno Mineiro i to może być dla nich wielki kłopot, bo nawet tej nie najlepszej obrony Nautico nie będą mieli jak przetestować. Nautico z kolei w najsilniejszym składzie w ofensywie. Kieza strzela gola za golem i dzisiaj pewnie też jednego albo dwa właduję, a poza nim Souza, Araujo czy Rhayner też są w stanie coś ustrzelić i myślę, że Nautico powinno bez problemu tutaj wygrać, a kursy na nich dalej dość wysokie, bo spodziewałem się tutaj 1,5 a mamy o wiele wyżej więc nic, tylko grać.

Nautico @ 1,75 Tobet⛔0:0

VS

W Campinas mamy małe derby SP. Ponte Preta będąca w naprawdę marnej dyspozycji podejmuje rozpędzony Santos. Odejście Gilsona Kleiny sprawiło, że ekipa z Campinas może jeszcze spaść z ligi, bo Palmeiras zaczął punktować, do tego Bahia wydaję się być mocniejsza od Ponte i sytuacja nagle zrobiła się dla nich nieciekawa. Do tego w słabej dyspozycji jest Roger, czy Nikao, na których można było liczyć przez cały sezon. Również Giancarlo nie zachwyca, chociaż ostatnio gola zdobył. Jednym słowem, to mamy tam obraz nędzy i rozpaczy, a dzisiaj czeka ich trudne zadanie. Neymar jest więc Santosowi będzie łatwiej. Do tego formę złapał Miralles, a przecież jest jeszcze Andre, także ta ofensywa dzisiaj powinna wyglądać dobrze. Najbardziej martwić może obrona, która personalnie nie wygląda za mocno, ale Rafael ostatnio w bramce jest w świetnej dyspozycji więc to się jakoś tam zrównoważy. Co prawda szansę Santosu na Libertadores nie są zbyt wysokie ale jeśli np. Sao Paulo wygrałoby Copa Sudamericana, to wtedy nawet 5 miejsce może starczyć na Libertadores, a strata Peixe do Vasco wynosi 8pkt czyli nie aż tak dużo. Fakt, że są to bardziej matematyczne szansę ale dopóki piłka w grze itd. Jak dla mnie Santos tutaj wygląda o wiele lepiej, a jedynym problemem jest gra wyjazdowa ale z Neymarem w składzie, to wierzę, że i to problemem nie będzie.

Santos DNB @ 1,70 Tobet⛔1:0

Status
Zamknięty.