>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bwinner 150 % bonus do 75 euro

K 1

kosmos1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Przed chwila gadalem na czacie i babka zapewniala mnie, ze na pewno dzis dostane wyplate. Zobaczymy czy dotrzymaja słowa...

B 0

boniekbmx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
@kosmos1987
I, jak zgaduję, zapewne nie dostałeś?
2 dni temu na czacie poinformowano mnie, że wypłata będzie na pewno &quot;jutro, albo pojutrze&quot;, dzisiaj dowiedziałem się, że będzie w tym tygodniu i że mam się nie przejmować.

M 0

marcipeusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bwinner365 pod jaką licencje podlega? Kolega też już czeka 3tygodnie. O tyle mi głupio,że to ja go namówiłem na tego buka bo mi wypłacili w 48h. Też mu piszą,że pieniądze będą jutro a jak nie to pisać na maila ,na który nie odpowiadają.Tyle,że pisali tak 3dni temu.

K 1

kosmos1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
mi tez na czacie juz nie pisza kiedy bedzie wyplata tylko kaza pisac na maila i oczywiscie zadnej odpowiedzi z tego maila nie dostalem. Coraz bardziej wydaje mi sie że to jest taki amber buk...

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
co za cholerne dziadostwo ten buk. wplacilem 30 euro zrobilem 3 krotny obrot to teraz mi pisza ze ta promocja do 150% nie obowiazuje( wplacalem jak jeszcze bylo trzeba 3 krotnie obrocic).malo tego nie to ze nie chca dac bonusa to jeszcze caly czas mi wyplate cofaja a chce wyplacic tylko swoje 30 euro nic wiecej nie chce od tego patologicznego buka.ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic&gt;? rozmowa na czacie tez nic nie daje

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pewnie koniec tego buka i wyplat/bonusow
tak to jest jak sie gra w buku tylko dla bonusu

B 7

bladasek23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Z tego co się orientuje to już ten bonus 150% nie aktualny... dla nowych klientów którzy dokonali wpłaty po 13 sierpnia ? czy ktoś jeszcze próbował ?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Nie wpłacaj tam pieniędzy!!!
Przeczytaj najpierw temat, potem jak chcesz, to pakuj się w błoto ;)

B 7

bladasek23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm teraz widzę że czas oczekiwania na wypłatę zmienili chyba z 3 aż do 10 dni ???? buhaha

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakieś nowości ? bo ja dalej czekam na wypłate, zarzekali sie ze dzis bedzie na bank ale oni caly czas mydla oczy i pisza zeby sie nie martwic i ze wszystko jest ok..

K 1

kosmos1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
ja tez ciągle czekam. Pewnie za parę dni znowu kasa wróci nam na konto, powiedzą że to jakiś błąd i żeby zlecić jeszcze raz. Codziennie pisze im maila ale na żadnego jeszcze nie odpisali...